Pēcsajūtas no Ziemassvētkiem

27.12.14

Fuf.. jūtos patīkami atpūtusies, jo visas svētku dienas bija atslēgusies sociālajā dzīvē un atbildēju tikai uz Ziemassvētku apsveikumiem.
Šajās dienās esmu saēdusies tik daudz gardumu, nogaršojusi gardu karstvīnu, noskatījies pārdesmit Ziemassvētku filmas, devusies ziemīgā pastaigā un redzējusi savvaļas stirniņas, un Ziemassvētku tradīciju turpinot gatavoju Tiramisu.
Lai arī cik svētki bija ģimeniski un mīļi, pēcsvētku diena sākas ar divām gigantiskām, sāpīgām pumpām uz mana zoda, ka izskatās, ka zods palicis divreiz lielāks un braucienu darīšanās uz Rīgu. Tāda nu ir reālā dzīve.. Kā man patīk uz svētkiem būt prom no Rīgas un baudīt piepilsētas idilli. Lai arī no Rīgas šķir tikai 30 km, ir sajūta, ka esmu bijusi daudz tālāk prom no pilsētas kņadas un, lūk, tā ar ir mana labākā atpūta.
Kā jums pagāja svētki?

Pirms svētku dienām, facebook lapā paziņoju tās trīs meitenes, kuras uzvarēja konkursā uz esmu jau ar tām sazinājusies. Atkārtošos, ka uzvarētājas ir Elizabete Onzule, Linda Osmanova un Agnese Barkāne, kas savā īpašumā iegūst sevis izvēlēto Dove matu kopšanas komplektu. 
Bet, vēlos lūgt, lai visas trīs dāmas maksimāli ātrāk sazinās ar mani, atbildes gaidīšu līdz 30. decembrim, jo dāvanas jau arī grib tikt pie sava īpašnieka :)

Paldies visām, kuras piedalījās. Atsaucība bija tiešām ievērojama un kopumā piedalījās ap 60 dalībnieces/-ki. Visvairāk pieteikumu bija tieši par Oxygen&Moisture kolekciju, pēc tam par Dry Oil un nedaudz atpaliekot - Damage Solutions.

Priecīgus pēc-Ziemassvētkus! ;)

bučas
&z

8 komentāri:

  1. Sveika! Prieks, ka Tev bija tik jauki svētki! Es arī baudīju karstvīnu un vīnu un visādus gardumus un mana seja arī uzvedas kaprīzi. Mans secinājums ir, ka alkohols pat mazās devās pumpu veidā pēc tam ir redzams uz manas sejas. Nu ko, jāsāk citronūdens kūres :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man parasti alkohols uz sejas izpaužas pumpās arī, bet nedaudz citās vietās. Man secinājums - tas no pārāk lielās gardumu izēšanās :D

      Dzēst
  2. Ahaaa arī uz zoda pumpas, tas ir visu to saldumu un nepārtrauktās ēšanas rezultāts, manuprāt... vai varbūt vīna :)... bet, kas ir dažas pumpiņas salīdzinot ar pasakaini pavadītu atpūtu....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar no gardumiem, jo patiesībā vīnu tik maz izdzēru, vairāk tā simbliski :) Pumpas pāriet, bet skaistās svētku atmiņas paliek :)

      Dzēst
  3. Svētki pagāja. Man šādas pumpas pēc vīna (vai karstvīna). Samaksa par baudu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vārds vietā! Tik tiešām samaksa par baudu :D

      Dzēst
  4. prieks, ka feini pavadīji brīvdienas :) un tās dažas pumpas reizēm ir to apēsto gardumu vērtas, he, he :)
    es gan Z-svētkos lielāko daļu strādāju un izskatās, ka vecgadu sagaidīšu ar salvešu paciņu vienā rokā un klepus sīrupu otrā :( un vienu sulīgu pumpu uz zoda :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pilnīgi viss komplekts Ziemassvētkiem! :( Turies un veseļojies! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan