Pārskats: Got2Be Rise `n Shine Body+Gloss matu laka un matu putas

07.12.14

Got2Be produkti un reklāmas vienmēr šķiet tik vilinošas un atmiņā paliekošas, jo vienmēr centrā ir meitenes ar lielām "galvām". Nu ne gluži ar lielām galvām, bet ar lielām un pufīgām frizūrām, lai ikviena sieviete, kurai iespējams daba nav devusi tik bagātu matu rotu, pasapņo kaut tās 30 reklāmas rullīša sekundas par tādiem matiem. 
Lai vai kā, vasaras vidū veikalos parādījās jauna Rise `n Shine kolekcija, kura sastāv no diviem produktiem - matu lakas un gaisīgām matu putām, kas sola apjomīgus matus un skaistu mirdzumu, bet es pie šiem produktiem tikai tagad pieķēros testēšanai.

Ražotājs
Matu laka - piešķir taviem matiem valdzinošu kuplumu un  “kameru zibšņu” spilgtuma mirdzumu, nepadarot matus smagus.Matu putas - Piešķir taviem matiem apjomīgu kuplumu un starojošu mirdzumu, padarot tos patīkamus pieskārieniem.
Sākšu ar putām. Tās ir tik tiešām gaisīgas un lietojot matus nepadara smagnējus. Man patīk, ka lietojot saknēs, tās nerada galvas ādai kairinājumu un tīri labi uztur apjomu. Es neteikšu, ka mani mati ir tik apjomīgi kā reklāmā, bet tādi ļoti pufīgi noteikti.  Tiesa, apjoms saglabājas vien kādu dienu tikai, bet tik un tā patīkami, ka varu padižoties ar saviem kuplajiem matiem.

Man vairāk interesēja tieši šī matu laka, jo Drogās ir tikai uz pirkstiem saskaitāmas matu lakas, kuras tiešām man patīk un der sievietēm ar jūtīgu galvas ādu, tāpēc es gribēju zināt vai šī piederas pie labo klubiņa vai tomēr ir tāda pati kā vairums, kas saķepina matus, kairina galvas ādu un ķemmējot laukā paņem pusi no taviem matiem.
Interesanti, ka šī laka man patīk, bet daļēji. Man ļoti patīk, ka matu laka, matus pārklāj ļoti liegi un tā, ka saķepšana nav jūtama un pirkstus var ļoti viegli izlaist cauri matiem, bet mīnuss, ko es pamanīju uz saviem matiem - taisnos matos pūšot, lai nofiksētu frizūru, mati izskatās nedaudz netīri. Es nezinu kāpēc, iespējams tā sastrādājas tikai ar maniem matiem, jo kad kāds cits lieto šo matu laka, tādu efektu nenovēroju. Gandrīz aizmirsu piebilst pašu galveno - galvas ādu nekairina. Esmu lietojusi neskaitāmas reizes tagad un ne reizi man nav radusies nieze vai kaut kas tāds.

Abos produktos man ļoti patīk produkta aromāts un vieglā lietošana. Ja putas man liekas parasti smagnējas un ķepīgas, tad šī matos ieklājas ļoti viegli, savukārt, matu laka tik viegli pārklāj matus, ka nav jāuztraucas, ka vietām būs kaut kur vairāk trāpīts, bet vietām mazāk.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkti nopērkami - veikalos Drogas, t/c Maxima, Rimi u.c.
  • Cena - ap 6 €
  • Vairāk informācija - Got2Be, facebook
&z

* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas
** fotogrāfija no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. Laka man arī dikti patīk, ir viegla, smaržīga un noturīga. Kā arī piešķir matiem spīdumu. Varbūt tas tev rada to netīrības sajūtu?

    Par putām gan jāsaka, ka efekts tāds nekāds un produkts satauko matus mazliet vairāk, nekā vajadzētu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, tev jau mati īsāki nekā manējiem, varbūt produkts pa daudz tiek matos, tāpēc satauko? :)

      Dzēst
  2. Man šī laka ļoti patīk! Būs arī putas jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Putas tiešām ir pārsteidzoši labas un smaržīgas :)

      Dzēst
  3. Jebkuras piesakņu putas man rada netīru matu sajūtu pēc vienas dienas.... :( Tādēļ izvēlos neko nepūst un nesmērēt matos. Ja nu vienīgi jānofiksē kādu frizūru, bet frizūras taisu reti, biežāk izlaisti mati vai zirgaste. :)

    AtbildētDzēst
  4. Man ļoti patīk matu laka, esmu strādājusi pat ar klientiem, tik tas pupi dupi iepakojums tāds nenopiets priekš darba :D Putas nēesmu mēģinājusi. Patreiz putu krājumi uz urrā- nav īsti kur likt :D

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan