Pārskats: Rimmel tonālie krēmi

04.08.14

Pēdējā laikā esmu vairāk pievērsusies Rimmel kosmētikai, kas man šķiet pie mums tik labi netiek pasniegta, lai to ievērotu. Tomēr daudz britu blogos šo kosmētiku slavē un cildina.
Jau pirms vairākām nedēļām stāstīju par fantastiskām krēmveida ēnām no Rimmel, bet šoreiz par diviem tonējošajiem līdzekļiem, starp kuriem, viens no viņiem ir ļoti slavēts beauty pasaulē.
Kā var redzēt pēc iepakojumiem, Stay Matte ir ļoti lietots, un gandrīz jau piebeigts, bet tas ideāli derēja tikai pārejas laikam no pavasara uz vasaru, tāpat derēs pārejā no vasaras uz rudeni, bett ne ziemā, ne tīri vasarā tas nederēs. Kāpēc? Par to zemāk!
Match Perfection es pasūtīju pagājušajā mēnesī un man tas tik ļoti patika, ka pat kļuva par jūlija favorītu varoni.

Rimmel Match Perfection tonālais krēms ar SPF 18, tonis 100 Ivory (Cena € 10.52) - nemanāna sedzamība un "otrās ādas efekts".
Šo tonālo krēmu mani pamudināja jau vairākas reizes jau gandrīz nopirkt Vivianna Does Makeup, kas apgalvo, ka šis ir viens labs tonālais krēms, kas bankrotu makā neradīs. Cik vienmēr tas bija lietots video, tad viņas seja izskatījās fantastiski, un tad mani arvien vairāk un vairāk mudināja šo pamēģināt.
Es nopirku un pamēģināju un līdz galam sajūsmā nebiju, jo tonālajam krēmām pēc uzklāšanas paliek tas mitruma efekts uz sejas, kas man kā kombinētas ādas īpašniecei liekas galīgi nevietā.
Tomēr lietojot labu fiksējošo pūderi spīdumu izdodas maskēt.
Šādā anomālā vasaras karstumā tonālais krēms neiztur un jau dienas vidū tas ir notecējis un "pludo" pa sejas virsmu, pat ar visu pūderi un bāzi pamatā.
Galu galā, man šķiet šis būs fantastisks produkts sausas ādas īpašniecēm, jo ādai tas dod to dabīgo sejas mirdzumu, kas tik ļoti trūkst, bet mums, kombinētas ādas īpašniecēm, ir pa daudz!
Kā var redzēt, pēc tekstūras tas ir ļoti šķidrs un ekonomisks, jo ar vienu pumpīša spiedienu pietiek, lai noklātu visu seju. Lai uzklātu izmanoju vidēja lieluma vaigu sārtuma otu ar sintētiskajiem sariņiem vai pirkstiem, vēl derētu arī švammīte, bet ar plakanu otu tas var atstāt švīkas, kuras būs grūti izpludināt.
Žēl, ka manai ādai neder šis finišs, jo maskē tas ādu labi un tam ir SPF 18, kas ir lieliski vasaras periodā, bet vasaras periodam man patīk to lietot, jo tas ir viegls.

Rimmel Stay Matte Liquid Mousse tonālais krēms, tonis 100 Ivory (Cena € 7.99) - spalvas vieglumā, spīduma kontrole visas dienas garumā, dabīgs matēts efekts.
Man ļoti patika Rimmel BB krēms, tāpēc, nolēmu pamēģināt tekstūras tikai tonālo krēmu, kas būs noturīgāks nekā BB krēms.
Pēc tekstūras tas ir biezs, gluži kā putas, un uz sejas arī klājas ļoti viegli, tieesa, vasaras laikam man tas nepatīk, jo seju uzreiz tāda pārlieku mākslīga izskatās, jo šis tonālais krēms maskē visu, pilnīgi visu. Es teiktu, ka tā sedzamība ir vidēja līdz augsta.
Noturība ir vidēja, tas turās nedaudz labāk par iepriekšējo, bet ir daudz taukaināks, jo biezāks jau pēc tekstūras. Izpuldināt visvieglāk būs ar pirkstiem vai RT Face Expert otu.
Ievēroju, ka šim mīnuss, ir pamanāms lietojot ilgāk - tas sprosto poras, un tāpēc jāskatās, lai sejas ādas katru vakaru ir labi attīrīta, un vismaz reizi nedēļā tā tiek dziļi attīrīta, citādi, beigās visa sejas būs ar aizsprostotām porām.
Ja man no šiem abiem jāizvēlas ideālais, tad laikam priekšroku došu Stay Matte putut tonālajam krēmam, jo pirmais man šķiet pa šķidru, lai gan vasarai ideālāks nevar būt, pat ja tas dod vairāk spīduma efektu nekā vajadzētu. Piepūderējot tas ir ok.
Vispār man patīk Rimmel tonālie. Es gribu pamēģināt jauno Matte BB un tad jau redzēs kā beigsies mana interese ar Rimmel produktiem sejai - mēģināšu vēl kaut ko vai nē?

bučas
&z

10 comments:

  1. Nekas nav bijis ... arī ar lūpu produktiem aktru reizi ir traki- pieeeju Londonā pie stenda un neko nenopērku... sasodīc

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt beidzot laiks saņemties un pamēģināt ? :)

      Dzēst
  2. Man patīk Rimmel produkti. Patīk lūpu krāsas, acu ēnas, vienu brīdi viņiem bija riktīgi foršas krēmveida acu ēnas. Paštonējošais ļoti labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas pāštonējošais par ko rakstīji liekas super, tik žēl, ka nav brīvi pieejams ;)

      Dzēst
  3. Tiešām Latvijā Rimmel īsti necildināja, bet šeit UK visi patriotiski un stāvā sajūsmā ir. Viņi ir ļoti iecienījuši to oranžo tonālo krēmu "Wake me up", laikam būs kaut kad arī tas jāpamēģina. :)

    AtbildētDzēst
  4. Wake Me Up ir izgaismojošs nedaudz, un man tas nepatīk. Ja patīk izgaismotas ādas efekts būs ok, bet tā, nedomāju, ka tas būs pats labākais tonālais krēms :)

    AtbildētDzēst
  5. Jā, Rimmel tonālie produkti arī man patīk :) jo īpaši Rimmel Stay Matte :)
    pagaidām neesmu vīlusies nevienā produktā no Rimmel :)
    jau gadu lietoju tikai Rimmel acu tušas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tušas mna arī ir bijušas, bet laikam līdz galam nav izdevies sadraudzēties :)

      Dzēst
  6. No Rimmel regulāri pērku konsīleri, kurš man ļoti patīk. Arī matētās lūpu krāsas ir foršas, tikai veikalos bieži vien nav pieejami visi toņi, kas ir žēl. Varētu izmēģināt to matēto krēmu, jo tur nav SPF.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es tā lasu, ka Tev tas konsīleris ļoti patīk. Laikam būs jāizmēģina! Paldies! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan