Maska pret sašķelties un sausiem matiem - Stenders intensīvi atjaunojoša matu maska

24.02.14

Repair Your Hair sērija, kas iznāca jau pagājušā gada nogalē piesaistīja tikai un vienīgi ar vienu produktu - šo matu masku.
Pārējie produkti likās, kaut kas redzēts jau un mēģināts, lai arī to sastāv ir ļoti intriģējošs.
Tā nu sanāca, ka tieši janvārī, kad Stenders veikalos bija izpārdošanas, izmantojot izdevību, paķēru arī ilgi kāroto masku.
Ražotājs -
Matu maska intensīvai kopšanai ar hidrolizētokeratīna kompleksu atjauno bojātu matu struktūru un spēcina tos, iekļūstot mata iekšienē. Dabīgais olīveļļas un aprikožu kauliņu eļļas savienojums baro tavus matus, un īpaši izsmalcinātais aromāts piešķir tiem neuzkrītoši maigas ziedu un citrusaugu notis.
Lietošana:
 Ieklāj masku mitros matos, neskarot saknes. Atstāj iedarboties 2-3 minūtes. Lieto vismaz reizi nedēļā

Maskai ir ļoti kompakts un neuzkrītošs iepakojums ar nelielu vintage akcentu metāla vāciņa veidolā un tonētu trauciņu , ja tā drīkst teikt. Vāciņš turās virsū ļoti stingri, pie ceļošanas nebūs jāuztraucas, ka iepakojums var atskrūvēties vai saplīst, jo papildus, tas ir veidots no stingras plastmasas.

Atskrūvējot vāciņu, degunā momentāli ieiet šī citrusaini vīrišķīgā smarža, kas sākumā mani nedaudz mulsināja, bet pēc pāris reižu lietošanas jau tīri labi simpatizē. Man deguns jūt lielu devu citrusa augļus un nedaudz saldam akcetam, ik pa brīdim uzvirmo saldenais ziedu aromāts. Aromātu ir ļoti grūti aprakstīt, tāpēc iesaku kaut vai ieiet Stenders veikalā un pasmaržot. Jo smaržai ir liela nozīme maskā. Matos aromāts saglabājas vēl vismaz divas dienas.

Pati maska ir krēmbaltā krāsā un uz to skatoties liekas, ka ir vidēji šķidra pēc konsistences, bet patiesībā maska ir ļoti bieza un vienai lietošanas reizei pietiek ļoti minimāls daudzums produkta.
Lietojot neiesaku likt pa daudz matos, pēc pirmās reizes jau jutīsiet cik būs tas perfektais daudzums priekš jūsu matiem, man tas ir aptuveni 2,5 valriekstu (ar čaulām) lielumā. Lietojot pa daudz matos, tie var justies nedaudz pa smagu un kļūt nedaudz nevaldāmi. Masku tik tiešām ir jātur minūti vai divas un ar to pilnīgi pietiek.
Pēc lietošanas, tā viegli izskalojas neatstājot taukainu matu sajūtu, jo maskai ir ļoti  bagātīga konsistence.

Kad mati jau ir izžuvuši var just, ka mati ir daudz gludāki un maigāki. Matu gali šķiet nedaudz arī nogludinās,bet vislielākais prieks ir tas, ka lietojot šo masku mati tiek aizsargāti no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes uz matiem (aukstums, sals, saule u.c.).
Noteikti iesaku šo masku tām, kas ikdienā matus nēsā vaļēji, jo šī maska lietojot novērsīs laikapstākļu radītās problēmas.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos Stenders 
  • Vairāk informācija par produktiem - stenders.lv
  • Cena - € 11.95
  • Rezumējot - no visām maskām, kuras ir lietotas, tiešām ir sajūta, ka šī ir reāla maska, kas ne tikai smērējas un smērējas matos, bet tiešām dod ilgtermiņā efektu. Kad matus nēsāju vaļēji man ir svarīgi, lai mati neizskatās neveseli un kopti, un tieši to visu ikdienas gaitās sniedz šī Stenders intensīvi atjaunojošā matu maska, kas noņem pūkainumu un sausumu, nogludina arī matu galus, un padara tos pilnīgākus. 
  • Raksti citos latviešu blogos - nav
bučas
&z

*fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis nav produktu sponsorēts raksts

10 comments:

  1. Paldies, par noderīgo info :)

    AtbildētDzēst
  2. būs jāpamēģina :) Es kaut kā joprojām neesmu pievērsusies Stenderam, bet laikam vajadzētu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti pamēgini! Es ar kaut kā no sākuma domāju, ka Stenders nav tāds baigi interesanatais brends, bet patiesībā tur var atrast tik daudz labas un kvalitatīvas, interesantas lietas. Kā arī plusā tas tiek ražots LV. :)

      Dzēst
  3. Sveika, varu pastāstīt savu pieredzi, ikdienā lietoju John masters līdzekļus, Macadamia masku, keune serumu,
    nolēmu pamēģināt Stendera jauno līniju tiklīdz tā parādījās veikalu plauktos, no šampūna man parādījās niezoša galvas āda un tādas kā plēksnes, saistu to ar sulfāta atrašanos šampūnā, tiklīdz pārtraucu viss normalizējās, kondicionieris un maska manu sirdi neiekaroja, mani mati gari pāri lāpstiņām, taču tā protams mana pieredze jo katram mati un piemērotie līdzekļi matiem savi, kas vienam der, otram nekādīgi.
    P.S Ļoti patīk tava jaunā matu krāsa :), Veiksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!

      Paldies par pieredzes padalīšanos. Taisnība jau ir, ka vienam tas der un citam nē, it īpaši, ja runa iet pa matiem un sejas ādas kopšanu.
      Man pašai no dabas ir jūtīga galvas āda, tomēr šī līnija neradīja niezi. Pieļauju domu, ka drīzāk tur ir kāds cits produkts bez sulfātiem, kas matiem liekas ienaidnieks un tāpēc tāda pretreakcija.
      Skumji, protams, ka tā, jo produkti tomēr sanāk neizlietoti, bet atkal no citas puses, toties zini, ka šī sērija Taviem matiem neder ;)

      Mīļš paldies par komplimentu! :) Lai arī Tev veicas, un vairs nenākas saskarties ar tādiem sev nepiemērotiem līdzekļiem priekš matiem !

      Dzēst
  4. Ah, kā sakārdināji mani ar to citrusaini vīrišķīgo smaržu! :) Sagribējās šo!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, aromāts manam degunam šķiet diezgan vīrišķīgs.Pilnīgi asociējās ar krusttēva smaržām kādas kādreiz lietoja! ;)

      Dzēst
  5. O, šo labprāt izmēģinātu :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan