Kad micelārie ūdeņi vēlas iekarot citas virsotnes

14.04.15

Patiesībā jau micelārie ūdeņi radās ar tādu domu, ka paredzēts ikvienam lietotājam, kam ir jūtīga sejas āda un nosliece uz psoriāzi, neskatoties uz vecuma grupu vai sejas tipu, bet tagad, kad micelārie ūdeņi jau kādu laiciņu iet slavas gājienu kopā ar attīrošajajām eļlām roku rokā, tad jāizdomā ir kaut kas inovatīvs, tāpēc šeku, reku pilnīgi uzreiz divi Latvijā populārākie zīmoli klajā laidā micelāros ūdeņus, kas paredzēti konkrēti kombinētai/taukainai sejas ādai. Nolēmu abus salīdzināt un saprast, vai atšķirības tiem ir ar klasiskajiem, rozā versijā, vai varbūt arī pašiem savā starpā.
Garnier Pure Active micelārais ūdens jaukta tipa, taukainai un jutīgai ādai ( 7.45 €)
Iepriekš lietojot rozā versiju, sākumā man tas patika, bet vēlāk sākās tāda kā cīņa, jo atskārtu, ka klasiskais micelārais ūdens rada dikti nepatīkamu svilinošu sajūtut acīm, kas bieži turpinās 3 dienu garumā pēc vienas lietošanas reizes. 
Man bija tāda neliela nedrošība, bet riskēju, jo apraksts likās ļoti intriģējošs, jo to var lietot arī jūtīgas ādas īpašnieces un pēc lietošanas to var nemazgāt (bet es tik un tā vienmēr noskaloju).
Esmu izlietojusi jau 1/4 daļu no pudeles un teikšu, ka esmu absolūti "par" šo micelāro ūdeni. Lietojot ikdienā The Body Shop Nutriganics želejas -eļļu man bija grūti noņemt nost savu Artdeco Volume Supreme skropstu tušu, tāpēc katru reizi pēc kosmētikas noņemšanas manas acis izskatījās kā svilinātas, bet jau pirmo reizi pamēģinot šo uz acīm sapratu, ka šis ir riktīgs atradums un noteikti daudz labāks nekā klasiskais garnier, kurš man sākumā ļoti patika.

Vienā lietošanas reizē man pietiek samitrinātās vates plāksnītes viegli pieturēt pie acīm un ar vertikālām kustībām notīrīt tušu pēc tam vairs nav problēmu. Viņa burtiski nonāk nost pati. Tomēr pats labākais ir tas, ka lietojot divas nedēļas pēc kārtas, katru vakaru, man nav ne vienu rītu bijis tā, ka acis svilina vai niez, kas nozīmē, kas šis noteikti uzvar. Ja pat viņš ieklūst acīs vai mutē, nav riebīga garša.
Pietam, lielais iepakojums un dozators ir lieliski.

L`Oreal Skin Perfection micelārais ūdens normālai un jaukta tipa ādai ( 6.33 €)
Arī šim esmu lietojusi rozā versiju, un patiesībā, tieši rozā versija vispār bija pirmais micelārais ūdens ko jebkad lietoju un toreiz es par viņu biju sajūsmā. Ja nemaldos, tad uz šo brīdi esmu izlietojusi laikam kādus 3 iepakojumus ar to.
Godīgi sakot, negribēju sākumā nemaz mēģināt, jo pirmo sāku lietot Garnier un tā kā man tas ļoti patika, nedomāju, ka vēlos šo mēģināt, bet tīri priekš salīdzināšanas tomēr piekāpos šim. Un velti..
Diemžēl ar pirmo lietošanas reizi tas neiekaroja manas simpātijas. Un lai arī par šo ir lasītas labas atsauksmes, manām acīm šis galīgi nepatika. Bet vispirms sākšu ar pozitīvo.
Micelārais ūdens daudz labāk noņem skropstu tušu ja salīdzina ar rozā versiju vai abiem Garnier ūdeņiem, bet ja iekļūst acīs, rodas tāda īpatnēja sajūta, kas man jau lika nedaudz aizdomīgi uz šo skatīties, bet turpināju tīrīt acis. Lielākās problēmas sākās pēc tam, kad seja jau bija notīrīta un pagāja kādas divas vai trīs stundas, kad tas apsārtums no acīm nepārgāja un jutu diskomfortu, lai gan seju un acis pēc tam vēlreiz mazgāju ar kosmētikas noņēmēju, kas ir jau ir pārbaudītas vērtības.
Tomēr lielāko punktu pielika tas, ka pamostoties no rīta man bija apsārtušas, uzpampušas un niezošas acis, kas turpinājās visas dienas garumā, un vēl aizvien nav pārgājušas. Mani tas apbēdināja, jo nākas vilkt laukā savu acu ziedi un dziedēt radušos problēmu.

Diemžēl ja šos abus jaunos ūdeņus salīdzina, tad manās acīs noteikti uzvar Garnier micelārais ūdens, jo manām acīm, kas "sirgst" ar atopisko dermatītu tas patīk daudz labāk, un nerodas vispār nekādu nelāgu sajūtu. Pat ja arī efekts ir vienāds un alerģiju neizraisa, Garnier noteikti labāks ieguldījums, jo tilpums ir lielāks - kalpos ilgāk.
Tomēr ja runā par to vai šis dod kaut kādu matejošu efektu vai nē, atbilde, protams, ka nē, jo micelārajam ūdenim tas vispār nav jādara, tas ir tikai tāds ražotāju triks. Tāpat ja izgudrotu anti-age micelāro ūdeni, tas jau nenozīmē, ka tīrot seju tas izlīdzinās grumbas. Protams, ir micelārie ūdeņi, kas pievieno koenzīmu Q10, kas mīkstina sejas ādu un izlīdzina, bet grumbas neuzlabo. Tas ir parasts micelārais ūdens, kas nedaudz pamainījis iepakojumu, nosaukumu un piekabinājis to, ka var lietot kombinētas ādas īpašnieces.


*Abi produkti nopērkami veikalos Drogas, internetveikalos un lielveikalos

&z



* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Garnier un L`Oreal oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfija no personīgā arhīva

8 komentāri:

  1. Esmu lietojusi rozā Garnier ūdeni, tagad izmēģināšanai nopirku zilo, bet reāli nejūtu itin nekādu atšķirību. Acis nekož neviens, kosmētiku abi noņem labi utml :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ja nav problēmas ar acu zonu, tad noteikti, ka atšķīrības nebūs nekādas, bet man diemžēl ir, tāpēc izteikti jūto "efektu"

      Dzēst
  2. Rozā ūdeni vispār vairs nekur nevar atrast (jau izņemts no pārdošanas?), Pure Active gan jāpamēģina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Baigi dīvaini. Varbūt viņiem kaut kas noticis ar tā sastāvu, bet es jau vairāk domāju, ka jauna partija nav bijusi pievesta. :)

      Dzēst
  3. Es esmu starā par Garnier rozā micerālo ūdeni. Palietoju pamīšus ar Bioderma un nejutu nekādas atšķirības.
    Un jā, es arī neesmu nekur vairs pēc akcijas viņu manījusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lasīju, jā, ka esot dikti līdzīgs Bioderma :) Labi, vismaz ir alternatīvie produkti, jo man efekta ziņā īsti nepatika Bioderma kaut kā, laikam pārlieku pieradusi pie alternatīvajiem ūdeņiem.

      Dzēst
  4. Man no rozā Garnier metās pumpas, bet gan jau šo manu viedokli esi lasījusi. Arī pēc tam mazgāju nost no sejas, jo neticu, ka var netīrumus tā uz sejas atstāt. Uz siltāku laiku mana āda no kombinētās pāriet uz taukaino. Tad došu otru iespēju, bet pagaidām stāv 2 atvērtas pudeles.
    Pārējos trīs neesmu mēģinājusi. Tagad Saneribox saņēmu miniatūru rozā Loreal. Tad jau redzēs. Varbūt priecāšos, ka tā ir tikai miniatūra :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Traki! Jā, atceros, ka minēji un traki. Lai arī daudziem liekas, kas pa problēmām, citiem nekā nav, bet jūtīgai ādai kaut kas nepatīk līdz galam sastāvā. Sākumā domāju, ka varbūt dēļ aromatizētājiem, bet tur viņu īsti nav tik daudz, lai tāds efekts rastos kā nieze vai pumpas. :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan