Pavasarīgam manikīram

16.04.15

Ar manikīru esmu uz "Jūs" un nagu padarīšanas pēdējā laikā sagādā vairāk grūtības nekā prieku, tāpēc ikdienā vairāk priecājos staigāt tikai ar caurspīdīgu nagu laku, precīzāk, stiprinātāju. Tomēr arī dažkārt gribās ejot kaut kur: uz teātri, koncertu, pasākumu vai kādu citu publisku vietu, skaisti nolakot nagus. Tam talkā nāk vairāki jaunumi, kas papildinājuši manu "nagu plauktiņu", un mani sabiedrotie noteiki ir šī brīža aktuālie pienainie pasteļi.
Nekas nav mainījies un vēl aizvien mans iemīļotais nagu lakas noņēmējs paliek Isana noņēmējs, kas kļuvis plaša patēriņa kategorijā par kulta produktu. Tāpat arī rakstā par Top 10 pirmās nepieciešamības lietām manikīram, stāstīju arī par Sally Hansen Maximum Growth nagu stiprinātāju, kas vēl aizvien ir pat favorīts no pagājušā gada roku kopšanas mīluļiem.

Šobrīd nagiem izmantoju citu ikdienas vīli un tā ir Artdeco stikla vīle, bet derēs arī jebkuras citas firmas. Kāpēc stikla? Jo nagi tik traki nelūzt pēc biežas apvīlēšanas. Tiesa, man tā kalpo īsāku laika sprīdi, bet patīk. Ja patīk nedaudz raupjākas, bet saudzīgas, iesaku Kinetics vīlītes. Ikdienas vajadzībām vajadzētu izvēlēties tādu 180/ 240 grid stiprumu.

Pirms lakošanas Sally Hansen stiprinātāju var likt kā bāzi, bet es no tās izvairos. Parasti lietoju vairāk zem tumšām lakām, ja zinu, ka nadziņš var ietonēties. Šobrīd man topā ir divi ārkārtīgi skaisti toņi nagiem - Gosh 635 Pretty Ballerina* un Maybelline Colorama 426* no jaunās pavasara kolekcijas. Abi toņi ir ļoti vienkārši, tomēr nedaudz prasīgi. Lai gan teikšu godīgi, Gosh nagu laka tādu pigmentu kā zemāk dod jau vienā kārtā. Grūtāk iet ar Maybelline nagu laku.

Ja runā par patiešām interesantu atklājumu, tad vēlos nedaudz pastāstīt par šo Layla Brilliant Due dimanta pilīte*, ko lietoju katru reizi pēc nagu lakošanas un varu likt roku uz sirds sakot, ka šis produkts mainīja manu dzīvi.
Brīnumains līdzeklis, kas pēc savas būtības ir hibrīds (gēls+caurspīdīga laka) , kas divreiz pastiprina nagu lakas spīdumu un noturību.Dimanta spīdums ļaus katrai jūsu nagu lakai izskatīties perfekti un spilgti, bet inovatīvs sastāvs fiksēs nagu laku un ļaus tai turēties daudz ilgāk, nekā ar parasto nagu lakas topu.
Es visu laiku mokos ar to, ka neviena nagu laka, laba vai slikta uz nagiem neturās ilgāk kā 2 dienas (bez nolupšanas), bet piliens šī brīnuma uz nagu lakas dod tādu efektu, ka varu ar vienu nagu lakas toni staigāt 3-4 dienas un nebūs nekādu nolupušu malu. Interesanti, ka no nagiem šo produktu nebūs iespējams tik viegli nodabūt nost, tas burtiski pieķeras nagu lakas virsmai, kas liek priekā plaukstas sasist, jo beidzot ir tas, ko meklēju.
Neesmu gan mēģinājusi, bet ražotājs iesaka, ka var lietot arī kopā ar UV lampu un tad efekts būs vēl labāks - nagu lakas turēsies līdz 14 dienām.
Zemāk var redzēt kā nagi spīd, gluži kā ar stikla pārklājumu. Lūdzu, neņemt vērā manu nagu vizuālo stāvokli, nagi ir uzreiz krāsoti pēc "nelaimes gadījuma" ar gēlu, kur jau pēc nēdēļas tas bija nost, tāpēc nagi ir hot mess. Es varu teikt tikai tos labākos vārdus, tā kā ja interesē tik tiešām ļoti laba virskārta, kas nenonāks no nagiem nost kā gumija un nebojās nagu laku, tad iesaku šo.
uz nagiem Gosh 635
Lai arī šī dimanta pilīte žūst 1 minūti, un pat mazāk, tomēr labs līdzeklis, ko noteikti iesaku ja nagi jālako steigā, vai apnīk gaidīt ilgā žūšana, Essence Express Dry sprejs noteikti patiks. Iemīļoju šo vasarā, un pilnīgi priecājos, ka Essence papildstendā tas beidzot ir brīvi pieejams.

Nobeigumā, kad manikīrs ir daudz maz kārtībā, laiks parūpēties par pašām rokām un arī kutikulām. Rokām iesaku tiešām labu krēmu no Attirance Cherry Bloom, kas smaržo ideāli un rokas kopj neticami labi. Es zināju, ka Attirance ir labi roku krēmi, bet jo ilgāk lietoju jo vairāk priecājos par lielisko sniegumu.
Savukārt kutikulām iesaku Jessica Nourish Cuticle krēmiņu, kas labi mitrina ienadžus un rūpējas par to, lai aukstā vējā ietekmē tiek nesāk plaisāt. Par šo stāstīja arī Santa atklājot savu aktuālo komplektu roku kopšanai.

&z



*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

16 comments:

  1. Izskatās jau labi :)
    Varbūt esi lietojusi Sally Hansen insta dri virskārtu? Ja jā, ko tu teiktu, salīdzinot Sally Hansen virskārtu ar šo Layla līdzekli? :)

    mdiaana.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu lietojusi gan šo Insta Dri, gan Mega Shine virskārtu un lūk viņām bija tā problēma, ka virs nagu lakas viņas bija kā bieza kārta gumijas un ja kaut kur aizķēra, tad nāca nost kā tāda plēve, bet šis smuķi pieķeras klāt un netaisa biezu gumijas kārtu. :)
      Es domāju šis līdzeklis Tev varētu ļoti patikt, jo pat Sally Hansen Mega Shine man nedeva tādu spoguļa mirdzumu nagiem.

      Dzēst
    2. Man Insta Dri pat ļoti patīk, nav tādu problēmu, kā tev bija, taču spīdums varēja būt vēl izteiktāks.
      Jau skatos uz šī līdzekļa pusi! :D

      Dzēst
    3. Spīduma dēļ šis noteikti patiks :)

      Dzēst
  2. Tas spoguļa mirdzums!!!!! Izskatās varen labi, ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es no sākuma domāju, ka parasta virskārta nagiem, bet pēc uzklāšanas nagi vēl labāk mirdzēja nekā ar gēlu vai Gelish :)

      Dzēst
  3. gēls, gēls, gēls... noņēmu pašrocīgi savus gēla nagus, mamma mia! :D īsi kā tukli punduru cīsiņi,sabeigti. Bet ātri atkopjas vismaz. Mācos no jauna lakot īsus un esmu atcerējusies, cik kaitinoši ir, kad nagu laka jau otrajā dienā ir nolupusi. Nestāv klāt nedēļai ar uzlakotiem gēla nagiem, kad nekas nelup :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es savus ar noņēmu mājas apstākļos, bet tikai tāpēc, ka uz rokas palika veseli 3, pārējie vienkārši nokrita :D
      Zinu, tas ir tracinoši, man savi mazulīši arī kaitina, bet nu - ne visiem var būt gēla nagi :(

      Dzēst
  4. Tā dimanta pilīte izklausās interesanti :) Kur pie tādas var tikt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piedošan, atradu linku :) Tā ir, kad vispirms jautā un tad tikai skatās :)

      Dzēst
  5. Man ir Avon sprejs, lai ātrāk nožūtu nagu laka, arī patīk, tikai bieži piemirstu uzpūst. :)
    Paldies par rakstu, Tu iedvesmoji arī mani atrādīt, kā es kopju savus nagus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti atrādi! Es jau skatos Tev tādi skaisti toņi Instagram profilā parādās uz nagiem! :)

      Dzēst
  6. Opā, tā dimanta pilīte izklausās laba! Hmm, tikai nez vai dizainu nesmērē? Noteikti būs jāizmēģina.
    Un nesapratu to vietu par bāzes laku... kāpēc izvairies?! Tur taču vairāk labuma nekā sliktuma! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par dizainu nemācēšu teikt, jo es tādām lietām galīgi esmu sveša, bet nagu lakas pašas krāsojumu nebojā :)
      Ā, tur es pati kaut ko nesaprotu lasot :D Bet, doma laikam bija par Sally Hansen stiprinātāju, jo es viņu tiešām nelietoju kā bāzes laku :)

      Dzēst
  7. Man dikti patīk Attirance roku krēmi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu spontāni Stockmann Trakajās Dienās nopirku, jo atceros, ka veikalos strādājot tie man dikti patika, bet pati mājās sev tā arī nebiju nopirkusi, jo rindā jau stāv 5 citi roku krēmi :D Tomēr priecājos, zināšu, ka šos noteikti var pirkt atkārtoti :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan