Atskaite. Kā man dzīvojas ar sarkano Beauty Blender

26.04.15

Kopš esmu Beauty Blenderu "vilcienā" un pēc pirmās ne īpaši veiksmīgās iepazīšanās ar šo pasaules grāvēju, man šķiet, ka man ir netiešs pienākums gan sev, gan jums ik pa laikam "atskaitīties" kā tad mūsu draudzība turpinās.
Tā kā man totāli nepaveicās ar savu rozā, klasisko, Beauty Blender sūkli, par šo jau esmu rakstīju daudzkārt, tomēr ja palaists garām, tad šeit būs raksts - Pasaules iekarotājs: Beauty Blender

Pirms mēneša rakstīju, ka iegādājos sev jaunu sūkli, jo rozā jau bija pavisam beigts. Par labu krita skaistais sarkanais Red. Carpet. Lietojot nedaudz sāku bēdāties, jo krāsa pazuda ļoti ātri, bet man lielākais bubulis iekšā sēdēja par to vai tik ātri arī izies no "ierindas".

Ir pagājis apaļš mēnesis, kopš lietoju savu sarkano Beauty Blender un varu teikt, ka nav ieplīsis neviena vīlītē un kalpo tiešām godam. Zemāk var redzēt, ka pa kreisi ir pavisam jauns un vesels Red. Carpet sūklītis, bet pa labi mums ir mēnesi lietots un katru dienu mazgāts tas pats Red. Carpet sūklītis.
 Es teikšu, ka krāsa nav tā pati skaistākā, jo burvīgais sarkanais tonis nozuda divu nedēļu laikā pēc katras dienas mazgāšanas. Labi, krāsa ir viens, bet šoreiz es tiešām varu teikt, ka sarkanais sūklis kalpo perfekti. Tas noteikti ir daudz mīkstāks nekā rozā, nav tik porains. Mazgāju un kopju tāpat kā iepriekšējo rozā, bet es nosecināju, ka tas bija vienkārši ražotnes brāķis, jo jau minēju iepriekš, ka arī melnais un violetais ir tikpat mīksti kā šis sarkanais, kurš vairs nav tik sarkans.

Runājot par ziepēm teikšu, protams, var pirkt un lietot oriģinālās, jo lietojot oriģinālās krāsa tik ātri nepazūd un sūklis ātrāk iztīrās no kosmētikas pēdām, tomēr, ja šķiet, ka oriģinālās nekam neder utt., tad ļoti labu alternatīvu es varu ieteikt Barbara Hoffmann ziepes otu mazgāšanai, kuras var iegādāties Douglas veikalos. Es jau esmu izlietoju vienu iepakojumu un steigšus jau došos pakaļ vēl vienam, jo otas un sūkļus šīs ziepes tīra brīnumaini.
Es nevienu nemēģinu pārliecināt, ka ar šo sūkli dzīve paliks košāka, bet mana ikrīta kosmētikas "rutīna" noteikti ir mainījusies. Tas ir īsts laika ekonomists, jo ja iepriekš pludinot tonālos krēmus, pūderus un bronzerus vienkopus jau vien aizņema desmit minūtes, neskaitot acu uzkrāsošanu u.c., tad tagad es mierīgi bez steigas varu 15 minūšu laikā izveidot kārtīgu dienas grimu. Pietam, ne jau laiks ir galvenais viņa trumpis manās acīs - tonālais krēms uz sejas "sēž" tik lieliski, ka es nevaru beigt priecāties par to vienmērīgo klājumu. Pilnīgi citreiz vakaros bail ņemt kosmētiku nost, jo zem tā slēpjās mana skaudrā tagadne - problemātiska sejas āda ar kuru cīnos un cīnos.

Ja esmu ieinteresējusi un ir vēlme pamēģināt; kā jau vienmēr atgādinu, ka šobrīd Latvijā Beauty Blender ir iespējams iegādāties ļoti daudzās vietās, bet ja interesē konkrēti šis sarkanais, tad Daila.lv piedāvā tiešām izdevīgu piedāvājumu - pērkot sarkano Red. Carpet Beauty Blender dāvanā līdzi nāk Mini Solid ziepītes iesākumam, lai varētu tīrīt un pucēt skaisto sūklīti.


Mana Beauty Blender sūkļu ģimene pagaidām ir nokomplektēta, bet es domāju, ka drīzumā būs gaidāms arī "ģimenes pieaugums", jo es noteikti vēlos melno Pro un savas mīļākās krāsas, violeto, Beauty Blender arī savai kolekcijai.



&z


* raksts tapis sadarbībā ar internetveikalu daila.lv
** visas fotogrāfijas no personīgā arhīva

7 komentāri:

  1. Un ai, kā sāp mana sirds, ai, kā sāp, kad, lasot burvīgas atsauksmes par Beauty Blender, saprotu, ka pagaidām mazulītis nav pa kabatai :D

    Ļoti patīk tavas atsauksmes!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dārgs tas ir, to nenoliegšu, bet ja reiz pamēģini, tad sargā to kā faberžē olu :D

      Paldies!

      Dzēst
    2. Apskaties Drogās ir līdzīgs sūklītis šim, forma ir nedaudz savādāka, bet princips ir tieši tāds pats. Jau mēnesi lietoju un esmu sajūsmā, tiešām patīk. Cena bija 3 vai 4 eiro.

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk BB sūklītis - ļoti laba manta. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir tāds atklājums. es neticēju, ka iepatiksies tik ļoti kā tagad, bet vismaz labi, ka ikdienas rūpes uzklājot tonālo ir izplēnējušas :)

      Dzēst
  3. Man kkā nesanāca pasūtīt Beauty Blender sūklīti (lai gan ļoti gribējās) un tā vietā tiku pie RealTechniques sūklīša, kas ļoti patīk. Bet BB vienalga gribas salīdzināšanai paņemt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar vēlos pamēģināt to RT, jo forma viņam šķiet tāda interesanta un parocīga :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan