Valentīndienas pasākums

14.02.14

Sveikas!

Burtiski tikai pirms pāris stundām esmu atgriezusies no ļoti sirsnīga pasākuma, kuru organizēja Avon. Tā bija tāda mājīga, diezgan šaurā lokā tāda tikšanās, lai pastāstītu par jaunajiem, inovatīvajiem produktiem, un lai piedāvātu saviem viesiem noskatītos pirmizrādi filmai "Ziemas pasaka".

Ierodiet visapkārt valdīja mierīga atmosfēra ar virkni maziem stendiņiem, kur izvietoti Avon produkti. Atzīšos tos visus es nepapētīju, bet pie visa bija piedomāts. Papildus, tika gatavoti arī kokteiļu, bet man neslāpa, tāpēc tos arī nepamēģināju.

Mūs iepazīstināja ar jaunajiem produktiem, protams, deva arī iespēju tos izmēģināt (kaut kad vēlāk par tiem arī uzrakstīšu). Iemīlējos jaunajās smaržās, kas ir burtiski analogs Hugo Boss Nuit, bet nedaudz skābāks un stiprāks, kas man tikai dod lielu plusu. :)

Par filmu.
Kad "oficiālā" daļa bija beigusies mums bija iespēja noskatīties mazākā auditorijā filmas pirmizrādi "Ziemas pasaka". Atzīšos, es raudāju kā mazais susļiks. No filmas nebija pagājušas pat 10 minūtes, kā jau pār manu vaigu noritēja asaras.
Tas ir tik skaists, bet tajā pat laikā šausmīgi skumjš un aizkustinošs stāsts par divu mīlētāju likteni un to mīlestību gadsimta garumā neskatoties uz ļaunuma iemiesojumiem, kas likteņa plānus gribēja izjaukt.
Es nevēlos spoilot, bet varu pateikt to, ka man ļoti patika pasakas neuzbāzība. Daudzi domā ja jau pasaka, tad visi ir pārdabiskas būtnes un unreal lietas.Jā, pārdabiskas būtnes tur ir, un unreal lietas arī, bet filmas laikā tas netiek nemitīgi atgādināts, vairāk liekas, ka tie ir cilvēki ar brīnumu.
Es ar abām rokām un kājām esmu par to, lai katrs noskatās šo filmu, jo tas liek padomāt par dzīvi, nāvi, īsto mīlestību un garīgām vērtībām citā līmenī, nevis tā, kā tas tiek pasniegts 21.gs.

Un, aktieri!
Kolins Farels tēloja tik fantastiski patiesi un izjusti, ka aizkustināt varēja ikviena sirdi viņa pārdzīvojumi, un Džesikas Braunas Findlejas skaistie, rudie mati, kas starp citu, nedaudz atgādina vizuāli Rouzas Dolsones tipāžu no Titānika, un viņas burvīgā balss, bija īsts baudījums kopumā. Arī pārējie aktieri bija lieliski, un ļoti zināmi!
Jāsaka, arī laikam tas, kas man likās ļoti neierasti, ka filmas kāpinājums ir filmas vidū, un atlikušo filmas laiku tas ir tāds kā liels atrisinājums nepabeigtajam. :)

 *Šodien ir priecīga, bet tai pat laikā ļoti skumja diena.. Man burtiski tikko rakstot rakstu, uz citiem medību laukiem devās mans ļoti mīlētais kaķis, kas bija sasirdzis, un atejot no narkozes pēc vakardienas apmeklējuma pie ārsta, vienkārši aizmiga uz visiem laikiem. :(

Tāda lūk, asarām bagāta ir Valentīndiena, bet jums iesaku priecāties un noteikti aiziet uz filmu "Ziemas pasaka", kas no šodienas tiek rādīta kinoteātros.

&z

6 komentāri:

  1. līdzjūtība par kaķalopu :( mēs ar savējo arī kā reiz pirms pāris stundām no daktera atnācām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad tas laiks, kad laikam visi nelabi jūtas, i cilvēki, i dzīvnieciņi! :(

      Dzēst
  2. Izsaku līdzjūtību par mīļo zvēriņu, Žēl, ka dzīvē tā notiek.

    AtbildētDzēst
  3. Žēl, ka netiku uz pasākumu, labprāt iepazītos ar Tevi un Avon jaunumiem. :)

    Turies, man arī bija grūti, kad ģimenes mīlulis palika pie vetārsta un vairs neatgriezās mājās, bet nu neko darīt, tas tikai vēlreiz pierāda, ka katru dienu jānovērtē tie, kuri ir mums blakus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!

      Ū, būtu bijis tik tiešām feini ja vēl kāda no kolēģēm būtu biusi, bet es cik redzēju tad nebija :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan