Ziemassvētkus gaidot iedvesmots grims

22.12.14

Tā kā Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem un lielākā daļa palēnām gatavojas svīnībām un plāno ko darīs un kā pavadīs vakaru, es piedāvāju tādu Ziemassvētku iedvesmotu grimu, ko iespējams pati arī veidošu sev sagaidot Ziemassvētkus ģimenes lokā. 
Laikam pirmo gadu uz Ziemassvētkiem man ir pamodies sarkano lūpu gars, jo parasti vairāk izceļu acis un lūpas paliek neitrālas, bet L`Oreal Blake`s sarkanais tonis ir pārāk skaists, lai ar to nesakombinētu kaut ko smuku.
 
Šis grims ir ļoti elementārs:
  • Uz sejas klasika - bāze, tonālais krēms, pūderis, (daudz) bronzeris, vaigu sārtums, izgaismotājs
  • Uz acīm tas pats - bāze, vientoņa acu ēnas un skropstu tuša.. done!
  • Un tagad sensācija - lūpas - rubīnsarkana lūpu krāsa un korektors līniju koriģēšanai 
Visi produkti

Vēlos nedaudz pastāstīt par šo tušu, kurai atsauksme tā arī nav tapusi līdz šim. Lietoju šo Artdeco Volume Sensation skropstu tušu jau no oktobra, lai gan jātazīstas, ar šo tušu esmu uz "tu" jau kopš šī gada sākuma, tomēr lietoju to es ļoti neregulāri. Sākumā tā šķiet ir ļoti smērējoša, un tā arī, līdz kamēr roka pierod pie tik lielas birstītes, bet man patīk šo tušu lietot uz viegla grima, kad gribās tādas biezas un paresnas skropstas, tas dod uzreiz citu jēgu skatienam.
Cik esmu strādājusi ar Artdeco tušām un pati lietojusi, man viņas patīk, jo lielākoties tās manāmi noklāj skropstas, turās visu dienu un nesmērē. Konkrēti šai tušai sastāvā ir škiedras, kas palīdz sniegt to mega apjomu un tas man viņā ļoti patīk.
Tiesa, man ar trešo kārtu jau skropstas liekas pārlieku saķepušas, tomēr es zinu sievietes, kuras šo tušu klāj četrās kārtās, bet tā ir gaumes lieta. Protams, var viņu lietot vienā kārtā, bet tad dos tādu vieglu ikdienas klājumu, bet, personīgi es šo tušu vienmēr iesaku dramatisko skropstu cienītājām.
Vēl viens ļoti interesants produkts, ko ir vērts pieminēt šajā rakstā ir Catrice Absolute Eye Colour vientoņa acu ēnas, tonī - 070 Mr. Copper`s Fields (vairs nav pieejamas). Šīs ēnas lielākoties ārzemju blogos salīdzina ar MAC Woodwinked acu ēnām, jo uzvedas uz acīm tieši tā pat. Respektīvi, tas ir viens tonis, bet klājot uz acīm tas veido divus, un ar to šīs ēnas ir tik unikālas. Augstāk attēlos nekad nevarētu noticēt, ka tās ir vienas ēnas, bet, jā, tas ir viens, šis konkrētais tonis.
Šogad Ziemassvētkos arī krāsosie koši sarkanās lūpas vai akcentēsiet tomēr vairāk acis?

bučas
&z

* fotogrāfijas no personīgā arhīva

27 komentāri:

  1. Skaistule, ko citu lai saka :)
    Drosmīgais lūpu krāsas tonis lieliski izceļ Tavas lūpas, Tev paveicies ar pilnīgām lūpām, ar skaistu kontūru, tāpēc domāju uz Tavām lūpām visi lūpu produkti izskatās burvīgi :)
    Skropstu tuša ir vienkārši wow, efekts ir tāds, kuru es meklēju skropstu tušās, būs jānopērk šī, vissmagāk ir atrast šādu efektu un kvalitāti tušā vienlaikus, savu tušu tagad metīšu ārā, efektu tā sniedz labu, bet toties arī skropstas efektīgi sākušas krist ārā un lūst :D
    Uz ziemas pasākumiem man pašai vienmēr patikušas zeltītas acu ēnas, tās izceļ acis, ir svinīgas, der arī idkienas grimmam, tās acis izceļ, pat atver, piesaista skatienu, izskatās maigi un eleganti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!
      Man nekad nav nācies lietot tušu, kuru liktu skropstām likt laukā, tas nozīmē, ka sastāvā kaut kas tāds, kas skropstām nepatīk.. :(
      Man zeltītie toņi ļoti patīk vasaras un ziemas periodā, tieši pirms svētkiem. Vasarā to es varu likt katru dienu, bet ziemā, tas dod tādu ekstra svinīgumu, bet man vienmēr ar zelta toņiem ir bijušas problēmas. Man nepatīk zelta krāsa uz savas ādas, tāpēc es kaprīzi izvēlos zelta toņus un šis man iekrita sirdī ar to, ka ir ar siltu brūnu kombinēts kopā :)

      Dzēst
    2. Man acis ir zaļganpelēkbrūnā tonī, un prakitski visi man kā likts saka, ka man piestāv zaļganas acu ēnas, bet man pašai nepatīk, īstenībā vienīgie ēnu toņi, kuri man pašai patīk kā izskatās ir tādi zeltīti ar nelielu brūnās krāsas piedevu. Jo tāds tonis man šķiet dabīgs, kas nedaudz izceļ acis. Ar laineriem gan vairāk ļaujos eksperimentiem, bet manas acis nav īpaši peimērotas ēnām, jo plaksitiņu āda ir tāda, kas guļas uz skropstu līnijas,kad acs atvērta(nemāku savādāk izteikties :D ) un rezultātā acu ēnas plakstiņa krokā vienmēr izsmērējas.

      Dzēst
    3. Ja ir hooded eyes kā Tavā gadījumā, tad, jā, ir īpaši jādomā kā acis tiek krāsotas. Man bieži klientes ir bijušas ar šada tipa acu formu, jo ar gadiem tā vairumam notiks (man arī) un tas ir pats populārākais jautājums, ko uzdod, kad veidoju viņu grimu, bet tur ir daži knifiņi kā krāsot laineri, bet arī tādai acu formai kā Tev noteikti piestāv laineris ;)
      Tik daudzām amerikāņu aktrisēm (Dženifera Lorensa, Bleika Laivlija, Camilla Belle u.c.) ir hooded eyes, bet viņas visas nēsā laineri un izskatās satriecoši!
      Tagad man būtu grūti īsi izstāstīt, tāpēc apskaties kādu youtube video vai internetā ir tik daudz rakstu par to, ka es domāju Tev noteikti radīsies iedvesma pamēģināt uzvilkt skaistas bultas ;)

      Dzēst
    4. Sirsnīgs paldies par ieteikumu, es nezināju kā angļu valodā sauc tādas acis kā man :) un tagad noteikti man būs vieglāk atrast kaut ko piemērotu. Mans ikdienas sabiedrotais parasti ir bijusi wow efekta skropstu tuša, un ar to parasti acis ir bijušas tā izceltas, ka ēnas vai laineris nav prasījies, bet tagad man skropstas ir jāatvesaļo no neveiksmīgās tušas. Zinu, ka ar gadiem manas hooded eyes paliks vēl vairāk hooded eyes :D bet nu neko, katrs izceļamies ar kaut ko savu :)

      Dzēst
  2. Lūpu krāsa izskatās burvīgi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Blake`s tonis ir pats mīļākais sarkanais, kas šobrīd man ir, un es noteikti par to cīnītos ja kāds man gribēto to atņemt :D

      Dzēst
  3. Šādas bildes ieraugot man gribas saķert savas lūpas un sākt raudāt.. Kā man gribētos pilnīgas,formīgas lūpas :(
    Tonis ir noteikti tavejais !

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, man pašai bija par sevi pārsteigums, jo iepriekš es nenēsāju sarkanas lūpu krāsas tādēļ, jo tās nedaudz optiski samazināja manas lūpas, bet šis tonis to neizdarījas un man pašai bija tāds prieks..
      Toties, noteikti Tavām lūpām piestāv toņi, kas man galīgi neder ;)

      Dzēst
  4. ļoti ļoti skaisti...lupu krasa pasaka un atkārtojos, latviešiem vairāk vajadzētu lietot sarkano.....manuprāt piestāv mums.... patīk viss, kā kopā izskatās, kā raksti - vienas ēnas un skropstu tuša- done... tik vienkārši... un patīk koncepts, izcelt lūpas.... manšķiet tavā blogā lasīju???? par to, kādi ir latviešu sieviešu skaistumkopšanas paradumi un, ka pieaugot, vairāk izceļ lūpas???? lai vai kā, varbūt putrojos, man ir tieši tā...ja iepriekšējos gados vairāk krāsoju acis, tad tagad lūpas... šogad jau visu decembri ir sudrabkrāsas vienas ēnas skropstu tuša melna un košas lūpas, ne tik koši sarkanas .... ziemai kkā patīk merlot red... bet vsarai noteikti pirkšu sarkani sarkanu, iespējams šo tevis atrādīto.... pa smuko...super

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es rakstīju toreiz par Institut Esthederm pētījumu, ka latvietēm tiešām ar gadiem vairāk patīk izcelt lūpas, un man laikam jāsaka, ka es arī sāku ietilpt tajā katliņā, jo kādreiz izcēlu tikai acis, bet tagad man gribās paspēlēties ar savu lūpu toni dienu no dienas ;)
      mmm, merlot red... skaisti!!
      Mīļš paldies! ;)

      Dzēst
  5. Es uz ziemīšiem/jauno gadu sapirkos MAC pigmentus,gribas kādu spīdumiņu uz svētku laiku uz acīm :) Man ar sarkano lūpukrāsu ir kā ir.Augšlūpa dikti maziņa,pašai īsti nepatīk.Tā kā lūpas nesajūsmina,cenšos arī neizcelt ar košiem toņiem.Iztieku ar lūpu spīdumiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja acis ir tik dramatiskas cik iespējams, tad lūpas nemaz košas nevajag! Ar Mac pigmentiem es domāju tev izdosies fantastisks Ziemassvētku grims! ;)

      Dzēst
  6. Lūpu krāsa dievīga un tev ļoti piestāv :)

    AtbildētDzēst
  7. Jā, lūpu krāsa Tev izskatās ļooti labi :)

    AtbildētDzēst
  8. uh, kas par lūpu krāsu - skaisti un tik svētkiem atbilstoši! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vēl J`Lo tonis arī ir fantastisks sarkanais, bet tas man liekas pa traku nedaudz, jo ir tāds dziļi, dziļi sarkanais ;)

      Dzēst
  9. Ļoti skaists grims! :)
    Šis ir grims ir precīzi tāds, kādu es veidotu priekš Ziemassvētkiem- zelts uz acīm un sarkanas lūpas. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ;)
      Manuprāt, tā ir tāda svētku klasika - zelts uz acīm, sarkans uz lūpām :)

      Dzēst
  10. Atvaino, bet pēdējā bildē- kas tie par graudiņiem uz deguna? Pūderis?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tajā dienā vējš acīmredzot aprāva degunu esot pilsētā, jo tā ir sausā āda ar ko šobrīd nedaudz cīnos :(

      Dzēst
  11. es parasti akcentēju acis, bet šogad man sāka ļoti patikt lūpu krāsas, tāpēc vēl īsti nezinu... :) man no kolekcijas visvairāk patika Eva's tonis, kuru sev iegādājos, domāju, ar viņu varēšu kaut ko izdomāt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Evas sarkanais arī ļoti patīk, to es nēsāju vakara izgājieniem, kad gribas kaut ko skaistu, bet ne tīri sarkanu :)

      Dzēst
  12. Sveika, Bahama bronzeris arī ir pieejams LV, vai esi no turines sūtījusi?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, es pamanīju, ka http://www.topbeauty.lv/ ir pieejami arī The Balm produkti, bet nē es sūtīju no ebay plašumiem. Vismaz labi, ka nākamo tiešām sūtīšu no šīs adreses ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan