Pirmssvētku nedēļas pirkumi un guvumi

21.12.14

Visas nedēļas garumā ir iekrājušies atkal kaut kādi pirkumi un iegūti testēšanā arī vairāki interesanti produktu + esmu atklājusi nenormāli foršu apģērbu veikalu, kas ir atvērts vien 2 nedēļas.
Trešdienā man bija paciņu diena un saņēmu tik daudzus produktus testēšanai, kuru atsauksmes droši vien sekos tikai nākamgad jau.
Bez tā, ka Dove man piedāvāja konkursa balvas jums, viņi piedāvāja arī patestēt kādu produktu un es izvēlējos no jaunākajām sērijām pa vienam, interesantākajam produktam - no Oxygen&Moisture Root Lift spreju, kas pagaidām man ļoti patīk un no Pure Care Dry Oil sērijas eļļu matiem, kas arī vienu reizi pamēģinot jau ir tīri labi iepatikusies. Redzēs, kā ies tālāk.

Tālāk sekoja Maybelline janvāra jaunumi - Baby Lips  lūpu balzami 3 dažādos aromātos (garšās?) un Lash Sensational Washable skropstu tuša, kuras birstīte atgādina L`Oreal False Lash Wings skropstu tušu. Pagaidām neko neesmu mēģinājusi, vēl spriest neko nevaru.
Piektdien, kad beidzot varēju saskrieties ar Scentivory, aizčāpojām līdz Mikroshop veikaliņam, kas tūlīt, tūlīt jau vērsies ciet (atvērts līdz 27. decembrim) un iegādājos vairākas lietas, kuras noteikti pietrūks. 
Uzreiz saku - Batiste BEIGUSIES!! Es arī notraucu slēpto asaru, cerams, ka janvārī jaunajā noliktā būs Batiste. 
Bet, priekš sevis iegādājos tik ļoti iemīļoto Dove Damage Solutions 1 min kondicionieri (jau trešais iepakojums), Creightons Revive dušas želeju, un pašās beigās nejauši pamanot savu visu laiku mīļāko smaržu dāvanu komplektu. Tā kā šo smaržu Latvijā vairs nav, tad grābu vien ciet, jo dievinu Halle Berry Closer smaržas (man liekas, ka saku to katru reizi :D). 

No kosmētikas tas viss. Cerams, ka šogad tie bus pēdējie pirkumi kosmētikas sektorā..

Šodien, kad devāmies iegādātie šādās un tādas dāvanas Ziemassvētkiem, nejauši garām ejot ieraudzījām jaunu veikalu Fetish. Šķita diezgan interesants nosaukums, un bija ziņkāre apskatīties, kas tur tāds interesants. Un ziniet - es iemīlējos tajās drēbēs. 
Viņas ir tik netradicionālas un neredzēta dizaina, ka gribas viens aptaustīt un paskatītes visu. Nedaudz vairāk parunājot ar pārdevēju, izrādījās, ka veikals vaļā vien 2 nedēļas un visas drēbes tiek šūtas no vienas Bulgārijas dizaineres. Drēbes tiek sūtītas limitētā daudzumā, aptuveni 3 dažādu izmēri vienam modelim un viss. Nākamreiz jau atvests tiek pavisam kas cits.
Kad ieraudzīju šo kleitu, kas zemāk redzama, uzreiz iemīlējos tās dizainā, uzmēriju un biju sajūsmā. Tur pat bija ienākušas citas sievietes iepirkties, un viņām arī nenormāli iepatikās kā uz mani izskatās šī kleita. Protams, man bija jāpērk! Cenas ir ļoti samērīgas, bet galvenā odziņa jau ir dizainā. 
avots
Tā kā ja jums interesē, tad varat apmeklēt t/c Azur veikalu Fetish, facebook lapu vai mājas lapu. Drēbes tiešām tiek ātri izķertas! Noteikti iesaku paskatīties!!

Kā tad pirms Ziemassvētkiem neatrādīt mūsu mājās izdekorēto eglīti? Smuku bildi nevarēju noķert, tāpēc īss video. Kādreiz mums patika tikai klasiska egle ar bumbiņām, bet jau otro gadu liekam arī gaismiņu virtenes.
 Un kā jums sokas ar eglītes meklējumiem un dāvanu pirkšanu?

bučas
&z

18 comments:

  1. Cik maksāja Halles Berry kosmētikas komplekts, un vai nepaņēmi pēdējo? :) Un vēl jautājums, kur citur izņemot internetveikalu, tās var iegādāties? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Parasti viņs maksā 9.99, bet tagad 3.99 (!!!), un nē, es pēdejo nepaņēmu, bet tur bija tik divi komplekti. Tātad palika viens :)
      Es visu laiku tās pirku 220.lv, bet citur Latvijā to vairs nav :(

      Dzēst
  2. kleita izskatās lieliska :) tikai tas veikals izklausās pēc tāda, kur nepiedienīgi lielākais izmērs varētu būt 40. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nē tur arī drēbes ir uz dāmām, kurām ir lielāks izmērs. Man mamma sev reizē ar mani nopirka ļoti skaistu tuniku, bet viņai tak ir 56 izmērs parasti drēbēm, bet tur pēc viņu mēriem L :)
      Viņa par to vispār bija pārsteigta, jo , jā, uz tādām kā es, protams, var viskaut ko atrast, bet viņai grūti atrast tādas smukas drēbes uz lielu izmēru :)

      Dzēst
  3. Dove forši, man patīk - es sev lietošanā dabūju pure care dry oil līniju sausiem un bojātiem :) nevien slikta piezīme pēc nu jau 3 nedēļu lietošanas. Maniem matiem patīk ;) Baby lips... ahh, jāaiziet līdz L'oreal mājai.. :) Un Azura vispār esot vēl kkāds veikals, kur ir dizaineru veco kolekciju apģērbi pa saprātīgām naudiņām ;) Kleita izskatās super laba :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To veikalu nemanīju, bet viņš tak pietiekami liels, lai varētu arī tā nemaz uzreiz redzēt. :) Man ļoti patīk arī kleitas materiāls - tas ir 100% kokvilna, bet ļoti stingrs unn kvalitatīvi nošūts ;)

      Dzēst
  4. Baby lips ir pavisam noteikti viens no tiem produktiem kuru vēlos sev atrast zem eglītes! Man ļoti bieži sprēgā lūpas, tāpēc šis produkts man ir wishlistā! :)
    Un wow kleita ir tiešām superīga- ļoti patīk tās netradicionālais dizains!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani tieši tas šajā kleitā arī sagrāba - tās neierastais griezums un dizains ;)
      Nezinu vai Baby Lips būs tik barojošs kā gaidu, bet cerēsim uz to labāko!

      Dzēst
  5. Gaidīšu atsauksmi par Maybelline tušu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju uz svētkiem jau noprofēšu un tad ja nu kas, pirmos vārdus kaut kur jau iespraukšu par to tušu ;)

      Dzēst
  6. Cik maksā kleita? Facebookaa viņiem cenas kā valsts noslēpums būtu, tik privātā sarakstē piedāvā uzzināt/ Man Azur galīgi ne pa ceļam, lai tā uz dullo brauktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī kleita maksāja 50 €, mamma pirka tuniku/kleitu par 43 €

      Dzēst
  7. Baby lips jau ir Drogās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā,pamanīju, bet principā tas ir janvāra jaunums ;)

      Dzēst
  8. sorry, ka pa beauy lietām nekomentēšu...mode mode mode, kas mani tik ļoti aizrauj...kleita pasakaina, zini, kas ir šī dizainere, gribētu izpētīt... zeķes??? zeķes tavas vai šīs dizaineres...kedas??? pasaka.... eglīte smuka... patīk kā no gadu uz gadu mainās mūsu sajūsma par eglītēm, ko gribas pielikt ko atlikt.... iedvesmoji uz eglīšrakstu varbūt :)
    dāvanas dāvinam tikai dēlam....vai kopā kko nopērkam....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Meklēju, bet pati nevarēju atrast nekādu informāciju par to, kas taisa šo apģērbu, tikai saku, ko man veikala pārdevēja teica ;) Tā kā attēlu ņēmu no viņu Facebook lapas, tad iespējams, ka zeķes un kedas ar pie viņiem ir vai jau bija.. kas lai to zina, jo visu tur ātri izpērk. ;)
      Kedas man arī ļoti iepatikās. Viņas kaut kas ir tāds neierasts, bet riktīgi foršs ;)

      Dzēst
  9. Azurs ir man tēma, bet neatceros kur lai tāds veikals pie mums atrastos, bet zinu nosaukumu :) kleita jauka, bet nav manā gaumē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. a nē, atcerējos kur viņš ir :D nesen staigāju un redzēju viņu

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan