Maybelline pavasara sveiciens

02.04.15

Man patīk pavasaris, jo tas vienmēr nes daudz interesantu jaunumu, ka pat nespēj izsekot tiem līdzi. Pirms mēneša, nedaudz pat vairāk, saņēmu tādu interesantu paciņu ar daudz jaunām lietiņām, šoreiz no Maybelline, un man šī pavasara kolekcija lika atplaukt pavasarīgās sajūtās. 
Ja runā par nagu lakām, tad jāsaka, ka jaunums, kas tiešām varētu patikt ir jaunās All Access NY virskārtas, kas var tikt miksētas kopā citiem toņiem vai lietotas vienas pašas kā akcenta toņi.
Šīs viskārtas lieliski izskatās kā akcenta krāsa kādam nagam, jo diemžēl nespēju iedomāties kā uz visiem nagiem izskatās šīs virskārtas. Katrai no tām ir savs dizains un efekts, ne visas ir vienādi "bagātīgas", tāpēc ar dažām var nākties papūlēties, lai dabūtu to rakstiņu, kas redzams pudelītē.
No K uz L:422, 423, 424, 425
422 (Pave the way) - melnbaltie a la aplikācijas gabaliņi lieliski izskatīsies uz bēšiem vai baltiem nadziņiem
423 (Broadway lights) - šis ir īsts konfeti lietus nagu lakas bundulītī. Dažnedažādu krāsu gabaliņu, kas ir tāds riktīgs akcents. Šī būs noteikti pati "bagātīgākā" virskārta, jo burtiski jau ar pirmo klājumu var manīt satura bāgātumu.
424 (NY Lover) - nosaukums jau saka priekšā... tur ir mazas skaistas sirsniņas, kas noteikti daudzām būtu paticis Valentīndienas ballīšu laikā, bet lakojot, šīs mazās sirdis ir grūti noķert, nu gluži tik grūti kā atrast savu īsto otro pusīti.
425 (Lady Liberty) - ak, skaistā dāma, kura lūkojies par Ņujorkas pilsētu, Tev par godu ir nagu laka! Ja šī dāma būtu dzīva, es domāju viņai ļoti patiktu šis zaļais spīgulis ar rombiņu un aplīšu formiņām.
Jaunajā Rebel Bouquet kolekcijā nagu lakas ir ļoti skaistos un pavasarīgos toņos. Es neteikšu, ka esmu ļoti sajūsmā par klājumu, jo viņas ir  tādas puscaurspīdīgas un obligāti jāklāj divās, vai pat, trīs kārtās.
No K uz L: 426, 427, 428, 429
426 (Peach Bloom) - skaists piezemēts tonis, kas noteikti patiks nude nagu nēsātājām (man arī dikti patīk), bet šis noteikti būs jāklāj visās trīs kārtās, lai būtu tikpat skaists pienains persiks kā redzams iepakojumā.
427 (Fuchsia Petal) - tik skaista kā pujenes (peonijas) lapiņas. Uz nagiem izskatās perfekti. Piestāvēs kā siltajiem, tā aukstajiem ādas toņiem.
428 (Vivid Rose) - no visiem toņiem, šo redzu kā šīs pavasara/vasaras sezonas vismīļāko toni, jo tas ir perfektā savienojumā starp koralli un sarkano. Burvīgs tonis.
429 (Orchid Violet) - no visiem toņiem, šis man liekas, ka ir pats depresīvākais un nomācošākais tonis, bet vēliem vakariem, šis  būtu jaunais sarkanais. Vienīgais tonis, kurš tiešām vienā kārtā rada perfekto krāsas intensitāti.
Bez nagu lakām priecīgos un uzmundrinošos toņos, Rebel Bouquet kolekcija piedāvā arī divos toņos interesantas Color Sensational lūpu krāsas - 185 Plushest Pink un 418 Peach Poppy.
185 Plushest Pink - tā ir auksta fuksija, kas nedaudz blakus zvilnējusi košļeņu rozā krāsai, jo iepakojumā tā vairāk liekas fuksija, bet uzkrāsojot uz lūpām, var redzēt krāsu visā košumā. Šī tiešām ir lieliska lūpu krāsa, kas, tiesa, ir nedaudz kaprīza, jo prasa "perfektu lūpu stāvokli", bet ar to ir iespējams diezgan veiksmīgi visu sarunāt.
418 Peach Poppy - tonis ir ārkārtīgi skaists, bet ne priekš mana ādas toņa. Šis ļoti, ļoti piestāvēs skaistulēm ar bālo ādas toni, jo tas perfekti uzmundrina skatu sejā, bet nerada tādu pārlieku "bārbijas skatu", kas no šādiem pasteļiem dažkārt var rasties. Arī diezgan prasīga lūpu krāsa, bet ar pietiekamu mitrināšanu un lūpu bāzi, skaistuli var savaldīt.
Abām lūpu krāsām ir raksturīgais Color Sensational iepakojums un aromāts, bet šīm lūpu krāsām ir tāds pa pusei velvetīgs segums. Man to patīk uztaisīt vairāk matētu ar salvetes un pūdera palīdzību, jo tad tā turas ilgāk, lai gan zemāk attēlā es to nekādā veidā "neuzlaboju". Uz manām lūpām turās pienācīgi kādās 2,5 stundas.
Eye Studio Master Graphic Eyeliner mitrā acu kontūrlīnija (Black) - šis ir jauns, inovatīvs laineris ar to, ka uzgalis ir trīstūrveida, kas lauj vieglāk uzzvilkt gan tievās, akurātās, gan biezās, resnās līnijas.
Es teikšu godīgi, ka šo nesapratu, jo:
  1. ir jābūt labām prasmēm, lai uzvilktu skaistas un vienmērīgas līnijas, bet ja tas nav ilgi darīts vai vispār, tad ar šo labāk nesākt
  2. iepakojums ir diezgan masīvs, to ir grūti noturēt pirkstos (vismaz maniem pirkstiem bija grūti)
  3. tas dažkārt saķeras un negrib vilkt skaistu, melnu līniju
  4. tas ļoti ātri smērējas (nav problēmas izlabot, pat minūti pēc uzklāšanas)
Gribēju ielikt, lai var redzēt efektu, bet nekā. Kad sāku lietot, pieļāvu vienu pēc otras kļūdas, par ko pati biju šokā, jo parasti man nav problēmas ar taisnu līniju uzvilkšanu, bet šis man ir šāviens garām.
Pirms pirmo reizi mūžā tīrīju nost neuzvilktu laineri, vienīgais, kas man skaisti izdevās ir uzvilkt kantainu līniju. Eksperimentam iedevu pamēģināt draudzenei, kas visu laiku velk melnās līnijas, viņai, protams, izdevās tomēr secinājums bija tāds, ka ar šo ir diezgan grūti strādāt un ja parasti līniju uzvilkšanai viņa kopā velta labi ja divas minūtes, tad ar šo ievilkās līdz pat 5 minūtēm.

Tomēr ja interesē kādu efektu šis dod, tad man ļoti patika Lauren Curtis video, kur viņa ar šo laineri parādīja trīs dāžadus izskatus. (video var redzēt, ka arī viņa diezgan ilgi ar to darbojas un visu laiku kļūdās, bet beigās jau skaisti sanāca).

Jāsaka, ka lūpu krāsas noteikti ir ļoti labas, nagu lakas ir gaumes lieta, bet šo Graphic laineri es neiesaku. Var jau būt, ka es viena tāda lempīga..ha ha. Notiekti jātrennējas, lai sanāk perfekta līnija, bet ar pirmajām trīs reizēm tas neizdevās :D


&z




* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Maybelline oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva/ video no pakalpojums youtube.com/laurenbeautyy

14 comments:

  1. Ak, tu maciņa glābēja! Es kā iesācēja vēlējos pirkt šo laineri, lai mācītos un varbūt pat sāktu lietot laineri ikdienā. Tomēr pārdomāju un turpināšu meklēt kreiso roku cilvēkiem atbilstošu laineri :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi, kreilēm tiešām šis nebūs īstais. Es pagaidām vēl pārīti citus lainerus testēju, un ja kaut labu atradīšu, noteikti uzrakstīšu par to :)

      Dzēst
  2. Es tik piemetināšu, ka no graphic lainera melnu man tā arī neizdevās rezultātā iegūt! :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas gan. Essences laineris tad jau vairāk pigmentu dod nekā šis. :(

      Dzēst
  3. Man arī visādi gāja ar laineri.. Manuprāt, aplikators ir pārāk masīvs, lai veiksmīgi varētu to uzklāt. Protams, ja mērķis ir iegūt ļoti biezu līniju, tad varbūt šis ir tam piemērots.
    Lūpu krāsa tev izskatās fantastiski! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, resnās līnijas šis nesagādās problēmas uzklāšanā, bet patiesībā pat smalku grubuļainu līniju var uzvilkt, bet tā kā man patīk, ja laineris, tad tiešām perfekti uzvilkts - tad šis ir galīgi čau :)
      Sākumā pati no šāda toņa nobijos, jo domāju, ka nepiestāv un izskatos muļķīgi, bet tad baigi pat pašai iepaticies, jo ļoti labi atsvaidzina kopskatu sejā :) Paldies!

      Dzēst
  4. Man atkal ar laineri iet labi,izmērs ir tads,ar kadu man viegli uzvilkt gan plānu,gan biezu līniju, vienigi tonis tads pelēks nevis melns :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, nu tas ir tā, kā ar pildspalvām - vieniem patīk resnie kāti, citiem plānie, es esmu plāno kātu cilvēks, līdz ar to maniem pirkstiem šis liekas pārlieku masīvs, un ja ir gēla nagi gari, tad šis ar nav tas parocīgākais izmērs. :D

      Dzēst
  5. Man ļoti iepatikās tas Peach Poppy lūpu krāsas tonis! Kā reiz manai bālajai ādai :D
    Nagu lakas jau skaistas, bet ja jāklāt n-tās kārtas, tad gan nav baigi forši.
    Un par laineri es nemaz nesākšu komentēt, nu galīgi nav manā gaumē, ne noturības, ne krāsas, ne iepakojuma ziņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pilnīgi jau iedomājos kā tev piestāvētu tas peachy poppy tonis :) nu jā, tev jau ta pieredze ar n-tajām kārtām ir :D labi, šīm nebūs tās 7 kārtas, bet vismaz 3 vajag, toties Gosh nagu lakām pigments uzreiz ar pirmo, pat visiem gaišajiem toņiem. :)

      Dzēst
  6. Skaistule, un Tev tik lieliski piestāv lūpu krāsa, man no malas veikalā šķita, ka man neviens no toņiem nederēs. Gribu Tevi uzslavēt par godīgo viedokli, tiešām patīkami lasīt Tavu blogu, kurā netiek dziedātas slavas dziesmas testēšanai dotajiem produktiem. Man patīk tikai tādas lakas, kurām ir pietiekoši piesātināta krāsa, lai pietiktu ar vienu kārtu, jo man jau viena kārta rada to nepatīkamo smaguma sajūtu uz nagiem, bet divas un vairāk vispār ilgi nevaru izturēt, efektu lakas lieku tikai uz diviem nagiem parasti, tad vēl šīs divas kārtas ir izturamas, ja nav uz visiem nagiem. Parasti lakas, kuras krāsojot uzzinu, ka tonis nav piesātināts vienkārši metu ārā. Nagu laka ir tas produkts, kurā neredzu jēgu ieguldīt lielu naudu, pērku pat lielveikalos atlaidēs par 60 centiem un turās 4 dienas un man pilnīgi pietiek.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš, mīļš paldies! Man tiešām ir prieks, ka mani centieni tiek novērtēti, jo visu laiku cenšos būt maksimāli atklāta un godīga ar savām draudzenēm (jums), jo es nenodarbojos ar mārketingu un manās interesēs nav "pārdot" produktus saviem lasītājiem, es esmu tam, lai maksimāli pastāstītu kas no jaunumiem ir labs un kam vajadzētu iet ar līkumu. :)
      Man personīgi pat nav laika sēdēt un krāsot tās 4 kārtas un vēl gaidīt. Noteikti iesaku L`Oreal nagu lakas un tagad mēģināju Gosh ar labas, bet man vēl tā noturība jāpatestē :)

      Dzēst
  7. Es laikam ne īsti par šo tēmu, bet vai ir vēl kāda, kurai ātri izžūst loreal nagu lakas? Varbūt es kaut kā nemākulīgi rīkojos, bet, kad pudelīte knapi pusē, laka paliek bieza un neuzklājama.žēl, jo toņi skaisti...:(
    Piekrītu, ka Zandas blogs ir tāds atklāts un uzticams! Patīkami lasīt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šāda problēma ir ar Maybelline nagu lakām. Nezinu, bet šādi jau esmu izmetusi kaut kādus 5 toņus laukā, kuri pat divus gadus nebija manā kolekcijā. :( pieļauju domu, ka tāda īpatnība.
      Mīļš paldies, tiešām, par labajiem vārdiem! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan