L`Occitane VIP atklāšanas ballīte

12.12.14

Vakar paviesojos ekskluzīvā leģendārās firmas  L`Occitane pirmā Latvijas veikala atvēršanas svētkos, kas norisinājās t/c Spice.
Jau ar pirmajiem soļiem saulainajos toņos iekārtotajā veikalā ir sajūta, ka atrodies Francijas Provansas reģionā, un kad tavu dvēseli ieskauj tādi aromāti kā lavanda, vībotne, bergamote vai jasmīns, rodas vēlēšanās palikt vēl un vēl.  Zemāk piedāvāju nelielu vizuālu atskatu no vakardienas pasākuma.
Par L`Occitane
Franču kopjošās kosmētikas zīmola L'OCCITANE produkcija tiek ražota Provansā, kur smaržīgie lavandas lauki nepārtraukti atgādina par šī reģiona dabas bagātībām. Aiz katras no sastāvdaļām, kas ievāktas Francijas dienvidos un Vidusjūras apkaimē, slēpjas patiess stāsts. Gan produktu aromātus, gan arī ķermeņa un ādas kopšanas sērijas iedvesmojuši šo sastāvdaļu sniegtie ieguvumi, kā arī reģiona prasmīgo meistaru darbs un zināšanas.
Dievinu skaistumkopšanas veikalus, kas tiek iekārtoti ar koka mēbelēm, tas dod tādu mājīgumu un dabīgumu. Aptaustīju un pasmaržoju gandrīz katru sēriju, bet visvairāk no visām iepatikās Bergamotes&Jasmīna sērija - tā ir ļoti sievišķīga, ne salds, ne pārlieku svaiga. Sērijas aromāts ir tāds uzmundrinošs un maigs gluži kā jasmīns. 
 Katram viesim bija iespēja nosūtīt saviem mīļajiem apsveikumu anonīmā formā. Man likās, ka tā ideja ir ļoti interesanta, it īpaši, kad nāk svētku laiks ir jauki saņemt apsveikumu kartiņu, vēl pietam, nezinot no kā.
 Vieni no zināmākajiem L`Occitane produktiem ir mandeļu dušas eļļa un roku krēmi. Pasākumā bija iespēja izmēģināt uz savām rokām L`Occitane roku krēmus. Vispār man šādas lietas nepatīk, bet nodomāju kāpēc gan nepamēģināt. Salīdzināšanai man vienu plaukstu iezieda ar klasisko šī sviesta krēmu, bet otru ar rozes aromātu. Lai arī nevaru ciest rozes aromātu, šis mani pārsteidza, jo nebija nedz uzmācīgs, nedz tāds salkans.
Dāvanu maisiņā no pasākuma interesanti labumi un man iepatikušās sērijas Jasmin&Bergamote produktu mini versijas+ziepītes. Testēsim, un es domāju, ka noteikti atgriezīšos šajā veikalā ne reizi vien.
Jautāsiet, kur konkrēti šis veikals atrodas? Tur, kur kādreiz atradās Yves Rocher, gandrīz pretī Douglas veikalam.

Vizuālie un informatīvie materiāli no Polhem PR.
Fotogrāfs: Alekdandrs Fjodorovs

7 komentāri:

  1. šis nav vis pirmais l'occitane veikals lv... Bija pirms pāris gadiem viņiem bodīte kaut kur brīvibas ielā, ja nemaldos, bet to vēlāk aizvēra

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad šis ir pirmais un pagaidām vienīgais veikals, kas atnāca uz palikšanu. :)

      Dzēst
    2. Stends ir Stockmann- bet šis ir pilnizmēra veikals ar pilnu kolekciju un pilnīgi. Visiem produktiem :))

      Dzēst
    3. Jā, stends viņiem jau kādu labu laiciņu ir Stockmanā, bet šis veikals tāpec jau eksluzīvs, ka piedāvā VISU sortimentu :-)

      Dzēst
  2. Ļoti patīkams veikals un saistošs piedāvājums. Arī atklāšanas pasākums bija izdevies, pat mazliet žēl, ka mans bērns sagribēja ēst ātrāk nekā plānots, es labprāt vēl piedalītoes kādā konkursā. :)
    Liels prieks bija Tevi satikt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti gaidīšu atsauksmi par attīrošo eļļu ;) Konkurss izskatījās interesants, it īpaši, kad bija aromāti jāmin, bet tā nu ir, ka tagad esi busy mama un bērns ir pirmajā vietā. :)
      Man ari bija liels prieks Tevi satikt ;)

      Dzēst
    2. Velvet, ja bērs nesagribētu ēst, tad tu izpirktu visu veikalu ar pārdevēju kosmētisko maciņu saturu D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan