Izlietotie produkti - jūlijs

01.08.14

Lasām zemāk, kas labs izlietots jūlijā!
  1. Taft Shine Hair Laquer matu laka - parasti lietoju zilā iepakojumā to, bet šoreiz domāju jāpamēģina kas jauns. Man patika, bet nedaudz matus pa daudz salipināja kopā.
  2. Adidas Tree Emotion tualetes ūdens - vasarīgs, nedaudz saldens ikdienas sprejs ķermenim, kad smagas un izteiktas smaržas līdzi staipīt negribas. Ļoti labs somiņas izmērs.
  3. Artdeco BioLab Skin Yoga Gentle Cleansing Emultonic - šis ir emulsijas toniks, ko lietoju kosmētikas noņemšanai. tas ir paredzēts visai sejai uzklājot un pēc tam nomazgājot vai noņemot ar papīra salveti.ļoti ilgu laiku jau stāvēja krājumos, bet domāju, ka vajag izlietot. Sejai tas man patik, tomēr acīm tas nederēja, lai gan pieļauju, ka acu kosmētikas tas nemaz nav paredzēts.
  4. Gliss Kur Million Gloss 10 dienu spīduma maska - ļoti, ļoti patika. Lietoju vienu reizi nēdēļā, bet biju sajūsmā. Mati pēc lietošanas bija tik paklusīgi un vijīgi. Starp citu, šobrīd Drogās šai matu maskai ir atlaide ( € 3.42), un ir pieejama jaunā kolekcija Hyaluron Filler ar atlaidēm arī.
  5. L`Occitane Amande dušas eļļa (paraudziņš) - ļoti patika. Lietoju karstajā dienā, un putoja fantastiski. Visiem ļoti patika tas aromāts, kas pēc tam saglabājās uz ādas. Plānoju uz ziemu pirkt veselo iepakojumu.
  6. Artdeco Cleansing Basics Advanced Exfolianting Facial Gel pīlings sejai - superīgs produkts! Šis produkts ir gan manos izlietotajos, gan favorītos no pagājušā mēneša, jo tas ir vērts katru centu! Kā mēs darbā to saucam - netīrumu noņēmējs!Esmu jau nopirkusi rezervi! 
  7. Catrice Prime&Fine caurspīdīgs birstošais pūderis - ļoti patika. Tik labi matēja visu ādu, un saglabāja šo matēto efektu arī ilgi. Pilnīgi žēl, ka vairs nav pieejams.
  8. Garnier BB krēms ādai ap acīm - bija palicis vienai reizei, un beidzot nolēmu izlietot. Patika, bet tas tonis baigi tumšs bija.
  9. Artdeco Skin Perfecting sejas bāze - kut kāds 4. iepakojums laikam jau. Pārmaiņus visu laiku lietoju šo, jo man patīk, ka tā nav uz sejas pietiekami sintētiska, bet matē ādu labi. Noteikti lietošu vēl!
  10. Maybelline Big Eyes skropstu tuša - sākumā ļoti patika, beigās jau nu ne īpaši, bet mazā birstīte bija superīga!
  11. Catrice acu zīmulis - šie zīmuļi ir ideāli priekš šādas cenu kategorijas, bet - tieši tas pats, kas Velvet,  - tie ātri izžuva un salūza.


Nu 11 iepakojumi pieveikti pa jūlija mēnesi. Tas tik apliecina to, ko vienmēr esmu teikusi - vasarā man patīk lietot maz lietas.

Un, kā jums?
&z

6 komentāri:

  1. Ja nemaldos, to Catrice birstošo pūderi vēl nesen redzēju drogās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz izpārdošanu varētu būt, bet pamatsortimentā tā vairs nav :(

      Dzēst
  2. man lietojas ļoti maz.... bet matu lietas toties iet ātrāk, jo vasarā mati šmulējas ātrāk un ir sausāki un prasa pamatīgāku kopšanu :)

    AtbildētDzēst
  3. Man lietojas maz, bet pērkas daudz, haha :D
    Izlietošu blur krēmu un pamēģināšu pilno iepakojumu Artdeco bāzei.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Blur krēms uz sejas jūtas daudz mākslīgāk nekā Artdeco, tā kā skaties, ja tev patīk tā silikonīgā sajūta, tad labāk paliec pie blur krēma :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan