Nedēļas pirkumi

13.12.14

Nedēļas garumā, pirms dāvanu pirkšanas maratona sākšanās, iegādājos vairākas lietas, ka ir tādas vairāk pirmās nepieciešamības lietas, bet domāju atrādīšu, kas jauns manā kosmētikas plauktiņā. 
Veikalā Mikroshop, kur raiti notiek 80% izpārdošana par godu veikala rekonstrukcijai, iegādājos dažas nepieciešamākas lietas( bet šīs nebūs vienīgās vēl):

  • Rimmel Moisture lūpu krāsa, tonis 700 Nude Delight
  • Garnier Ultimate Beauty Oil eļļa ķermenim
Veikalā Drogas pēc vairāku dienu cītīgas izmeklēšanas, beidzot atradu Garnier micelāro ūdeni. Lietoju jau kādu laiku un jāsaka, ka Nivea micelāro ūdeni tas apsteidz. 

Pirms dažām dienām beidzās man The Body Shop balzams kosmētikas noņemšanai, tā kā vajadzēja kaut ko jaunu, tad paņēmu jau sev kāroto The Body Shop eļļu. Patīkami, ka varēju izmantot savu 25% atlaidi, un pie reizes nopirku arī muslīna dvielīti. 

Apģērba ziņā parasti neesmu īpaši naska uz Ziemassvētku izpārdošanām, lai gan, veikalos tiešām ir jaukas atlaides, bet man ir 3 tādi tiešām jaunumi apģērbu kategorijā - 2 skaisti, silti un adīti džemperi un blūze ar pumpiņām. Neesmu pumpiņu cilvēks, ber  šī man iepatikās, un, man arī vajadzēja kādu jaunu blūzi.
Sen nebiju kādu no šiem veidojusi, tāpēc domāju, ka šis varētu būt pārmaiņus interesants. Protams, pirkumus veicu principā katru nedēļu, bet bieži vien tie liekas tādi maznozīmīgi, ka īsti nav pat velēšanās visu atrādīt šeit.

bučas
&z

22 komentāri:

  1. Es arī šodien biju ieklīdusi Mikroshop veikalā - tiku pie Aussie matu produktiem. Sliktā ziņa ir tāda, ka pārdevēja teicās, ka Batiste sausos šampūnus iespējams vairs nevedīšot nemaz un tiek domāts par veikala slēgšanu (nezinu, cik tur taisnības).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, jo mēneša sākumā zem mana Mēneša favorītu raksta, Mikroshop veikala pārstāvis lūk ko uzrakstīja -
      Pārvāksimies uz noliktavas telpām - Vagonu ielā 23. Vairāk attīstīsim vairumtirdzniecību un sadarbosimies ar kuponsaitiem, bet protams arī uz vietas būs pieejami produkti, sortiments domāju gan nebūs tik liels. Domāju atsāksim darbību ar +/- 15 janvāri, noteikti būs informācija draugos.

      Protams, es ticu, ka viss varēja mainīties, bet būtu ļoti žēl, ja nebūtut ne Batiste, ne paša Mikrohop, jo cilvēku jau tur iet un tur labas lietas atrodamas. :(

      Dzēst
    2. Iespējams ar pārcelšanos uz citām telpām un pievēršanos vairumtirdzniecībai arī domāja veikala slēgšanu. Bet žēl, ja nebūs Batiste šampūni.

      Dzēst
  2. Es arī iegādājos Garnier micelāro ūdeni - galu galā, jau sen gaidīju, kad viņš pie mums parādīsies :) Ļoti patīk, šķiet tāds maigāks par Nivea, bet jāpalieto vēl kādu laiku, lai pa īstam saprastu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es vairs arī nevarēju sagaidīt to dienu, kad parādīsies pie mums veikalos. ^^
      Es viņu lietoju laikam kādu jau 7 dienu un vispār man tas labi iepaticies :)

      Dzēst
  3. Cik maksāja Garnier micelārais? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nedaudz vairāk par 7 eiro, bez atlaides. Ar atlaidi redzēju pa 5eiro ar kaut ko :)

      Dzēst
    2. Ar Drogas karti 5.81 vai 5.87, bet bez - 7.16 vai kaut kas tāds :)

      Dzēst
  4. Jāsteidz uz bodi pēc sava Garnier micelārā ūdentiņa! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Varēsi padalīties ar viedokli vai līdzīgs Biodermai :)

      Dzēst
  5. Garnier micelārais ūdens ir perfekts! <33
    Nevaru iztēloties sejas kopšanas rutīnu bez viņa vairs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām šis liekas pats labākais kāds atrodams pie mums Drogās, bet redzēs kādas attiecības būs, kad izlietošu visu milzīgo pudeli :D

      Dzēst
  6. Garnier micelāro ūdeni noteikti gribu pamēģināt, un tad jātaisa lielais salīdzinājums. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, noteikti! Man tagad beidzies Nivea, es tik pēc atmiņas varu atcerēties kā man tas patika, bet pagaidām liekas, ka Garnier ir labāks. :)

      Dzēst
  7. Kur tas Mikroshops atrodās īsti? :)

    AtbildētDzēst
  8. Uz E.B. Upīša ielas. Tur tāds uzraksts Mildas tirdziņš un logo bija, man liekas, tomāts. :D Tajā pusē, kur ir pietura, Elizabetes iela, blakus konditorejai ir veikals Mikrohop. Garām paiet nevar :)

    AtbildētDzēst
  9. Iegādājos to pašu eļļu no Garnier tieši MikroShopā un man liekas, ka man neder.. vai nu sakrita ar kādu alerģiju, vai nu viņa nepatīk manai ādai :(

    Ar micelāriem ūdeņiem man pagaidām nekādu attiecību nav, tikai pāris dienas atpakaļ sāku lietot L' Oreal. Pagaidām patīk, bet nedomāju, ka viņš būs tas, uz ko es pāriešu no Garnier pieniņa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespējams, ka nederēja jo daudz smaržvielu iekšā, tas varētu izraisīt kādu alerģiju ;)

      Loreal micelārais ūdens man sākumā patika, bet tad neredzēju nekādu normālu efektu, lai tas man ļoti patiktu. Iesaku pamēģināt Nivea vai Garnier ;)

      Dzēst
  10. Kad biji Microshop- Batiste sausie šampūni vēl bija? Ļoti vajag, bet nekādi nesanāk aizbraukt uz centru, negribās arī tāpat par velti aizbraukt un nedabūt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es neesmu tur bijusi kopš pagājušās nedēļas sākuma, pati domāju arī kaut kad vēl aizbraukt, jo drīz jau veikaliņš veras pavisam ciet, bet nezinu vai tur vēl ir Batiste. :)

      Dzēst
  11. Forši pirkumi! Es arī skatījos uz TBS eļļu, bet man ir spending ban un tik tiešām man viņu nevajag :) Nopirku tikai zīmuli uzacīm, ko sen medīju, bet nebija mans tonis.

    AtbildētDzēst
  12. Garnier micelārais ūdens arī manā pirkumu sarakstā, rīt cerams, ka tikšu līdz Drogām! ;)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan