Nedēļas atskaite #20

24.08.14

Par gatavošanas rudens sezonai, jauniem favorītiem un lietainiem vakariem.
Iedomājoties, ka no vasaras vien ir atlicis mazāk kā nedēļa, uznāk neliels drebulis, jo ar saviem kursa biedriem neesmu tikusies veselus trīs mēnešu, lai gan pēc sajūtas šķiet, ka vēl tikko beidzām kā pirmo kursu. Lai vai kā, ir forši atkal atgriezties vecajās sliedēsun nedaudz iespringt par rakstu  darbiem un citām lietām, ja studē fakultātē, kas tik ļoti patīk.

No kosmētikas favorītiem šonedēļ izvēlos kā favorītus:
Kiehl`s Calendula Deep Cleansings Foaming Fase Wash želejveida līdzeklis sejai - lietoju uzputotā veidā uz sejas (kā putas), un superīgi der kā acīm tā sejai, lai noņemtu visu kosmētiku nost. Vispār nekairina acis, bet sejas ādu tomēr nedaudz vēlk pēc lietošanas, tāpēc vajadzēs pēc šī lietot arī kādu nakts krēmu vai serumu un būs labi.
Artdeco Eyeshadow Base acu ēnu bāze - uzzināju, ka mana mīļā Catrice acu ēnu bāze iet laukā no sortimenta un tāpēc meklēju jau laikus jaunu favorītu. Jau senu senās atsauksmēs, un vēl arī tagad, meitenes slavē ļoti šo. Man patīk, ka šī bāze ir ekonomiska, lai gan man nepatīk, ka ir klāt tie mirdzumiņi un ir izteikts aromāts, bet noturības ziņā super!
Catrice uzacu tuša - nedaudz jau pabalējis uzacu tonis, tāpēc ietonēju, lai smuki. Ļoti patīk, un vēl joprojām neesmu mainījusi savas domas par to.

Šonedēļ atradu burvīgu plānotāju - veseliem pieciem gadiem. Es nezinu kā man tas izdosies viņu tik skaistu saglabāt piecu gadu garumā, bet materiālu un krāsu varat redzēt augstāk. Ieraudzīju, un iemīlējos.

Nedēļas filma  - The Fault in Our Stars (Zvaigžņu vaina)
avots
Man vēl aizvien ir nedaudz grūti runāt par šo filmu, jo iedomājieties to visu, man izveidojas kamols kaklā un sāk parādīties asaras. Filma ir tik skaista, bet tai pat laikā ļoti neierasta tīrī no personāžu skatu punkta. Tik vienkāršus, bet savdabīgus personāžus es sen nebiju redzējusi. Noteikti iesaku noskatīties!
Es skatījos šo mājās, tomēr ja negribās, 29. augustā Forum Cinemas ir Ze-Diena, kad biļetes uz seansiem maksās vien no € 2.49
Tā kā tiekamies, iespējams, es ar būšu uz kādu seansu.

Nedēļas uzdevums - kur atrast skaistu caffe latte krāsas rudens mēteli??
Visu nedēļu domāju un meklēju, bet atrast es nevaru. Nav tas kas an patīk. Te krāsa nav tik smuka, vai vispār nav tam modelim tāda, tad materiāls galīgi slikts.
Ko lai dara? Ir kādi ieteikumi, varbūt?

bučas
&z

21 komentārs:

  1. Sveika, esi lasījusi arī grāmatu? Jo pati vēlos aiziet uz filmu, bet grāmatu vēl neesmu izlasījusi, bet taisos. Dikti jau gribās redzēt, bet laikam jau pagaidīšu.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es parasti uz šādām lietām maz iespringstu. Jā, grāmatu gribas izlasīt, bet neatrodu tam lieku laiku, labāk vakarā noskatos filmu. protams, filma neatspoguļo visas tās emocijas, ko grāmta, tomēr galveno atslēgu tomēr jau es nepazaudēju skatoties filmu :)

      Dzēst
  2. Uff..laikam mani interēsē viss par Kiehl's :)
    Artdeco acu ēnu bāze jau ilgu laiku ir manos favorītos...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs apkopojošais raksts par Kiehl`s labumiem, kad visu būšu kārtīgi izmēģinājusi :)

      Dzēst
  3. Mani interesē plānotājs. :))) Kur tu tu iegādājies, jo man ar tāds noderētu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirku Jāņa Rozes grāmatnīcā, maksāja gandrīz € 10 :)

      Dzēst
  4. Cik biezs un smags ir tas plānotājs? 5 gadiem???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tik beizs kā kāda 400 lappušu grāmāta. Pasmags, bet dikti skaists :)

      Dzēst
    2. Nu tad tev pēc 5 gadiem būs dikti spēcīgas rokas vai arī turēsi mājās uz galda? :D

      Dikti gribui izmēģināt Kiehls serumu zilajā pudelītē....

      Dzēst
  5. Acu ēnu bāze ir laba,viena no pirmajām ko pamēģināju!
    Es 5 gadus nevarētu nostaigāt ar vienu plānotāju,man jau gadu ir tā pagrūti, jo apnīk! Tagad jau visādas foršas aplikācijas telefonos arī! :)
    Šogad laikam vispār iztikšu, visu ko vajadzēs, uz līmlapiņām kladē un miers, man pēdējais gads, domāju,ka uz semestri nav vērts pirkt plānotāju,ko visu dzīvi esmu apzinīgi darījusi!
    Jā skola tepat aiz stūra, tā kā izturību, tev vēl viss priekšā :))

    AtbildētDzēst
  6. Jā, es arī nevaru iedomāties, ka nostaigāju ar plānotāju 5 gadus. Vispār sāk šķist, ka plānotājs man nav vajadzīgs, jo visu atceros tāpat :D Nestudēju un tamdēļ visādi mājasdarbi man nav jāpieraksta.
    Par Kiehl's - man kā putu cienītājai interesē, pietam vēl ar kliņģerītēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti par to līdzekli arī uzrakstīšu, jo ievēroju, ka ir izteikta interese :)

      Dzēst
  7. Par mēteli Tu domā tos klasiskos camel-coat? Domāju, ka kādam noteikti vajadzētu būt zarā, varbūt mango, kā arī asos un topshop, bet tur tikai jāsūta caur internetu.

    AtbildētDzēst
  8. paldies. :) no interneta baigi sūtīt negribās, bet nu redzēs, ja neko neatradīšu, tad būs vien jāsūta :)

    AtbildētDzēst
  9. Man arī patīk Catrice uzacu tuša. :) Taču tev neliekās tā birste pārāk gara priekš uzacīm? Es lietoju tikai pašu galiņu, lai uzklātu tušu, savādāk tā tuša pa visu ādu nosmērējas. Piemēram, Benefit "gimme brow" ir perfekta birstīte, taču milzīgs mīnus, ka tik dārga. ;/ Filma perfekta, piekrītu tev! <3 Nobimbājos vakar pie viņas. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bisrtīte pa lielu? laikam, ka nē, kaut kā esmu iemanījusies neko nenosmērēt, bet man nav pavisam plānas uzacis :)
      Filma, ak, cik laba, bet tāda raudulīga gan :(

      Dzēst
  10. Kiehls mazgāšanas līdzeklis super, bet rūgts.. katru reizi kaut kā izdodas viņu pagaršot :D Art Deco vēl superīgāka - manuprāt ir Sensitive eyes bāzīte. Un vakar arī apmeklēju šo filmu... pa pusei apzināti... zināju, ka eju uz kino, bet nezināju īsti uz ko. Kaut kādā ziņā ļoti laba filma, un kaut kāda nēesmu šādu depresīvu un smagu pasākumu cienītāja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tā Mineral versija nepatīk ne uz savām acīm, ne uz klientu, kaut kā nav tik efektīva lietošanā. Protams, tūbiņā -tas ir parocīgāk, bet formula man nepatīk :)
      Filma varbūt ir nedaudz skumjāka nekā ierasts, tomēr savu reizi vajag arī tāda veida filma noskatīties, lai visu laiku dzīve neliekas kā konfekte :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan