Jaunums: Garnier Nēo sausie krēmveida dezodoranti (antiperspiranti)

03.02.14

Dezodoranti ir mūsdienu neatņemama sastāvdaļa ikviena dzīvē. Tie ir visdažādākās versijās - izsmidzināmie, rullīša veidā un arī zīmuļveidā. Bet tagad pievienojas arī sausā krēmveida versijā, kas ir pavisam kas jauns un inovatīvs.
Ražotājs sola, ka Nēo apvieno aerosola svaigumu bez spiediena, rullīša maigumu, neatstājot mitrumu padusēs un zīmuļveida dezodoranti efektivitāti bez nosēdumiem.
Nēo sniedz ādas komfortu, 48 stundu efektīvu aizsardzību, neatstājot traipus uz apģērba un nosēdumus uz ādas, kā arī tam ir unikāla tekstūra.

Es lietoju dažādu veidu antiperspirantus, bet pēdējā laikā biju pievērsusies izsmidzināmajiem, jo rullītis atstāja pārlieku to mitro sajūtu padusēs. Parasti zīmuļveida un rullīti lietoju pavasara/ vasaras sezonā. Esmu lietojusi praktiski visu firmu antiperspirantus, bet vismīļākie ir no Dove un Rexona.
Sākumā man šķita,ka šis dezodorants uzklājot arī atstās to mitro sajūtu padusēs, bet reāli lietojot ir sajūta, ka lietoju padušu krēmu, līdz ar to, izpaliek arī tā mitruma sajūta. Pēc uzklāšanas tas momentā nožūst un uz ādas nav nekādas miņas par krēma esamību.
Interesants ir ar sausā dezodoranta iepakojums - 40 ml krēma tūbiņa no kura krēms ir jāizspiež laukā pašai. Glider aplikators ir ļoti maigs un ādai saudzīgs, bet pēc katras lietošanas reizes to vajadzētu noslaucīt ar salveti, lai nekrājas baktērijas.
Ikdienā tas labi aizsargā ādu pret sviedriem, bet noteikti ne 48h stundas. Diemžēl lietojot uz tumša apģērba tas atstāj nelielus pleķus. Bet man priecē tas, ka ilgstoši lietojot tas neatstāj tumšus pleķus pašām padusēm, kā to mēdz darīt vairums antiperspirantu, jo tajos visos ir viena veida ķīmiskā viela, kas uz ādas rada to tumšo pigmentu.

No visiem 5 pieejamajiem veidiem es esmu izmēģinājusi 3:


  •          Maigās kokvilnas (Soft Cotton) - smaržo kā tipisks antiperspirants tikai nedaudz svaigāk, šobrīd pats lietotākais.
  • ·         Augļu ziedu (Fruity Flower) - ļoti patīkams aromāts, bet man šis aromāts tagad ne pārāk patīk ziemas sezonā.
  • ·         Bez smaržas (Fragrance Free) - šis laikam ir pats labākais no visiem, jo tam nav aromāta, kas varētu kairināt paduses, bet efektu sniedz tādu pašu kā citi.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkami veikalos Drogas, lielveikalos Maxima, Rimi, Prisma
  • Cena/ tilpums - € 3.99/ 40 ml
  • Rezumējot - vispār jāsaka, ka ideja šiem sausajiem antiperspirantiem ir ļoti laba, tomēr ja parēķina cenu attiecībā tie ir diezgan dārgi priekš 40 ml, tomēr lietojot tie ir ļoti ekonomiski. Visvairāk no visiem laikam iepatikās tieši tas bez aromāta, bet tagad lietoju ar maigās kokvilnas aromātu. Man patīk, ka lietojot padusēs nav tā mitrā sajūta, kas aukstā laikā mani pilnīgi tracina no rītiem. Liels prieks ir par to, ka šis neatstāj tumšus pleķus padusēm, kā to mēdz darīt vairums antiperspirantu. 
  • Raksti citos blogos - Do It In Riga
bučas
&z


*fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manas pašas

7 komentāri:

  1. Šie man patīk, bet redzēsim, kas darīsies vasarā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā,, es ar tagad tik domāju vai vasaras karstumu tie spēs izturēt. Cerēsim uz to labāk, protams! ;)

      Dzēst
  2. Es arī paķēru izmēģināšanai - pagaidām patīk :) Kaut kas jauns un interesants, tikai grūti pierast pie smērēšanas, jo līdz šim visu laiku lietoju pūšamos - visātrāk, visērtāk utt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā , jā pierasts pie pūšamiem dezodorantiem , tad šis liksies ļoti neierasts, bet sajūtas nav tik nepatīkamas kā lietojot rullīti, kas atstāj to mitro sajūtu padusēs . :)

      Dzēst
  3. Es šitos pasmaržoju un man likās pieņemams tikai bezsmaržas variants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No visiem 5, jā, tas liekas pats labākais. Tam nav aromātā, bet lietas dara tas ideāli, un kā vajag! ;)

      Dzēst
  4. Nekas īpašs šiem dezodorantiem nav, pret svīšanu nepalīdz labāk kā citi.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan