Nedēļas atskaite #18

10.08.14

Ko tik es nedarīju šajā nedēļā! ir patīkami atcerēties šo nedēļu, jo visas nedēļas garumā notika visādas jaukas lietas, it īpaši jau nedēļas nogalē.
Vispirms sākšu ar nedēļas favorītiem kosmētikas sekcijā:

The Body Shop sviestkrēms kosmētikas noņemšanai - supermaigs un efektīvs noņēmējs. Nekairina sejas ādu, noņem kosmētiku labi, un pietiekami mitrina sejas ādu.
The Body Shop smaržūdens White Mush Smoky Rose - lielisks aromāts. Lai gan iekšā vien ir 10 ml, tie lietojas tik ekonomiski. Izskatās, ka man ir jaunas favorītsmaržas.
Maybelline Matte Maker matējošs pūderis - ļoti patīk. Lietoju visu nedēļu, un tonālo tas nostiprina lieliski! Atsauksme
L`Oreal So Couture Volume Million Lashes skropstu tuša - sāku lietot tikai šonedēļ, bet esmu sajūsmā. Tuša lieliski pagarina un atdala katru skropstu, un turas nenormāli labi! Pat vakarā ir problēmas to noņemt, tomēr tuša ir laba. Vienīgais, kas man ļoti, ļoti nepatīk šajā tušā ir tas PĀRLIEKU stiprais aromāts.
Artdeco Collagen Lip Bosster lūpu spīdums - šo izvēlējos tikai toņa pēc, jo tam ir perfekts nude tonis. Ja nepatīk caurspīdīgie lūpu spīdumi, bet gribas tādu nedaudz JLo lūpu efektu, tad šis ir super. bez tā visa, tas labi kopj arī lūpas, jo ir mitrinošs.

Nedēļas pirkumi un guvumi:
L`Oreal So Couture grima komplekts
Bio2You organiskais sejas attīrītājs (cik es biju saskumusi, ka man abos Bio2You veikalos pateica, ka visi toniki beigušies, bet vismaz šo es dabūju)
Goody Bag no Kiehl`s

Nedēļas notikums - Kiehls`s Blogeru brokastis
Pievienošos pārējām meitenēm sakot, ka pasākums bija lielisks! Man bija tik daudz jaunu lietu ko uzzināt un iespēja iepazīt tik daudz foršu cilvēku! Vēl joprojām esmu tādā kā eiforijā un fanoju par visu redzēto un dzirdēto!
Kiehl`s komanda, kas visu pasniedza bija super - tik atvērta un pozitīva, ka šī enerģija jau strāvoja jau no pirmā mirkļa, kā kopā ar Santu ienācām "Kiehl`s pasaulē"!
Visi mēs!
Un, protams, par Kauliņa kungu nevar aizmirst! (Kā man patīk viņa nerd`īgās brilles :D )
Mājās atgriezos ar pilnu maisņu labumiem. Es visus esmu sajūsminājusi ar Kiehl`s un tagad ikviens, kas paklausās visu ko es stāstu ir tik ļoti ieintriģēts, ka vēlas pamēģināt itin visu!
Es nemeloju - viss ir tik nostrādāts un akurāts! Produkti ir fantastiski un komunikācija ar klientiem (topošajiem un esošajiem) uz 10!
Tiem, kas varbūt mazāk ir dzirdējusi par Kiehl`s nedaudz pastāstīšu vairāk:
Pirms 162 gadiem farmaceits Kiehl Ņujorkā atvēra savu aptieku un ar pirmo mirkli ienesa aptiekā savu garu un būtību. Laikam ejot cilvēki pie viņa nāca un viņa unikāla pieeja bija tāda, ka receptes katram cilvēkam bija individuālās un izmeklētas, un jau no pašiem pirmsākumiem tur stāvēja Mr. Bones (Kauliņa kungs), kas palīdzēja Kiehl`s kungam pajautāt cilvēkiem, lai parāda uz šī skeleta, kur tad viņiem sāp, lai zinātu, kas par vainu!
Pēc tam, jau vēlāk, aptieku pārņema viņa draugs, kas ienesa šai aptiekai unikālu auru, ko mēs vēl redzam  šodien - interesanto interjeru. Tam laikam tas bija kas netipisks un unikāls, ka pedantiskā un akurātā aptiekā (kā jau visās) pēkšņi uzrodas lidmašīnas, lustras, Harley Davidson mocis un citas lietas, kas tipiski ataino Ņujorkas nerimstošo un mūžam aktīvo garu. Dažos vārdos es šo interjeru skatoties mūsdienās nosauktu par lakonisku abstraktu.
Visu gadu garumā Kiehl`s ir bijis ģimenes uzņēmums, kas ir pārgājis mantojumā no vienas paaudzes otrai un katrs no viņiem Kiehl`s ir devis jaunu elpu.

Tas tādos lielos elpas vilcienos par Kiehl`s!

* pēc pasākuma man jau bija uzreiz izveidojies konkrēts vēlmju sarakstu. Uz šo brīdi tās ir divas superīgas lietas, kuras es noteikti iegādāšos:
Creme de Corps Soy Milk&Honey Whipped ķermeņa sviests - ak, tas ir debešķīgs! Pēc izskata izskatās kā vaniļas krēms, ko smērē uz kūkām, un smaržo vēl labāk!
Micro Blur Skin Perfector - šis nav parasts Blur krēms, tas ir pats labākais Blur krēms!

Giveaway uzvarētāja
a Rafflecopter giveaway


Laura apsveicu! Uz Tavu e-pastu jau esmu nosūtījusi vēstuli! :)
paldies visām, kas piedalījās! Nākotnē plānoju biežāk veidot konkursus, tā kā iespēja būs vēl vinnēt lieliskas balvas!


ak, cik nedēļa bija lieliska!

bučas
&z

10 comments:

  1. Nu jau Kiehl' s jau padsmit gadus nav ģimenes uzņēmums, bet gan pieder L'oreal grupai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā. 2000. gadā pievienojās Loreal grupai, tomēr saglabāja to savu ģimenisko ideju un nekādi netiek ietekmēta no Loreal. Visas receptes un idejas paliek vien pie Kiehl 's ;)

      Dzēst
  2. Lūdzu piedomā pie rakstīšanas stila, nu nav smuki, ja viens vārds atkārtojas teikumā trīsreiz un vēl pāris reižu blakus teikumos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies,nākamreiz kārtīgāk visu pārbaudīšu;)

      Dzēst
  3. Man ar sāk veidoties vēlmju saraksts :) Un tiešām patīkami lietot šos produktus ... ļoti daudz dod arī tas, ka formulas ir vairāk ārstnieciskas un koriģējošas. Kā jau zinām aptieku kosmētikai ir savas vērtības :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tāpēc mani loti piesaistīja tas Blur krēms, ka viņš ir ārstniecisks ne tikai dekoratīvs :) Tas man ir paša vēlmju saraksta augšgalā :)

      Dzēst
  4. Oho! Daudz gan tev šomēnes jaunumi. Es ceru, ka šomēnes neko nepirkšu :D

    AtbildētDzēst
  5. Kāpēc tu maini sejas tīrīšanas sistēmu?Sākumā tīriji ar pieniņu, tad ar eļļu, tagad ar sviestakremu.
    Kadi trūkumi bija tam tīrīšanas sistēmām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sejas tīrīšanas sistēmu mainu, jo līdz galam nevaru atrast to savu īsto sistēmu. Ir tā, ka iepriekš man patika ar pieniņiem noņemt, bet kad sāku pētīt, tad atklāju, ka lielākajai daļai pieniņu, pat no ne Drogu sortimenta nav garantija, ja to var lietot acīm (nav oftomoloģiski pārbaudīts), tāpēc tie man neder.
      Eļļas lietoju, jo tās ļoti labi noņēma itin visu nost, tai skaitā, acu tušu, tomēr, kad gribēju mēģināt jaunu eļļas veidu no TBS (the Body Shop), tad mani tur atrunāja un līdz ar to man nācās pāriet uz sviestkrēmiem.
      Man jau īsti nepatīk to sistēmu mainīt, tomēr ar savu ziņkāri un jauniem produktiem man nākas to mainīt un testēt, tādā veidā skatoties, kas manai ādai galu galā patiks vairāk :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan