Pārskats: The Body Shop Nutriganics attīroša želeja-eļļa sejai

18.04.15

Man ļoti patīk hidrofīlo eļļu attīrošie produkti sejai, bet lietojot jau vairākus mēnešus no vietas, sapratu, ka vēlos pamēģināt kaut ko ne tik eļļainu, bet uz to pašu pusi. Tādiem neizlēmīgiem cilvēkiem kā man, ļoti labi talkā nāk inovatīvā formula, kas nu vairs nav nemaz tik inovatīva - želejas-eļlas bāzes attīrītājs. 
Konkrēti par šo TBS biju lasījusi vairākas tiešām slavinošas atsauksmes.
Pirmā, kura sašūpoja šo laivu ir Sugarmakeup, kur stāstot par saviem iemīlotajiem neputojošajiem sejas attīrītājiem, atklāja sajūsmas vilni. Pēcāk, sekoja vēl viena pozitīva atsauksme no Ellemmell, kas burtiski apstiprināja visu Sugar teikto. Visnesenāka atsauksme ir no Velvet Mimosas, bet tā arī tikpat laba kā abas iepriekš minētās.

Rakstīts par šo ir daudz un dikti, viedokļi gandrīz vienbalsīgi, bet neskatoties uz to, vēlos nedaudz padalīties arī ar savu viedokli par šo atklājumu.

Ražotājs apgalvo, ka šis ir The Body Shop pirmais attīrošais želejas–eļļas bāzes produkts. Efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku no sejas un acīm. Bagātināts ar Godīgas Tirdzniecības ekoloģisku babasu eļļu un alveju ādas attīrīšanai un mīkstināšanai. Satur ekoloģisku timiānu, budleju un meža malvas ziedu ekstraktu no Šveices un ekoloģisku žožobas eļļu. 

Es šo lietoju principā katru dienu un uz šo brīdi tūbiņa jau ir tukša, bet izlietoju to es aptuveni divu mēnešu laikā.

Pirms šīs želejas lietoju attīrošos eļļu sejai un biju vairākas reizes jau minējusi savu sajūsmu, bet kad beidzās eļla, nodomāju kāpēc nedot šim iespēju. 

Sākumā man bija ļoti grūti pierast pie tās biezās želejas tekstūras, kas uzklājot uz sejas palēnām "atkūst" un sāk "noēst" kosmētiku. Kad sejas ādai ir veikta masāža un šķiet, ka kosmētika sākusi "kust", tad saslapinu rokas un šī eļļa pārvēršas par baltu pieniņu uz sejas, un tad es turpinu vēl nedaudz patīrīt acis un seju, lai viss tiek notīrīts nost kārtīgi. Tātad princips šim interesantajam produktam ir: želeja-eļļa-šķidrs pieniņš.


Kosmētiku noņem nost ideāli. Nevajag uztraukties, ka uz sejas būs daudz kosmētikas, tas kaut ko atstās vai paliks kārta uz sejas. NĒ, viss tiks notīrīts nost ideāli. Nepaliks kosmētikas pēdas un sejas, un nepaliks arī nekāda "plēvīte". 

Pat ja tas viss tiek vienkārši noskalots ar ūdeni, lai gan var notīrīt arī muslīna dvielīti.

Ir viena lieta, kas man tomēr nepatika, bet tas vairāk sajūtu līmenī. Tā kā es esmu vairāk tādu šķidru tekstūru cienītāja, jo ilgstoši lietoju eļļas uz sejas, tad man bija grūti, sākumā, psiholoģiski pārvarēt, to, ka es uz sejas, netīras ar kosmētiku, lieku virsū biezu želeju un iemasēju ādā, ir sajūta, ka izsmērē netīrumus visur. Pēc tam jau nav tik traki, bet ir pagrūti pierast.


Jautāsiet, no visiem trīs iepriekš lietotajiem The Body Shop līdzekļiem - sviestkrēms, eļļa un šīs želeja - kurš ir vislabākais? 

Es teikšu, ka tas ir atkarīgs no jūsu sajūtām. Ja patīk kosmētiku noņemt ar biezākas tekstūras līdzekļiem, tad jāpērk balzams, bet nevajag baidīties, ka ķepēs ciet poras, vai acis ar visu kosmētiku aizlips. Nē, bet ja rodas tādas šaubas, tam talkā labi nāk muslīna dvielītis, kas to "smagumu" noņems nost. 
Tomēr ja patīk škidrākas tekstūras un nav bailes no eļļainām tekstūrām, iesaku eļļu. Vēl aizvien mana favorīte! Bet, ja nepatīk ne biezas, ne eļļainas tekstūras un kas kosmētiku noņems ļoti ātri, iesaku pirkt šo. 

Man ir tiešām prieks, ka pamēģināju šo produktu, jo sapratu, ka šo atkārtoti tomēr nepirkšu dēļ tās biezās tekstūras, bet tas man lika skatīties tālāk un meklēt līdzīgās māsas šim. Atradu, Clarins Pure Melt Cleansing Gel, šobrīd sāku lietot un varu teikt, ka patīk labāk, jo želeja ir vieglāka un produkts ir nedaudz vairāk eļļaināks. Palietošu ilgāk un tad sekos arī atsauksme.


_________________________________________________________________________________
&z


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfija no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Man šis joprojām ir favorītu vidū. Un baigais prieks, ka var nopirkt uz vietas, nevis jasūta no āzemēm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kad sāku lietot savu Clarins, saku, ka Clarins uzvar manās acīs, jo kā jau minēju nedaudz traucē tā biezā želejas sajūta uz ādas, bet Clarins uzreiz no tādas vieglas želejas pārvēršas par eļlu slīdīgu un vieglu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan