Līdzeklis cīņā pret plānām, trauslām skropstām - Revita EPS serums skropstu (uzacu) augšanai

15.02.14

Kādu laiciņu atpakaļ man jautāja par to kā es audzēju savas skropstas, un kā tās dabūt biezākas, kuplākas utt. Ceru, ka jūs zināt par ko es runāju.
Šodien es jums vēlos pastāstīt par jaunāko atklājumu cīņā ar plānām un trauslām skropstām no DS Laboratories, kas jums varētu patikt!
Ražotājs: 
Revita EPS — īpaši efektīvs līdzeklis skropstu (uzacu) augšanas veicināšanai. Klīnisko pētījumu rezultāti pierāda, ka, lietojot preparātu Revita EPS tikai 4 nedēļas, skropstas kļūst biezākas un garākas pat par 25 %. 
Iepakojums ir ļoti vienkāršs, kas atgādina zīmuli ar pogu galā, kuru spiežot vairākas reizes, šajā mikro sērkoka galvas lielumā aplikatorā parādās sķidrums.  Vienai lietošanas reizei pietiek ar kādiem 2 pogas spiedieniem, lai noklātu visu skropstu pamatni ar šo serumu.
Lietošana: 
Serums ir jālieto 2 reizes dienā (no rīta un vakarā) uz notīrītas ādas, bet pēc šī seruma pa virsu drīkst lietot dekoratīvo kosmētiku. 
Pēc 4 nedēļu intensīvas lietošanas, kad vēlamais mērķis jau ir sasniegts, efekta nostiprināšanai tas ir jāturpina lietot 1x dienā.
Uz acīm tas ir jāklāj pēc zīmuļa principa, pa visu acs kontūru (kā zemāk attēlā var redzēt)
Es ieteiktu to ļoti kārtīgi iestrādāt skropstu saknītēs, lai tas nokļūst pēc iespējas tuvāk pamatnei. Sākumā pēc uzklāšanas ir jūtama tāda viegla kņudēšana, kas sākumā var šķist dīvaina, bet es varu 90% apgalvot, ka alerģijas vai ko tādu lielākoties gadījumu tas neizraisīs, jo šo es lietoju arī laikā, kad man uz acīm bija izplatījusies ādas slimība. 
Man pat likās, ka tas nedaudz palīdz remdēt kairinājumu, līdz ar neradās sajūta kasīt acis. 
Pēc lietošanas nav tāda taukaina vai lipīga sajūta, liekas, ka serums ir sasūcies un viss. 
Kā jau minēts es lietoju 2x dienā, tiesa gan vēl ne 4 nedēļas, bet tikai 3, bet efektu es redzu, tomēr par to nedaudz zemāk. 

Diemžēl es nevarēju uzrādīt tik vizuāli perfekti uzskatāmus attēlus, lai varētu redzēt atšķirību sākumā un beigās, tāpēc šeit ir attēls no firmas oficiālās mājas lapas (amarina.lv)
Vispār jāsaka, ka man ir samērā biezas skropstas, tomēr es tās esmu vienmēr gribējusi nedaudz garākas un izturīgākas. Lietojot šo serumu 3 nedēļas esmu ievērojusi, ka skropstas ir ļoti izturīgas un liekas tādas biezākas jau pieskaroties. 
Manām skropstām ir liela problēma tā, kreisajai acij man ir daži robi skropstās un lietojot esmu pamanījusi, ka tie jau ir redzami aizpildijušies. Neteikšu, ka tās ir palikušas garākas, bet izturīgākas un biezākas noteikti. 

Daži alternatīvie produkti šim produktam (jo tas ir salīdzinoši dārgs), kas varbūt nebūs tik efektīvi un ātri iedarbībā, bet arī labi.
  1. Kosmētiskais vazelīns - maksā zem € 1, bet ilgāk lietojot tikai uz skropstām, tās paliek stiprākas un pabarotas. 
  2. Eļļu maisījums - par šo man jautāja daudzas meitenes. Tad nu atklāšu to, ka kādreiz es lietoju speciālu eļļu maisījumu, kas palīdzēja manām skropstām augt. Es vairs neatceros kas īsti tur gāja iekšā, bet zinu, ka olīveļļa, avakado eļļa, linsēklu eļļa u.c. Pirms kāda laika atradu arī video, kurā viena no manām šobrīd iemīļotākajām youtube zvaigznēm stāstīja arī par eļļu maisījumu, kuru izmanto ikdienā skropstām un uzacīm. 
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams  interneta veikalā Amarina (amarina.lv)
  • Cena/tilpums - € 38.40/ 2.4 ml (ja serums nedos solīto efektu, tad firmā piedāvā opciju par naudas atgriešanu)
  • Rezumējot - sākumā atverot man likās, ka tas būs parasts serums, tikai augstākā cenu kategorijā, bet kad sāku es to lietot regulāri, tad sāku redzēt  arī izmaiņas savās skropstās, un visvairāk šoreiz man jāmin tieši tas, ka tukšās spraugas ir praktiski aizaugušas ciets. Protams, tās ir daudz izturīgākas un biezākas pašas no sevis. Šo vai pārējos divus variantus es iesaku pamēģināt, jo katram unikālam cilvēkam ir savs īstais un vienīgais produkts, tāpēc pamēģiniet, bet es par šo esmu sajūsmā, lai tilpums ir tikai 2.4 ml ar to pietiek, lai redzētu izmaiņas skropstās. Mīnuss laikam visā ir tas, ka produkts ir dārgs un ja tas ir jālieto regulāri, tad tēriņi ir ne pa jokam. Un vēl aromāts, tas arī man nepatika, bet pārējais ir ok gan iepakojumā, gan sniegumā. 
bučas
&z


*fotogrāfijas no personīgā arhīva un amarina.lv mājas lapas; video no pakalpojuma youtube.com
** šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manas pašas

12 comments:

  1. Kā ir ar parasto rīcineļļu? Nav jēgas? Šobrīd mēģinu izvēlēties tieši labāko skropstām, bet negribas tērēt tādu naudu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, rīcineļļu var lietot, bet vairumam cilvēku tā veido tumšos lokus zem acīm, un efekts arī nebūs tik ātri redzams :)
      Sākumā varbūt vari pamēģināt kādu serumu no L`Oreal, Artdeco, kurus pērk un lieto, un cilvēkiem patīk. Ja nemaldos tad tie ir kaut kur vienādā cenu kategorijā un maksā ap € 17 (12Ls).

      Dzēst
  2. rīcineļļa ir ilgs process un arī vairāk būs stiprinošs. :) Man gan uz acīm to eļļu tur smērēt īsti nepatika...
    Ui, šitie visi serumi u.t.t kā mums visām patīk un gribas garas skropstas.. padārgs līdzeklītis, bet ja atsauksmes vairāk ir par kā pret- tad jau var mēģināt ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau iepriekšējā komentārā minēju, ka sākumam varbūt var pamēģināt tos serumus, kas pieejami veikalos, tie it kā arī ir labi. Kā jau minēju, L`Oreal, Artdeco un vēl ja nemaldos tad ar DNC ir skropstu serums un uzacu eļļa/serums.

      DNC līdzeklis (pieejams visās Drogās) - http://www.e-kosmetika.lv/product_info.php?products_id=3208

      Raksts no Velvet Mimosas par l`Oreal skropstu serumu - http://velvetmimosa.blogspot.com/2012/06/loreal-renewal-lash-serum.html

      Artdeco skropstu serums, kas jālieto uz nakti - http://www.artdeco.com/en/product/lash-growth-activator-night-repair-balm.html

      Dzēst
    2. Jā apr loreal un artdeco zinu... bet tie ir nedaudz pamēģināti un kaut kā nu tā tā.. bet vienam esmu ar uzmetusi acis-- ar ap 30iro :)

      Dzēst
    3. Skatos, ka šie serumi tādi padārgi, bet man jau liekas, ka šiem noteikti ir svarīga cenas attiesība pret rezultātu :)

      Dzēst
  3. Zanda!Paldies par interesantu informāciju. Pati gribu piemeklēt sev labu līdzekli skropstām, lai cena būtu adekvāta kvalitātei. Tagad pameklēju informāciju internetā visiem šiem līdzekļiem (DNC, Loreal, Artdeco, Revita). Izskatās, ka tomēr Revita un Artdeco sastāvs ļoti atšķiras no pārējiem līdzekļiem.

    Artdeco Lash Grow activator - Formulated with a unique complex of Active Peptides
    Revita EPS - Ingredients: Proprietary peptide complex.
    Loreal Lash Serum - Centella Asiatica Extract and Arginine
    DNC - Масло содержит экстракт физалиса – сильнейший природный стимулятор роста волос, широко употребляемый в восточной медицине и гомеопатии. Касторовое масло и витамин А сделают ресницы более пушистыми, одновременно способствуя интенсивному росту. Персиковое и миндальное масла также стимулируют рост ресниц, при этом препятствуя их выпадению.

    Kaut gan neesmu profesionāls ķīmiķis, sastāvos nedaudz saprotu. Tā kā Artdeco un Revita līdzekļiem ir nedaudz līdzīgs sastāvs (arī cenu kategorija ir līdzīga, cik es sapratu)





    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Artdeco sanāk uz kādu pusi lētāks laikam. Cenu pareizi tagad eiro vairs neatceros, bet kaut kas ap 11 vai Ls kādreiz bija. :)
      Artdeco pati domāju lietot kā nākamo, bet atceries, ka tas ir jālieto tikai uz nakti un jāklāj uz skropstu virspusi, nevis iekšpusē pie pašas acs :)

      Man tiešām prieks, ka noderēja, bet savus meklējumus pretī stiprākākm un garākās skropstām nepārstāšu :)

      Dzēst
  4. Es gribu iegādāties Taliku, paskatīties kā ir ar to!

    AtbildētDzēst
  5. Nebiju dzirdējusi, par šādu brendu.. Es jau ilgi skatos uz Taliku un nekādi nevaru saņemties.. Būs viela pārdomām, paldies Tev par rakstu! :)

    AtbildētDzēst
  6. Jā, jo tas ir vairāk kā internetā pieejams brends nevis plaša patēriņa. Man tiešām prieks, ka noderēja! ;)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan