Pārskats: Klorane šampūns ar nātres ekstraktu

15.08.14

Šampūns, kas pamatīgi mainīja manu matu stāvokli vasaras karstajā periodā, kad likās, ka mati jau pēc pusdienas ir taukaini un nekādi. 
Šis būs lielisks šapūns ja cīnaties ar pārlieku matu taukošanos, un galvas āda pietam ir jūtīga.
Ražotājs
Nātru ekstrakts pazemina galvas ādas tauku dziedzeru aktivitāti. Jaunais ingredients, kas kavē ādas tauku izplatīšanos pa visa mata stiebru, veicina ilgāku svaiguma saglabāšanos. Šampūna ļoti maigā emulsijas bāze atļauj to lietot biežai galvas mazgāšanai, neriskējot, ka mati kļūs pastiprināti taukaini, bet augu komponente, kas kavē matu savelšanos, padara tos mīkstus un paklausīgus.

Vispār šo šampūnu man ieteica ar pamatojumu tādu, ka jūtīgai galvas ādai tas ir kas neatkārtojams. Un mani uzpirka divas frāzes - der jūtīgai galvas ādai un stabilizē matu dziedru stāvokli.
Es personīgi pazīstu vairākas, kuras matus mazgā katru dienu, un savādāk viņas nemaz nevar, bet ja mati tiek mazgāti katru dienu, ir jāpiedomā, kāds šampūns tiek lietots, lai beigās mati nepārvēršas par švammi.
Tāpēc šim šampūnam man patika arī tas, ja lieto bieži tas neliks matiem savelties un mati nesāks uz pusi stiprāk taukoties, kā tas mēdz notikt, ja tik bieži mazgā matus.

Tā kā savus matus es mazgāju nu jau kādas tikai divas reizes nedēļā, no iepriekšējā trīs līdz četrām, tad jau efekts ir.
Par šo sampūnu man mājas runā visi, jo laikam pa radu līniju mums visiem ir jūtīgas galvas ādas un visiem ir vajadzīgs kaut kas no aptiekas sortimenta, un kad es iedevu pamēģināt, tā visiem tas patika.
Šo šampūnu iesaku lietot ne tikai sev, bet varbūt padalīties arī ar pretējo dzimumu, viņiem noteikti patiks tā tīro matu sajūta pēc mazgāšanas.

Šampūnam ir šķidra emulsijas tipa konsistence, tomēr tik šķidrs kā ūdens tas nav. Aromāts ir tipisks nātru uzlējumu aromāts, kas personīgi man, loti patīk.
Katrā lietošanas reizē matu mazgāju divas reizes, līdz ar to, patēriņš varbūt bija lielāks, tomēr matus tas attīrīja labāk un pēc tam tiem palika ilgāk svaigi.

Sākumā es nemanīju atšķirību, tomēr, kad izlietoju visu iepakojumu, tad ievēroju, ka matus vajag arvien mazāk mazgāt, jo tie tik ātri netaukojas un paliek tīri ilgāku laiku. Kad ārā termometra stabiņš rādija pāri 30C, es ne reizi nebiju lietojusi sauso šampūnu, lai gan parasti es viņu līdz tam biju lietojusi vasarā, jo mati ātrāk taukojās.

Uz šo brīdi šampūns jau ir beidzies, un es nevaru saņemties un aiziet nopirkt nākamo iepakojumu, jo šis ir ļoti labs produkts, tomēr es to ieteiktu lietot tiešām vai nu pēc sporta, vasaras laikā (ja galvas āda ir normāla) vai ja tiešām mati taukojas dikti ātri, jo pretējā gadījumā, liela iespēja, ja var veidoties apgrieztais  efekts - galvas āda var palikt vēl sausāka, lai gan es vēl neesmu novērojusi ne sev, ne kādam citam, kas lietoja tādu efektu.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams - aptiekās, internetveikalos
  • Cena - € 9.90
&z


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

16 comments:

  1. Šis ir jāsūta no escentual un tamlīdzīgām vietām :) Latvijas aptiekās tās cenas liekas pārāk šerpas :) Plus ja vēl escentual patrāpās uz atlaidēm, tad vispār sanāk uz pusi lētāk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, Latvija aptiekās šī šampūna cenas ir oti labas, bet vispār - šampūns ir tā vērts :)

      Dzēst
  2. Man ar patīk Klorane šampūni, es pievienojos, ka tie jāsūta no escentual.
    Man gan pilnīgi cits matu tips, tā kā mani atklājumi Tev nederēs.

    ievasblogs.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār man liekas, ka Klorane ir labi šampūni. Domāju Tu vari padalīties ar saviem atklājumiem, mazums, kādām varēšu ieteikt no savējiem. :)

      Dzēst
  3. Kādu laiku neesmu lietojusi neko no Klorane, vajadzētu šo izmēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Šie ir ļoti labi, vismaz šis noteikti! ;)

      Dzēst
  4. Tieši kā manam matu tipam, būs noteikti jānopērk :)

    AtbildētDzēst
  5. Iekārdināji ar šo šampūnu! :)
    Esmu lietojusi Kloranes kumelīšu šampūnu, un cik atceros tas bija lielisks. Man tā patīk, ka viņu šampūniem ir tā superīgā dabas smarža. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kumelīšu? pamēģināšu, paldies!
      Jā, man arī patīk tā dabas smarža, kas vairumam nemaz nav. :)

      Dzēst
  6. Izklausās labi, esmu lasījusi daudz labas atsauksmes par Klorane šampūniem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tā, 50/50 ne visiem patīk šie šampūni, tomēr ir viena daļa kam patīk. Man jau ļoti patīk, tik jāpamēģina vēl citi, lai varētu spriest pavisam līdz galam kā tad patīk Klorane :)

      Dzēst
  7. Tieši kur Tu iegādājies šo šampūnu? :)

    AtbildētDzēst
  8. Izklausās, ka šis ir tieši tas, ko man vajag. Es arī daudz labprātāk mazgātu matus divas nevis četras reizes nedēļā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir tā vērts. Kad tagad nelietoju šo jau kādu mēnesi nedaudz izjūtu pēc tā vajadzību :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan