Ātrs un vienkāršs Valentīndienas grims randiņam/ ballītei

14.02.14

Iedomājaties situāciju, kad jūsu otra puse vai draudzenes jūs ielūdz uz kādu kopīgu nodarbi - ballīti pie draudzenēm vai uz randiņu (puiša gadījumā). Tomēr laika vairs īsti daudz, lai domātu ko likt un ko nelikt uz sejas, es piedāvāju no tiesas ļoti ātru variantu kā izskaties uz visiem 100% tikai 15 minūšu laikā.

Zinu, ka Latvijā Valentīndiena nav svētki baigie, tomēr zinu, ka daudzām meitenēm tik un tā gribēsies sevi kaut kā sapucēt, jo atceros, ka es katru Valentīndienu jau iepriekšējā dienā domāju ko vilkšu, kā matus taisīšu utt.
Tagad man tas nav vairs tik svarīgi, bet domāju ja ar otru pusi ir ieplānots romantisks vakars kaut vai ejot uz kinoteātri (starp citu no šodien kinoteātros sāk rādīt filmu "Ziemas pasaka"), jums gribēsies izskatīties ļoti skaisti. Tikai šeit ir jāatceras viens vārds - nepārcensties! 
Nav jēga likt visu uz sejas kad atrodas mājās, jo tas īsti neglaimos sejai. Vajag izcelt to labāko!

Sākam:
Acis
  • Grimu sāku ar acīm, lai krāsojot ēnas tas nebojā visu grimu. Pa visu plakstiņu liku maigi rozīgas ēnas ar perlamutra spīdumu (Catrice Absolute Eye Colour acu ēnas| 540 Rose Marie`s Baby)
  • Lai piedotu acij nelielu formu un izteiktumu, locījuma vietā klāju matētas tumši brūnas ēnas. (Mua Undress Me Too palete| tonis - Lavish)
  • Savukārt ārējā stūrītī, lai acs nedaudz pagrinātos un dotu izteiktāku dziļumu izmantoju lillā matētas ēnas (Gosh Matt Duo acu ēnas| 006 Purple Sky)
  • Tālāk, lai vizuāli nedaudz radītu biezāku skropstu efektu izmantoju parastu melnu zīmuli. Šajā gadījumā mitrā acu kontūrlīnija būtu pa smagu, jo grims ir jānotur tāds romantisks un pēc iespējas dabīgāks. (Artdeco Soft Kajal zīmulis| 60)
  • Protams, kā tad bez skropstu tušas! Skropstas neatliecu, bet lai dotu tām patiesi redzamu efektu izmantoju melnu kuplinošu skropstu tušu. (Artdeco All in One Mineral skropstu tuša | 01)
Seja
  • Pa visu seju uzklāju vidēji līdz augstas pakāpes sedzošu tonālo krēmu, lai papildus nav jālieto nekas cits. Šī tonālā krēma dēļ izpalika konsīlers, ilgnoturīga bāze un pūderis. Tas pats spēj ilgi turēties uz sejas bez citiem palīglīdzekļiem. (Manhattan Perfect Adapt tonālais krēms | 40 Light Beige).
  • It kā es neieteiktu lietot pārlieku daudz bronzeri, jo tas visbiežāk izskatās pārlieku mākslīgi, bet tā kā ir svētki tad jau nedaudz var vakara izklaidēm. (Flormar Pretty kompaktais pūderis | 191)
  • Sārtiem vaidziņiem vaigu sārtums persikoti brūnā tonī. (Essence Silky Touch vaigu sārtums | 30 Secret it-girl)
Lūpas
  • Viegla, puscaurspīdīga lūpu krāsa, kas uz lūpām nav praktiski jūtama un redzama. (Artdeco Color Lip Shine lūpu krāsa | 46).

Koptēlā:
Izmantotie produkti:

Tāda lūk ir mana Valentīndienas grima variācija priekš randiņa vai Valentīndienas ballītes ar draudzenēm. 
Mans 14. februāris ir šogad mierīgs, pie TV ar asarām un kabatas lakatiņiem, jo ies "Titāniks"!!

bučas
&z

16 comments:

  1. ļoti jauks kopskats :) vienmēr skatos Tavas bildes un man skauž (labā nozīmē, protams), ka cilvēkiem ir no kā izveidot superīgas uzacis :) es varētu tikai pielīmēt un tad izskūt formā :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies!
      Es savas uzacis vairs tik un tā nevarēšu arī mainīt, jo ataudzēt tās vairs nebūs iespējams, tās būs ļoti robainas, tā kā arī nekā priecīga tur nav ;)
      Vienīgais variants pretī skaistām uzacīm ir permanentais grims. :)

      Dzēst
  2. Glīts meikaps :)

    Kā tev vienmēr sanāk tik izskatīgas pašbildes (selfiji) ? Kad es mēģinu, tad vienmēr kaut kā sanāk sašķobīt seju un beigās mana muļķīgā sejas izteiksme "aizēno" visus produktus, kurus vēlos atrādīt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)

      Practice un vēlreiz practice! Ar laiku kaut kā au zinu tos leņķus, kas man ir pateicīgi sejai un kas nav. ;) Bet mēs varam sarunāt par privātu nodarbību, protams :D

      Dzēst
  3. Lielisks grims! :)

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti skaists un vienkāršs grims! :)

    P.S. Iesaku noskatīties "Ziemas pasaku"! Vakar biju uz pirms- pirmizrādi un filma bija vienkārši fantastiska! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas bija pats galvenais, ko ar to gribēju pateikt!

      Tieši šodien biju uz pirmizrādi no paša rīta, un jāsaka, ka esmu sajūsmā. Tiešām fantastiska filma ar daudz asarām ;)

      Dzēst
  5. Wow, skaista esi! :)

    Saki, kādas Tev attiecības ar MUA paleti - cik ilgi turās ar Catrice bāzi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies!! ;)

      Nu tā, laikam kādas 5/6 stundas tik tur. Man vispār tās MUA ēnas nespēj sadraudzēties ne ar ko - ne ar maniem plakstiņiem, ne ar bāzi, kas citas ēnas tur visas 10 stundas :(

      Dzēst
  6. Tev ļoti piestāv bordīgas ēnas, es tev ieteiktu pamēģināt arī skropstu tušu un zīmuli tādā tonī (zinu ka chanel tādi ir) man liekas tev būtu tik zaļas acis tad :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, skropstu tušu tieši skatos tādā tonī, ļoti gribas pamēģināt :)

      Paldies par ieteikumu!

      Dzēst
  7. Ļoti skaista esi! :) Tik negribu tevi mācīt, bet tuvplānā var redzēt tonālā švīkas. Man vizāžiste ieteica klāt tonālo vienā virzienā, matiņu augšanas virzienā. Jo uz sejas ir mazi matiņi, un klājot tonālo haotiski uz visām pusēm, nevar dabūt vairs tādu viendabīgu sejas efektu. Izmēģināts, tā tiešām ir. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ļoti vērīgi nooo Tavas puses ;)
      Par šo tehniku zinu, jā, un citiem kam lieku grimu tā arī daru un stāstu, bet šoreiz es lietoju citu tonālā krēma otu, kurai sariņi ir ļoti sintētiski un nav tik blīvi kā citām, tāpēc ja lieto kopā ar diezgan šķidru tonālo krēmu tad paliek švīkas. ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan