The Body Shop kumelītes attīrošs sviestkrēms sejai

28.08.14

Mēneša sākumā biju jauna kosmētikas noņēmēja meklējumos, jo kaut kā jau sāka apnikt eļļas. Vispār uz veikalu devos pēc eļļas no šīs pašas sērijas, tomēr beigās mani atrunāja pārdevējas un tā vietā piedāvāja šo sviestkrēmu, kuru lietojot jau gandrīz mēneša laikā esmu iemīļojusi.

Ražotājs -
Izsmalcināts attīrošs līdzeklis visai sejai. Maigi un efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku, vienlaikus atsvaidzinot un nomierinot ādu. Piemērots jutīgai ādai un kontaktlēcu nēsātājām. Iemasē sausā sejas ādā un noskalo.
 Es zinu vairākas sievietes, kas kosmētiku noņem tikai ar trekniem sejas krēmiem, un ne kādiem losjoniem, jo tie liekas pārlieku sintētiski. Un tāda sajūta arī rodās tīrot ar šo seju - kā ar sejas krēmu.

Tas ir biezs, balzamveida produkts, kas labi kūst starp plaukstām un labi noņem lielumu kosmētikas. Kāpēc tikai lielumu? Tā nu ir, lai kārtīgi attīrītu ādu ir jālieto vairāki produkti. Kad lietoju eļļu, pietika ar vienu, jo eļļa labi noēd visus putekļos nost, tā, ka nekas nealiek, bet sviestkrēms atstāj nedaudz vēl no kosmētikas pēdas.

Šis krēms ļoti patiks sausas un jūtīgas ādas īpašniecēm, jo nekairina ādu un mazgājot tā tiek arī barota.
Pēc lietošanas sviestkrēms atstāj tikai nelielu pēcsajūtu uz sejas, ir tāda neliela krēmīga sajūta. Viņu var lietot divos veidos un abi ir labi - ar dvielīti vai vienkārši noskalo ar ūdeni.

Ja man jāsaka vai produkts ir tās cenas vērts varbūt līdz galam, nē, jo nekas īpašs tas man nešķiet, lai gan ja esat iekļuvušas šajā balzāma tipu kosmētiķas noņēmēju virpulī, tad šis ir labs produkts.
Atjaunots 11.12.2014: pēc vairāku mēnešu lietošanas sapratu, ka produkts ir katra centa vērts, jo lieliski noņem nost kosmētiku un kopj sejas ādu, it īpaši ja ir problēmas ar izteiktu ādas sausumu. Ļoti ekonomisks un labs produkts!
 Nākošais, kas man stāv sarakstā no balzāmveidīgajiem ir Soap&Glory Ultimelt un Clinique Take The Day off.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams - The Body Shop veikalos, internetveikalos
  • Cena - € 16.80
&z


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. Esmu lietojusi šo krēmu, bet man tas nederēja...noskalojot nost palika sajūta, ka ir palikusi trekna plēvīte uz sejas :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja noskalo vienkārši, tad jā, bet es lietoju ar dvielītit un tad šī sajūta izpalika :)

      Dzēst
  2. Man bija šī testeris, pēc izlietošanas kaut kā neradās vēlme pēc pilnā iepakojuma

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ko tā? nelikās, ka seja tiek pilnībā attīrīta? :)

      Dzēst
  3. Man arī bija testeris- nepatika. Likās, ka visi palikušie netīrumi sajaucas ar jau minēto trekno plēvīti un aizsprosto poras.

    AtbildētDzēst
  4. ui, tik traki pat! Principā viņš jau ir kā balzamveidīgs produkts, bet jā vairāk sliecas uz trekno pusi, kā krēms :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan