Mēneša favorīti - jūlijs + GIVEAWAY

02.08.14

Visi produkti, kas zemāk redzami visu jūlija mēnesi bija mani draugi-sabiedrotie, jo ne reizi nepievīla. Un divus no saviem mēneša favorītiem labprāt atdošu arī jums!
Rimmel Match Perfection un Maybelline SuperStay Better Skin tonālie krēmi - jaucu šos abus kopā, un kopā tie ir ideāli, lai gan, atsevišķi nu tā, ne īpaši. Maybelline jau tīri toņa ziņā, bet Rimmel finiša ziņā (tas ir pārāk mitrs uz ādas).
Rimmel Scandaleyes acu ēnas - superīgs produkts, ko iesaku pamēģināt ikvienai! Nekad nebūtu domājusi, ka kādreiz diendienā, 30 grādu karstumā, lietošu krēmveida ēnas. Un tas tonis! ^^
Artdeco nagu laka, tonis 637 - jau vairākas reizes par šo esmu runājusi un domas nav mainījušās. Kvalitāte super, otiņa ērta, krāsa lieliska! Visu laiku krāsoju kā roku, tā kāju nadziņus tik ar šo nagu laku.
Artdeco Advanced Exfoliatings Facial Gel pīlings sejai - es vairs nezinu ko citu par šo teikt, kā tik to - ka šis ir jāpamēģina, lai saprastu cik šis produkts patiesībā ir unikāls. Tas nekairina jūtīgu ādu, to mierīgi var lietot 3 reizes nedēļā. tas attīra visas poras vietās, kur bieži skrubis nespēj attīrīt poras - gar sejas kontūrām, deniņos, ap uzacīm utt. Un katru reizi pēc lietošanas āda ir fantatiski gluda un attīrīta.

GIVEAWAY
Sen nav bijis neviens konkursiņš, bet iepriecināt jūs gribas, tāpēc ne tikai par godu vasarai, bet arī par godu nesen tapušai ZandaLife facebook lapai, kas priekš manis bija nopietns spēriens tālāk, atdošu jums divus pavisam jaunus, neatvērtus produktus, kas šomēness ļoti iekaroja manu sirdi, un vēlos, lai iekaro arī jūsējo.

Kopējā balvas vērtība : € 28
a Rafflecopter giveaway


Šis konkurss norisināsies no 2. augusta līdz 10. augustam.
Uzvarētāju paziņošu 10. augusta vakarā pie nedēļas atskaites raksta. Tomēr, ja ziņu nepamanīsiet, privāti ar uzvarētāju sazināšos uzrakstot epastu.
Ceru, ka nekādi pārpratumi neradīsies, jo ar šo programmu darbojos pirmo reizi.
Lai veicas!

bučas
&z

42 komentāri:

  1. Nagu laka ir tik superskaista ❤
    Mani favorīti jūlijā bija koraļkrāsas nagu laka no Maybelline un Essence salvetītes, kas noņem no sejas lieko spīdumu! :)

    AtbildētDzēst
  2. Manos favorītos ir Maybelline better skin tonālais... lietoju ikdienā un esmu super apmierināta :) Tāpat arī manos šī ( nu jau aizritējušā jūlija) mēneša favorītos ir Nouba vaigu sārtums/ bronzeris 41 , kuru lietoju, uz sejas, vai kā acu ēnas ;)

    AtbildētDzēst
  3. Manos favorītos ir Vichy dermablend setting powder, par kuru taps arī atsauksme. Dikti labs, bet birstošs, tāpēc mazliet neērts lietošanā :(

    AtbildētDzēst
  4. Šomēnes manos favorītos bija Maybelline BB cream un koraļļkrāsas nagu lakas

    AtbildētDzēst
  5. Manos favorītos bija birstošais pūderis no Make up For ever, skropsta tuša no hypnose no Lancom un sarkanīga lūpu krāsa no Catrice:)

    AtbildētDzēst
  6. Manos vasaras favorītos ir Artdeco Perfect Volume Mascara un Artdeco Mineral Eyeshadow ;)

    AtbildētDzēst
  7. Vasaras favorītos Artdeco minerālais pūderis un Maybelline One by one skropstu tuša, bez šiem ikdienā nekur :)

    AtbildētDzēst
  8. Šomēnes mans favorīts bija mālu maskas!

    AtbildētDzēst
  9. Mans favorīts ir Artdeco All in One Mineral skropstu tuša. Tā skropstas nesaķepina, tās nav cietas, bet gan mīkstas un vieglas, taču satur formu, tušā nav visādu pee, dienas beigās nebirst.

    AtbildētDzēst
  10. Uuuu! Tas Artdeco Advanced Exfoliatings Facial Gel pīlings sejai izklausās dikti interesanti. Iečekošu :)

    AtbildētDzēst
  11. Tā kā dekoratīvo kosmētiku ikdienā nelietoju, tad mani absolūtie favorīti no kopjošās kosmētikas ir Nivea lūpu balzāms ar SPF 30, kā arī dodoties saulē Garnier Ambre Solaire Shimmering Protection Lotion ar SPF 20 :)

    AtbildētDzēst
  12. Noteikti MaxFactor CC krēms, MaxFactor Clump Defy Extensions tuša, Garnier Miraculous eļļa un Superdrug ķirsu ķermeņa sviests! :)

    AtbildētDzēst
  13. Jūlijs, par laimi, bija tik karsts, ka dekoratīvo kosmētiku tikpat kā nelietoju. Samērā regulāri lietoju vien Christian Cosmetics uzacu ēnas.

    AtbildētDzēst
  14. Mans favorīts ir atsvaidzinošs minerālūdens ar jūras aļģēm.

    AtbildētDzēst
  15. Man tāpat kā daudziem ļoti patīk Avenes smidzināmais ūdens, kā arī Clinique High Impact tuša un kāds viegls lūpu spīdums vai ''plānā'' lūpu krāsa.

    AtbildētDzēst
  16. Mans favorīts - Bioderma sebium gēls sejas mazgāšanai. :)

    AtbildētDzēst
  17. Favorīti - kokosriekstu eļļa, bioderma micerālais ūdens :)

    AtbildētDzēst
  18. Šovasar favorītos "nude" seja. :))) Izmantoju Avene hydrance sejas krēmu, mazliet uzkrāsoju skropstas ar Max factor 2000 calories tušu, Inglot sleeks cream lūpu spīdums nr.90, super vasaras tonis un uz priekšu. ;)) Un uzacis, protams kā tad bez uzacim, man visu laiku labākais zimulis Artdeco nr.6, super labi derēs blondīnēm.

    AtbildētDzēst
  19. Favorīti- lūpu spīdums un skropstu tuša!

    AtbildētDzēst
  20. izgājušā mēneša favorīts - beidzot iepirktā Estee Lauder tuša Magnascopic :) un klasiski sarkana lūpu krāsa no Mac (russian red).

    slinkums logoties - Betija Vuu.

    AtbildētDzēst
  21. Mani jūlija meneša favorīti: Avene Hydrance Optimale light krēms, LRP CC krēms, Catrice petrol and the wolf acu zīmulis un EOS vasaras augļu lūpu balzāms.
    Evita B.

    AtbildētDzēst
  22. Mans vasaras favorīts pilnīgi noteikti ir Panthenol body milk. Traki priecājos par saulaino laiku un nereti apsvilinu dažādas ķermeņa daļas. Tad nu šis ir mans glābējs. :)
    Nagu laka izskatās brīnišķīga :)

    AtbildētDzēst
  23. Mani jūlija vislielākie favorīti - Baby lips balzāmi , NIVEA repair&beauty balzāms un atvēsinošs ķermeņa losjons no AVON :)

    AtbildētDzēst
  24. Nevaru bez sava Biodermas ūdentiņa. Ik vakaru tā man ir kā relaksācija un sagatavošanās jaunai dienai. :)

    AtbildētDzēst
  25. visvairāk jūlijā lietojās un patika maybelline bb krēms un baby lips balzāmi ;)))

    AtbildētDzēst
  26. man topā paštonējošais, jo gulēt saulītē nebija laika, bet, tā kā to uz sejas neklāju, tad lietoju Avon BB krēmu, kas ikdienā ir man par tumšu. esmu kritusi uz ēteriskajām eļļām, ko jaucu klāt bezsmaržas losjoniem. hm, no nagu lakām - rudzupuķu zilais [apmēram] un mint green! uz lūpām praktiski tikai spīdumi, parasti bez toņa. :]

    AtbildētDzēst
  27. Vasarai nav man nekā labāka kā pašu Dzintara minerālūdens ar alveju un piparmētru EOS balzams :)

    AtbildētDzēst
  28. Mans vienīgais favorīts - Elizabeth Arden atsvaidzinošs ķermeņa losjons ar zaļo tēju. Ļoti viegls, ātri nožūst un āda vēl labu laiciņu arī smaržo pēc zaļās tējas.. Vai vismaz kaut kā līdzīga zaļajai tējai :D
    Lielisks konkurss!

    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    AtbildētDzēst
  29. Colorama oranžīga nagu laka

    AtbildētDzēst
  30. Catrice cosmetics uzacu zīmulis

    AtbildētDzēst
  31. Mans favorīts ir Rimmel Apocalips lūpu spīdums :)

    AtbildētDzēst
  32. kokosriekstu eļļa noteikti ir mans šī mēneša favorīts. ((:

    AtbildētDzēst
  33. Viennozīmīgi jūlija favorīti ir kumelīšu ziedūdens un Avene clearance emulsija (krēms) sejai.

    AtbildētDzēst
  34. Mans jūlija favorīts - evian izsmidzināmais ūdens sejai. :)

    AtbildētDzēst
  35. Ilgu laiku nepatika, bet tagad karstajā laikā iemīlēju Bioderma Sebium Mat bez toņa. Tik patīkams un viegls uz ādas, turklāt arī tiešām ilgi uztur "bez-spīduma" efektu :)

    AtbildētDzēst
  36. Mans vasaras favorīttandēms Clarins Daily Energizer Wake-Up Booster & Daily Energizer Cream :)

    AtbildētDzēst
  37. Mans vasaras favorīts Avene Hydrance ar SPF sejas krēms, skropstu tuša un Biodermas ūdentiņš :)
    Lienne12

    AtbildētDzēst
  38. Jūlijā mani kosmētikas favorīti bija dažādi vaigu sārtumi un bronzeri, kā arī garnier pēcsauļošanās sorberts ar meloni. :)

    AtbildētDzēst
  39. Jūlija favorīti - Bioderma Sebium sejas mazgāšanas gēls un EOS lūpu balzāms (vasaras augļi)

    AtbildētDzēst
  40. Jūlija vidū uznāca lielais karstums un pārgāja visa gribēšana uz dekoratīvo kosmētiku.... Iztiku tikai ar skropstu tušu :)
    Āda arī palikusi manāmi labāka, tāpēc arī iztieku pat bez BB krēma.
    Ādas mitrumu palīdz saglabāt iemīļotais Garnier Moisture Match krēms taukainai un kombinētai ādai :)

    AtbildētDzēst
  41. Mans favorīts viennozīmīgi Catrice Eyebrow filler, ieši tavā blogā salasījos labās atsauksmes un iegādājos. Tagad vasarā, kad pat acis vairs krāsot negribās, šo izmantoju vienmēr. Patīk ļoti.

    AtbildētDzēst
  42. Viens no maniem kosmētikas favorītiem jūlijā bija La Roche Posay Effaclar Duo+ krēms! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan