Pirmā blogeru meistarklase ar Schwarzkopf Professional BC Bonacure

19.04.15

"Pagājušajā nedēļā, trešdienā, Rīgā, salonā Strogonovs, notika pirmā blogeru meistarklase BC Bonacure, kurā Schwarckopf Professional matu kopšanas speciālisti stāstīja, rādīja un mācīja kā kopt un rūpēties par matiem." Ļaušu jums nedaudz ielūkoties šajā interesantajā pasākumā, kurā ieguvu ļoti daudz jaunas zināšanas.
"Swchwarzkopf Professional līdz ar šo meistarklasi ir aizsāka jaunu tradīciju Latvijā, ļaujot blogeriem ne tikai apskatīt produktus, bet arī izmēģināt tos pašiem uz saviem matiem. Šoreiz treneri blogerēm piedāvāja: matu SPA, matu atjaunošanas rituālu un procedūru papildus matu spīduma piešķiršanai."

Vispirms jau jāsaka divas lietas par ko es biju ārkārtīgi pāsteigta - salons Strogonovs ir avangardiskā romantisma sapņa piepildījums. Lieliska vieta! Un meistaru zāle.. ak, sapnis!
Otrkārt, es nebiju domājusi, ka blogeru bariņš būs riktīgs bariņš, bet no sirds priecājos, ka mūsu sektors ir palielinājies, tāpēc bija prieks satikt daudzus jaunus "kolēģus".
Kā jau augstāk minēju visa pasākuma mērķis bija ne tikai prezentēt produktus tā klasiskajā izpildījumā stāstot un grozot produktu pudelītes, bet arī parādīt to uz ādas, kas šajā gadījumā ir mati. Visi trīs meistari Katrina, kas ir vadošā meistare un viņas asistenti Tatjana un Dmitrijs pastāstīja un parādīja, ka ar šiem produktiem ir iespējams iegūt tiešām skaistus matus.

Es domāju daudzām, tāpat kā man, līdz šim likās, ka tikai ar speciālajiem līdzekļiem un meistaru knifiņiem ir iespējams iegūt perfektus, mirdzošus, vijīgus un brīvi krītošus matus, tomēr, nē, tas ir iespējams arī mājas apstākļos. Šoreiz runa gan nav par talantu, kas šiem trīs meistariem noteikti ir, jo tas ko viņi dara ar matiem ir pārsteidzoši. Piemēram, kā izmantojot beramo apjoma pūderi un pirkstus, var iegūtu stingras un skaistas lokas!

Šai meitenei gala rezultātā bija perfekti apjomīgu, ārkārtīgi mirdzoši un veselīgi mati. Nekad neticētu, ka mati ir krāsoti un bojāti. Diemžēl nepateikšu kādu konkrēti sēriju lietoja meistars, bet ja nemaldos, tad tā bija Repair Rescue sērija, kas paredzēta dziļi atjaunojošam efektam.
Dmitrijs Gaivorontskis 
Patrīcijai meistare Tatjana veica procedūru ar BC Color Freeze matu kopšanas sēriju, kas krāsotiem matiem ļauj atgūt to perfekto mirdzumu gluži kā pēc svaigas krāsošanas. Šī sērija, kas paredzēta krāsoties matiem, ļauj saglabāt matu krāsa īsto toni un mirdzumu līdz pat 20 mazgāšanas reizēm. Mēs taču zinām, cik sarkanmatēm ir grūti saglabāt savu perfekto krāsu, it īpaši ja laukā saulīte spīd tik spoži.
Tatjana Porjadina

Artai meistare izmantoja dažādus produktus. Ja pareizi atceros, tad lielisko smaržojošu rožu eļļu, par ko biju pārsteigta, jo nevaru ciest rožu aromātu kosmētikā, bet šis bija tāds vairāk dārza rožu variants, kas likās diezgan ok. Ar rožu eļļu tika veikta arī galvas ādas masāža. Pēc tam sekoja rožu eļļas šampūns, Oil Miracle maska ar zelta mirdzumiem. Pie veidošanas izmantoja Oil Miracle apjoma palielinātāju ar zelta mirdzumiem un nobeigumā nedaudz eļļas matu spīdumam.
Katrina Vavilova (tehnoloģe un Baltijas valstu vadošā trenere)
Katrs no meistariem piedāvāja savu procedūru, bet es izvēlējos lielāko uzmanību pievērst tieši Artas procedūrai, kuras laikā meistare rādīja un stāstīja kā kopt, atjaunot spurainus, sausus un problemātiskus matus. Tā kā man ir tāda pati problēma, ar lielāko interesi burtiski "grābu" informāciju, ko Katrina Vavilova, kas ir meistare ar vairāk kā 20 gadu pieredzi stāstīja un rādīja.
Man vienmēr ir paticis uzzināt dažādas lietas saistībā ar matiem, tāpēc visu 2 stundu garumā kamēr procedūrastika veiktas, man radās ļoti daudz jautājumu un tika rastas daudzas atbildes uz maniem jautājumiem.
No visa pasākuma man radās vairākas jaunas atklāsmes:

  • Matiem vismaz reizi nedēļā ir jāveic masāža vai eksfoliēšana, lai pēc apkures sezonas beigšanās tiktu vaļā no tās "sausās galvas ādas", ko daudzi sauc pa blaugznām, tomēr tā nav blaugznas. Mēs eksfoliējam seju un ķermeni, bet par matiem visbiežāk piemirstam. 
  • Koncentrēts šampūns, tāds kā BC Bonacure, ir jālieto vien 20 centu lielumā, jo nav nepieciešamība pārspīlet ar devu.
  • Pirms kondicioniera lietošanas, vienmēr mati ir nedaudz jānosusina, citādi uzklātais kondicionieris kopā ar ūdeni nespēs iesūkties matā.
  • Tas ja meistare procedūru laikā lieto cimdus, nenozīmē, ka šīs produkta sastāvdaļas ir ķīmiskas. Meistare paskaidroja, ka visi produkti ir balstīti uz aminoskābēm un lietojot tos katru dienu pa 12 stundām, tas tiešām bojā rokas, bet matiem aminoskābes nav kaitīgas, jo mati sastāv arī no aminoskābēm.
  • Alternatīvajiem (plaša patēriņa) produktiem, serumos liek iekšā mākslīgos silikonus, tāpēc lietojot tos mitros matos, pie taisnošanas un fēnošanas, tie iztvaikos un efekta nebūs nekāda. Tāpat ir ar zelta daļiņām, kas maskās tiek liktas iekšā tikai "dekorācijai", bet pēc lietošanas tās nokrīt nost un nedod nekādu efektu.
Pats labākais, kas mani tiešām ļoti iepriecināja ir tas, ka visi Schwarzkoft Professional produkti ir lietojami krustu-šķēru un nav jāieciklējas uz vienu sēriju. Katrina paskaidroja, ka viņa ikdienā katram klientam izvēlas produktus no dažādām sērijām, lai iegūtu maksimāli labāko rezultātu. Piemēram, mitrinošu šampūnu kopā ar atjaunošu masku un barojošu eļļu u.c.
Rādot un stāstot par produktiem, man jau radās savs vēlmju saraksts, kas pagaidām tikai sastāv no zelta matu maskas, kurai tik tiešām ir iekšā zelta daļiņas un lietojot uz Artas matiem, izskatījās, ka viņas mati tiktu iemērkti zelta vannā, tomēr tas zelts nav kā disko bumbai, tas matiem piešķir ārkārtīgi skaistu mirdzumu, kas matos paliek līdz nākošajai mazgāšanas reizei.
Žēl, ka nekur nav iemūžināts gala rezultāts pēc procedūrām, bet varu apgalvot, ka visām trīs dāmām bija ārkārtīgi maigi, gludi, vijīgu, mirdzoši un atjaunoti mati. Likās, ka mati burtiski staro no "iekšpuses".

Abas ar draudzeni pēc pasākuma apmeklējuma vēl ilgi runājām par visādiem knifiņiem citām lietiņām, ko uzzinājām, jo bija tiešām interesanti uzzināt jaunu informāciju. Man nedaudz likās, ka daudziem viss tā jau likās zināms, ko varētu zināt, piemēram,  meistare ar 20 gadu pieredzi.

No pasākuma guvu ne tikai vērtīgu informāciju, bet arī lieliskas dāvanas.
Nākotnē noteikti pastāstīšu vairak par šiem produktiem, bet pagaidām sākšu tos testēt un tad jau redzēs kā patiks matiem.

&z


*visi, izņemot pēdējo attēlu, ir publicitātes foto

7 komentāri:

  1. Kas ir tā ''baltā ola''?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā baltā ola Schwarzkoft versija Tangle Teezerim :)

      Dzēst
  2. Tik tiešām žēl, ka nav gala rezultāta bilžu, tik ļoti gribētos redzēt! Ceru, ka Arta būs sataisījusi selfijus :D
    Izskatās, ka šis bijis viens super-inčīgs pasākums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nemaldos, tad Laura Alksne fočēja arī beigu rezultātu, bet viņa pagaidām nav publicējusi bildes, bet var pasekot līdzi - http://alksne.blogspot.com/. :)

      Dzēst
  3. Tik daudz bloggeru. Foršs pasākums noteikti bija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Daudz gan, bet patīkami satikt tik daudzus kolēģus vienkopus, jo tā jau ar vienu daļu satiekamies jau diezgan bieži, bet bija tādi, kas satikti pirmo reizi vien :)

      Dzēst
  4. Vieta jau nu bez gala skaista!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan