Mēneša favorīti - janvāris

01.02.14

Janvāra mēnesī man nebija īpaši daudz favorītu, it īpaši no dekoratīvās kosmētikas, jo ar visām sejas problēmām man bija praktiski jāaizmirst par jebkādu sejas krāsošanu. Tomēr neskatoties uz to regulāri daži produkti, kas īpaši izcēlās manās acīs.

·     Stenders šī sviests - lai gan šis ir viens no jaunākajiem pirkumiem, ar pirmo lietošanas reizi es sapratu ka šis ir lielisks produkts sausai ādai. Es to lietoju praktiski tikai uz lūpām, kas tās lieliski baro, noņem sausuma sajūtu un nekairina lūpas pat lietojot uz nakti. Tam ir viegls aromāts, un uz lūpām nejūtas taukaini vai sintētiski kā to dara vairums balzamu, kuros raksta,ka ir ar šī sviestu.
·         Bērzu darvas šampūns - lietoju jau divus mēnešus, un tas ir acīmredzami mainījis  manu galvas ādas stāvokli. Šobrīd šis ir vienīgais šampūns , kas spēj noņemt galvas ādas sausumu un mati pēc lietošanas ir ļoti mirdzoši un gludi. Tas ir bez aromatizētājiem un krāsvielām. Nopērkams Siberika veikalos.
·         Artdeco Hydra Lip Booster lūpu spīdums - viens no dekoratīvās kosmētikas favorītiem kopš decembra beigām. Tas ir ļoti mitrinošs un uz lūpām klājas ļoti maigi, tās nesalipinot. Uz lūpām turas vien kādas 2 vai 3 stundas, un tad pakāpeniski pazūd kā lūpu balzams. Tam klāt vēl ir tāds sīkums, praktiski neuzkrītošs spīdums.
·         L`Oreal Miss Manga skropstu tuša - lieliska skropstu tuša, kas skropstām sniedz neticamu apjomu un turas visas dienas garumā nebirstot un nesmērējot. Tiesa, saskaroties ar lielu ūdens daudzumu, tā notecēs un tad būs pandas acis. Lasu atsauksmes un pilnīgi brīnos, ka daudzām nemaz nepatīk šī skropstu tuša.
·         Marionnaud tonālā krēma ota - šo otu es iegādājos veikalā Drogas tīri intereses pēc, lai pārbaudītu cik labas otas tur vispār var iegādāties. Un vispār, es esmu pārsteigta! Vēl tad, kad varēju krāsoties es to izmantoju katru dienu. Katru dienu mazgājot divu nedēļu garumā, tā nav pazaudējusi nevienu sariņu. Pluss, otai ir ļoti parocīga forma, kas ļauj viegli izpludināt tonālo krēmu bez švīkām kā arī lieliski pludina konsīleri.

bučas

&z

16 comments:

  1. Esmu lietojusi šo darvas šampūnu.. man bija grūti pierast pie specifiskās smaržas )) un par Miss Manga skropstu tušu pavisam neesmu sajūsmā...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad pirmo reizi lietoju darvas šampūnu, man arī tas aromāts likās reti riebīgs, tomēr kad es sapratu, ka tas tikai nāks par labu manai galvas ādai, es tam pārkāpu pāri un tagad esmu jau pieradusi pie aromāta, man tas liekas jau mazsvarīgs. :)

      Dzēst
  2. Gribu to tušu pamēģināt, jo Tavā atsauksmē izskatījās ļoti labi, bet sliktās atsauksmes ir ļoti daudz :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju tā patika-nepatika ir tīri no tā kādas ir skropstas pašas no sevis. Es neteikšu, ka man ir bagātīgas skropstas, tādas normālas, tāpēc uz manām skropstām tas efekts laikam labāk izpaužas. Lasīju, ka īsākām skropstām tas nav paticis, jo nav tās pagarinājis, tikai padarījis biezākas, līdz ar to, izskatās vēl īsākas.
      Es nezinu kāpēc, bet man Miss Manga patīk ļoti. :)

      Dzēst
  3. Vēl tad, kad varēju krāsoties es to izmantoju katru dienu.

    Kas tagad? nevari krāsoties???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es tagad nedrīkstu lietot dekoratīvo kosmētiku uz sejas absolūti. Par tā iemeslu es rakstīju divus rakstus atpakaļ, laikam nebiji pamanījusi. :) Šeit ir links, ja interesē, kas par lietu - http://zandalife.blogspot.com/2014/01/rekonstrukcijas-etapa.html

      Dzēst
  4. Tādu otu nebiju manījusi, būs jāiet meklēt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir pieejamas divu lielumu tonālā krēma otas - šī, kas skaitās mazā un ir vēl viena, tāda pati, tikai uz garāka kāta, kas skaitās lielā. :)

      Dzēst
    2. Manā īpašumā ir jau 4 šīs firmas otas- pūderim, sārtumam, tonālajam un acu ēnām. Par visām varu teikt tikai to labāko! Neviens sariņš nav izkritis. Ļoti viegli kopjamas.
      Man ir otrā varianta tonālā krēma ota- lielā, ar garo kātu.

      Esmu sajūsmā, ka par tik mazu naudiņu, var dabūt tik labas otas! :)

      Dzēst
    3. Re, tagad zināšu, ka citas arī labas. Visu laiku skatos uz to vaigu sārtuma, bet domāju vai nebūs jāviļas. Tagad noteikti zinu, ka var ņemt :)

      Esmu ļoti pārsteigta par to, ka sariņi nekrīt laukā nemaz. tfu, tfu, tfu.. ;D

      Dzēst
    4. Es tieši vakar Drogās noskatījos uz tonālā otu un konsīlera otu, bet padomāju, ka gan jau štrunts. Laikam tomēr jāizmēģina, tagad tieši atlaides viņām.

      Dzēst
    5. Noteikti! Šīm otām ir ļoti simpātiskas cenas! Vērts ņemt ;)

      Dzēst
  5. Māsai ir Stendera rožu lūpu balzams. Pamēģināju un iemīlējos, tikai iepakojums ne visai ērts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums tik tiešām nav ērts, bet produkts laikam ir tā vērts lai ķepātu savus pirkstus. :)

      No sākuma tieši gribēju ar kādu aromātu, bet tad sapratu, ka tad man tas apniks daudz ātrāk nekā bez tā. ;)

      Dzēst
  6. O, par otām lielais paldies, kā reiz gribējās atkal kolekcijai kādu jaunu otiņu... dikti vaig kaut kādas/ pūder vaigu sārtum otas, manējās tomēr kaut kā mīļākās tādas saskumušas izskatās ... :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajag jaunus kareivjus savai artilērijai? :D Otas tiešām labas un salīdzinoši kvalitatīvas;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan