Jaunums: Maybelline Matte Maker pūderis

06.08.14

Šādā vasaras karstumā manu seju daudz maz pieklājīgi matēti var atstāt tikai un vienīgi matējošais pūderis. Pēdējā laikā manu sirdi ir iekarojis šis Matte Maker pūderis no Maybelline, kas vispār ir pirmais matējošais pūderis no Maybelline.
Ražotājs
Tā sastāvā ir smalkas, absorbējošas pūdera daļiņas, kas uzsūc liekās taukvielas.Pūderis acumirklī nofiksē tonālo krēmu, neizsmērējas un nerada smaguma sajūtu. Tieši otrādi, tā sastāvs ir ļoti viegls, tas neaizsprosto poras un ļauj ādai elpot. Nevainojami matēts rezultāts ir garantēts! 
Manā īpašumā ir nonākuši divi toņi - 10 Classic Ivory un 20 Nude Beige (atvainojos, attēlos ir neliels toņu misēklis, tāpēc uzmanīgi skatāties, zem katras bildes ir īstā secība)
 Iepakojums - tas ir gandrīz viens pret viens kā Rimmel Stay Matte pūderim, tikai tas stingrāk "skrūvējas" klāt, un labāk turas vāciņš. Pie iepakojuma pieminēšu to, ka šim pūderim ir netipiski liels tilpums - 16g, kas ir ļoti daudz, ja ņem vērā faktoru, ka vidusmēra pūderim tilpums sasniedz tikai 9/10g.
No K uz L: 20 Nude Beige un 10 Classic Ivory
 Kā var redzēt šie abi toņi ir diezgan atšķirīgi, tāpēc izvēloties iesaku tomēr izvēlēties tādu, kas būs tuvāk dabiskajam sejas tonim. Lai gan šis nav īsti pūderis, kas dos toni klāt, tas tomēr dod to papildus sedzamību un līdz ar to nedaudz, nedaudz arī toni sejai.
Ja īsti neviens neder perfekti, tad labāk izvēlēties pūderi toni gaišāku nekā dabīgais sejas ādas tonis.
šim pūderim viss ir kārtībā līdz brīdim, kad sākas uzklāšana. Protams, pūderi es klāju ar lielu pūdera otu no dabīgiem sariņiem, un atliek man viegli pieskarties, kad jau saprotu, ka šis pūderis ir vāji presēts, un līdz ar to, tas visu laiku putekļojas, nevis klājas uz otas.
No K uz L: 10 Classic Ivory un 20 Nude Beige
 Uzklājot uz ādas tas nomatē itin visu, atstājot sejas ādu superīgi matētu, kas varbūt var nepatikt daudzām, tomēr man patīk ļoti matēta sejas āda. Šis ir ļoti labs nostiprinošs pūderis tonālajiem krēmiem un konsīleriem.
Matētais efekts saglabājas aptuveni 4 stundas, un pēc tam sāk jau parādīties spīdums, tomēr tas būs atkarīgs no sejas ādas tipa, jo man ir kombinēta āda, bet normālai ādai tas var turēties pat visu dienu.
Ievēroju, ka šis pūderis neoksidējas uz sejas, kas ir ļoti svarīgi, jo ir pūderi, ka pēc laika paliek tumšāki uz sejas un sēžas pleķiem, bet šim tā nav.
No K uz L: 20 Nude Beige un 10 Classic Ivory
 Man iepriekš kaut kad sen jau bija bijis Maybelline pūderis, bet tas man nepatika, jo nematēja pietiekami labi, tāpēc šis pūderis ir ļoti labs, manā skatījumā, jo savus uzdevumus veic diezgan labi.
Varbūt man nepatīk, ka šis pūderis nebūs īstais, lai pārsnēsātu līdzi, jo 1) to būs grūti uzklāt, jo nav līdzi ne spoguļa, ne švammītes, un, 2) tas pilnīgi mierīgi pie lielāka trieciena var sabirt putekļos, jo ir vāji presēts.
Tomēr uz visa tā fona, man šis pūderis patīk, it īpaši vasaras laikam, kad ekstra spīdumu sejai noteikti nevēlos.
Toņu ziņā jāpiebilst, ka šis 10 Classic Ivory tonis derēs visām tām gaišajām Sniegbaltītēm, kurām parasti ir problēmas ar gaišo toņu atrašanu.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - Drogas, Douglas (ne visos), t/c Rimi un Maxima
  • Pieejami 5 toņi
  • Cena - € 6.49
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. interesanti, bet vai tā sastāvā ir talks?

    AtbildētDzēst
  2. Te sastāvs labi redzams, nav diez ko labs talks un naftas produkti :(
    http://www.thesundaygirl.com/2014/03/maybelline-new-matte-maker-mattifying.html
    Vakar Drogās paskatījos, bet neko tajā apgaismojumā no toņiem nesapratu, tā arī nenopirku.

    AtbildētDzēst
  3. Izklausās labi, tikai žēl, ka tas talks ir iekšā.

    AtbildētDzēst
  4. es kaut kā vairs nemīlu matētu sejas ādu, bet malači, ka ražo arī tiem, kam patīk tāds efekts. :) un prieks par toņiem, beidzot kaut kas gaišiem cilvēkiem :)

    AtbildētDzēst
  5. Meitenes, talks iekšā būs itin visos pūderos, kuri nav eko. Tikai minerālajai un eko kosmētikai lielākoties iekšā nav talks, mica un minerāleļļas, kas ir naftas produkti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tur jau ir tā lieta, ka tas ir gandrīz visos pūderos, tāpēc es allaž meklēju kādu, kur tā nav. ;)

      Dzēst
    2. Tieši tā, kā tad uztaisīt to pūderi vēl.

      Dzēst
  6. Ehh, biju jau cerējusi, ka man šis būs īstais un vienīgais, tomēr laikam ne, jāmeklē kas cits, ko varētu pārnēsāt ikdienā. Pagaidām man ir loreal True Match pūderis, kurš ir saplīsis (atdalījusies katra daļa), tāpēc ļoooti neērts. Gribētos kaut ko foršu, pārnēsājamu un ērtu, kas neplīst. Neiet man ar tiem pūderiem, lielo pūderotu arī negribas somā staipīt līdzi.

    AtbildētDzēst
  7. Esmu šokā, ka beidzot ir arī ļoti gaišs pūderis mass market galā, beidzot!!! Es neteiktu, ka man baigi putekļo tas pūderis, bet, jā, tā iepakojums ir viens liels mīnuss. Taukainai ādai foršs, bet sausos pleķīšus man pasvītro diemžēl!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt vaina otā, ka putekļo? Jo salīdzinot ar citiem, kas man ir, šis baigi putekļos, kad klāju, bet var jau būt, ka neesmu līdz galam saskārusies ar baigi putekļaino pūderi :)
      Par to gaišo toni arī esmu sajūsmā, jo ieteicu šos pamēģināt draudzenei, kurai ir gaiša un sausa āda, viņa ļoti patīk, jo neizceļ sausos pleķus un beidzot ir atradusi savu īsto pūdera tonis, nevis divus toņus tumšākus, kas parasti skaitās "gaišie" :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan