Pārvarot zilo toņu gammu un depresiju

18.04.15

Nemaz tālu pagātnē nav jālūkojas, lai atminētos to, ka es no zilajiem toņiem baidījos gluži kā no zirnekļiem, jo vienmēr uzskatīju, ka man tie nepiestāvēs un kombinācijā ar rozā lūpām, tas būs kuriozs un ne īpaši jauks skats ikdienai, bet domas mainīju un jau labu laiku esmu iecienījusi nesāt arī zilus toņus uz savām atčtelēm. Pietam, beidzot, beidzot varu izkāpt laukā no tiem nomācošiem toņiem, kas mani vazāja aiz deguna visu rudeni un ziemu. Laukā taču ir tik daudz skaistu krāsu! Manas krāsu depresijas uzveicēji ir šī Artistry pavasara kolekcija "Indigo Skies", kas burtiski kliedz pēc pavasara un krāsu spēlēm.
Kolekcijas iedvesma ir radusies no Amerikas dienvidrietumiem, ko raksturo izteiksmīgi un pamanāmi toņi. Visa kolekcija ir laime latviešu sievietes sapņa "piepildījumam" - zils uz acīm, rozā uz lūpām. Labi, šeit es jokoju jau, bet ja nopietni, tad VAR kombinēt kopā arī rozā ar zilo, bet mērenās devās, un jāsaka, ka Artistry tas noteikti ir izdevies.
Šeit pastāstīšu nedaudz vairāk savas domas par katru no kolekcijas produktiem, bet zemāk piedāvāju apskatīt manu skatījumu uz pavsarīgu grimu izmantojot visus kolekcijas produktus vienkopus (un vēl mazu čupiņu ar lietām).

Artistry Indigo Skies Eye Crayon acu zīmuļi* ( 52 €)
Jaunajiem acu zīmuļiem ir krēmveida tekstūra, kas klājas gludi un vienmērīgi, kā arī lieliski nožūst un nodrošina ilgstošu noturību. Turklāt zīmuļus var izmantot gan kā laineri, gan acu ēnas. 
 Komplektā ir pieejami trīs apburoši toņi.
Desert Sand ir skaists tuksneša smilšu tonis. Lielisks! Fantastiski izgaismo un "pamodina" skatienu.Klājas kā sviests, turās ļoti labi, rievās nesēžas.
Sky Blue ir blāvs debesu zils tonis ar sudraboties mirdzumiņiem. Domāju no šī toņa daudzi baidās un arī es baidījos, bet kombinācijā ar siltāku zelta toni, šis tonis "atmaigst" un nav tik ledains. Šis ir arī diezgan noturīgs tonis, klājas arī kā sviests, pludinās ļoti labi.
Indigo ir bagātīgs un mirdzošs tumši zils tonis, kas atgādina nakts femme fatale liktenīgās sievietes toni, kas "nogalinātu" jau ar vienu skatienu. Manuprāt, lielisks dublikāts ir L`Oreal Infaillible acu ēnām tonī 006 All Night Blue. Diemžēl no visiem trīs apbēdina visvairāk ar to, ka slikti pludinās, bez ilgas piepūles nebūs iespējams iegūst skaistu smokey skatu, jo nāk nost pleķiem. Noteikti nav arī īsti noturīgs, jo pārbraucot ar pirkstiem, viegli nāk nost.
No K uz L: Desert Sand, Sky Blue, Indigo
Artistry Signature Eyes Volume apjomu palielinošā skropstu tuša* (26 €)
Skropstu tuša sola par 600% lielāks apjoms biezākām, kuplākām un valdzinošākām skropstām; nebirst, neizsmērējas, nesaķep, nesalīp; ilgnoturīga formula - noturība līdz pat 8 stundām; ieveido un atdala skropstas.
Priekš manis zilas tušas nav nekāds jaunums un pavasarī/vasarā bieži vien akcentam lieku kādu krāsainu tušu. Interesanti, ka šai tušai ir ļoti, ļoti liela birstīte ar retiem sariņiem, kas var likt domāt, ka skropstas baigi saķeps.
Klājot uzreiz pamanīju, ka skropstas tiešām paliek daudz kuplākas, vairāk atliektas un atdalītas, bet ja klāj jau divās kārtās, man likās, ka tās pa daudz sāk ķepēt, nācās nedaudz "izķemmēt". Pats labākais ir tas, ka pie noņemšanas ar Garnier Pure Active micelāro ūdeni nācās nedaudz pacīnīties, jo tuša nenāca nost. Tas nozīmē, ka viņa turās pat ilgāk nekā 8 stundas. Vienīgais, kas mani neuzrunā ir skropstu tušas iepakojums, bet tas ir raksturīgais Artistry tušu iepakojums, tā kā tas īsti vairāk tāds gaumes jautājums. Tas pats par aromātu - arī tāds izteikts tušīgs, bet nav tik traki - var pierast.

Artistry Signature Color lūpu krāsa ar spīdumu* (24 €)
Jaunās kolekcijas lūpu krāsa piedāvā krāsas un spīduma balansu. Rozā kvarca tonis nodrošina gaiši mirdzošu sārtumu. Lūpu raksturo tādas īpašības kā dziļā un intensīvā mitrināšana kombinācijā ar E vitamīnu palīdz atjaunot un mīkstināt lūpas; lūpu krāsa formula neļauj tai plaisāt vai notecēt no lūpām; pārbaudīta pret alerģijām; bez aromāta un ir SPF 15 aizsardzība pret UVB/UVA stariem.
 Ja salīdzina ar citiem toņiem, tad šī noteikti ir ļoti blāva un maiga toņa lūpu krāsa ar nedaudz blāvu mirdzuma pieskaņu, kas uz lūpām dod viegli atstarojošu izskatu. Nepiekritīšu, ka lūpu krāsa mitrina lūpas. Jā, viņa dod mitruma efekts, bet ne kopjošu. Man tieši tagad ir pasausas lūpas un uzliekot vienu reizi sapratu, ka neies krastā - lūpas izskatījās šausmīgi, nācās likt kopjošu balzamu lūpām, un tad situācija uzlabojās. Noteikti patiks no-lipstick lipstick nesētājām.
Nedaudz pastāstot vairāk par katru no produktiem, laiks pienācis grimam ko izveidoju iedvesmojoties pavasarim. Mans pirmais šī gada pavasara grims. 
Vislielāko akcentu lieku uz acīm, konkrēti, uz a la varavīksnes efektu, ko radīju no šiem trīs Indigo Skies zīmuļiem.
Pirms un pēc. Ak, kā man patīk dažkārt palūkoties uz tām atšķirībām.. Ko kosmētika tik nespēj izdarīt?Jautāsiet par tiem plankumiem uz zoda? Tās visas ir rētas no dziļajām pumpām. Meklēju risinājumus kā tikt vaļā, bet nesekmīgi. Ja ir kāds labs produkts vai metode, kas varētu palīdzēt, noteikti padalieties, būšu ārkārtīgi pateicīga.
Atgriežoties pie galvenās tēmas, šeit visa čupiņa ko izmantoju lai iegūtu šo pavsarīgo grimu.
Seja
Artdeco Skin Perfecting grima bāze
Catrice Nude Illusion tonālais krēms | 010 Nude Ivory
Avon Luxe izgaismojošs konsīleris | Illume Fair
Catrice Prome And Fine Mattifying Waterproof pūderis | 010 Translucent
Elf Contouring Blush&Bronzer vaigu sārtums/bronzeris | Fiji (matt) (izmantoju tikai bronzeri)
Catrice Defining Blush vaigu sārtums | 020 Rose Royce

Acis 
Artdeco acu ēnu bāze
Artistry Indigo Skies Eye Crayon acu zīmuļi (desery sand, sky blue, indigo)
Artistry Siganture Eyes Volume skropstu tuša | Indigo

Lūpas
Kiehl`s lūpu balzams | Cranberry
Artdeco Soft Lip Liner waterproof lūpu zīmulis | 84 (Mexican Aster)
Artistry Signature Color lūpu krāsa ar spīdumu | 59 (Pink Quartz)

! Artistry kosmētiku, kas atrodas Amway paspārnē, ir iespējams iegādāties pie Amway pārstāvjiem

&z


*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

12 comments:

  1. Tev burvīgi izskatās zilie toņi un izceļ acis! :)
    Man arī uz zoda metās dziļās pumpas un viss zods rētains - lieku Kiehl's overnight pīlingu - palīdz. Bet nu, tas nav problēmas risinājums, tikai seku likvidēšana - bet nu, izsitumi uz zoda liecinot par hormonālām problēmām - varbūt tur risinājums jāmeklē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, uz zoda tās pārlieku lielās problēmas metas no našķiem un šokolādes no kuras nespēju atteikties :D O, padlies par Kiehl`s, noteikti uzmetīšu acis tam, jo gribas kaut nedaudz blāvākas tās rētas dabūt :(

      Dzēst
  2. Varbūt vari padalīties kā tiki pie tik skaistas uzacīm- formas? Pati gribu ko mainīt, bet tā ar nezinu no kura gala sākt un pie kā iet... Un makeup, protams, skaists, zilais Tev ļoti piestāv :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man uzacis veido mana meistare, bet esmu nedaudz viņu jau pamačijusi. Man iepriekš bija ārkārtīgi biezas uzacis un tad es izdomāju, ka vēlos mainīt formu, bet sākumā negāja viegli, meistare viņas taisīja diezgan plānas, bet tad es viņai teicu, gribu nedaudz akcentēt to, ka man ir tās uzacis, nevsi diedziņi.
      Lai arī šī forma nav "modē", tas neko nemaina, jo man patīk. Ja gribas pamainīt formu, es ieteiktu aiziet pie meistara un palūgt, lai izveido tādu formu, kas piestāvēs pie sejas formas un tad skatīties vai gribas biezāka, plānākas, garāka utt. Ar uacīm ir jāeksperimentē un to es iemācījos pārejot no biezām uzacīm un plāniņām. :)

      Dzēst
  3. nu re man šis ir ikdienas izskats - latvietes sapnis :) - es pavasari, vasaru nevaru iedomāties bez zilas skropstu tušas, hmmmm kādus gadus 10, man nemaz citas apritē nav... resna skropstu birstīte ilgus gadus bijusi vieģā uz ko skatos.... patīk.... šai kompānijai vajadzēji man atsūtīt paraugu, jo vienmēr esmu zilas tušas meklējumos, nezinu, kā varētu pie tāda free kkā tikt, skaidri zinu, ja man patiktu būtu visuzticamākais klients :) pēdējo gadu fav ir Dior diorshow zilā, bet noteikti izmēģināšu kādu citu -... pvienojumā ar rozā lūpām, es nezinu - man patīk.... ne košas gan jāatzīst... tas pats Dior glow lip balm ir lielisks sabiedrotais zilai tušai... neuzkrītoš, ... un tomēr zilo tušu lietojot reti kad izmantoju citus produktus acīm, gandrīz nekad....tev piestāv un pat ļoti.....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zilajām tušām ir tiešām tāds cienītāju bariņš, lai arī dažkārt liekas, kāpēc katrai firmai ir ziltas tušas, bet tās pērk tik maz, vienmēr būs cilvēki, kas meklēs savu īsto zilo tušu. Un tiem zilajiem toņiem arī ir tik daudz apakstoņi, viena spilgtāka, cita neitrālaka, bet labu var atrast :)

      Dzēst
  4. Ļoti glīts meikaps - Tev piestāv :) Vēl viens pierādījums, ka no zilajiem toņiem dekoratīvajā kosmētikā nav jābaidās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Jā, noteikti, nav jābaidās! Es baidījos un tā pamatīgi, bet es eksperimentēju un meklēju savu "zilo". Man loti patīk tāds pusnkats zilais, kā indigo, bet diemžēl dienas variantam tas uz manām acīm izskatās pārāk smagnēji, tāpēc pieslēdzos kaut kam daudz neitrālākam :)

      Dzēst
  5. Par plankumiem un zoda - es pinterestā redzēju metodi ar sodas masku, man ļoti palīdzēja. Atšķaidīt nedaudz sodas ar ūdeni (es šķaidīju ar mineralo), lai sanāk maskas konsistence, uzklāt lokāli uz plankumiem un pēc izžušanas (~ 5 min.) maigi nomazgāt nost. Necerēti labs līdzeklis izrādījās, kad jau biju izmisumā pēc viskautkā izmēģināšanas ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies! Tikko pamēģināju tā ar minerālūdeni, bet efektu baigo nepamanīju. Varbūt jāpamēģina vairākas reizes.. bet, viens gan skaisdrs - kā tā sodas maska pumpas izvilka laukā. Super!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan