Ar neitrālām un dabiskām lūpām pretī pavasarim - Maybelline, Rimmel, Essence

17.02.14

Pēdējo 3 mēnešu laikā, man šķiet, esmu ļoti pievērsusies tieši ideālā nude jeb latviski - neitrālās lūpu krāsas toņa meklējumos. Domāju, kas ir arī gājušas šādos meklējumos piekritīs, lai arī liekas, ka tie nude ir tik daudz, bet īsto un to vienīgo atrast ir grūti. Gluži kā ar mīlestību - tik daudz no kā izvēlēties, bet kura tad ir tā vienīgā un īstā (hihi)
Lai vai kā, vēlos Jums parādīt savus 3 labākos atklājumus nude klasē.
  • Maybelline Color Sensational lūpu krāsa | 725 Tantalizing Taupe 
Jaunākais no visiem toņiem un jāsaka, ka sākumā uz to skatoties likās, ka tas vairāk piestāvēs nekā kad to uzklāju, un sapratu, ka priekš manas sejas tas nedaudz balina koptēlu, bet super-ikdienas "plikās- ādas" variantam nav nemaz slikti. 
Ražotājs apgalvo, ka sastāvā esošais medus nektārs sniedz maigu krēmveida klājumu, bet tīrie krāsu pigmenti piešķir izteiksmīgu un piesātinātu toni. 
Uz lūpām klājas ļoti viegli, nevajadzēs vairākas reizes uzslāņot, lai iegūtut īsto pigmentāciju. Turās vidēji ilgu laiku, aptuveni 3 stundas, reti reizi ilgāk. Lūpu krāsai ir viegls medus tipa aromāts, un interesants kafija ar pienu toņa futlāris. 
Visvairāk no visiem 3 toņiem, tieši šis būs uz to brūno pusi, ne ar izteiktu rozā apakštoni. 
Cena - € 8.89

 Šai lūpu krāsai man labāk patīk apakšā klāt barojošu lūpu balzamu, lai efekts ir vēl naturālāks un nedaudz līdzinās lūpu spīdumam.
Maybelline lūpu krāsa + Stenders šī sviests

  • Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa | 780 Notting Hill Nude 
Šo pirku tīri spontāni, jo kad veikalā švačoju likās, ka tonis ir īstais maigais nude, bet pamēģinot īstajā apgaismojumā, ārā, sapratu, ka lūpu krāsa viegli sniedzas uz rozā pusi un tonis ir vairāk siltāks nekā neitrālāks. 
Ražotājs apgalvo, ka šī lūpu krāsa ir bagātināta ar vitamīniem A, C un E - šie vitamīni aizsargā un mitrina lūpas! Lūpu krāsa darbojas arī kā lūpu balzāms. 
Jāsaka, ka šīs tonis uz urra! ies tieši pavasara/ gandrīz vasaras peiodā, kad sejai jau būs iegūts neliels iedegums un tad tik ļoti neizcelsies tieši tas rozīgums, kas ir manāms šajā lūpu krāsā.
Lūpu krāsa ir ļoti mitrinoša, arī aptuveni turās kādas 3-4 stundas, nesausina lūpas. 

Cena - € 9.25 (neesmu pārliecināta, bet internetā ir šāda summa)

  •  Essence Long Lasting lūpu krāsa | 05 Dare To Be Nude
Mana pirmā nude lūpu krāsa, bet tagad salīdzinot ar abām iepriekšejām, šī jau sliecas uz ķieģeļu brūno. 
Ražotājs sola, ka  šīs lūpu krāsas sniedz lūpām intensīvu toni uz vairākām stundām tās nesausinot.
Jāsaka, ka klājot var manīt to, ka šī lūpu krāsa ir visbiezākā, jo klājot tā intensīvi noklāj visas lūpas ar toni, tāpēc tādam ikdienas vieglam variantam neiesaku baigi pārcensties. Uz lūpām tā turās aptuveni kād 2-3 stundas, lai gan skaitās ilgnoturīga. Kā arī varat redzēt to, ka lūpu krāsa izceļ nedaudz arī nesmukumus uz lūpu virsmas. 
Cena - ap € 4.50


Kā jau redzat no šiem 3 toņiem, tik un tā, savu vienīgo un to īstāko nav vēl izdevies atrast. Man ļoti patīk Maybelline lūpu krāsa pēc tonalitātes, jo tai cauri nesitas rozā pieskaņa, bet manai sejai prasās par dažiem toņiem tumšāku. Tāpēc man ir tagad ir ideja vienkārši savu ideālo toni izveidot pašai, respektīvi, miksējot kopā Maybelline ar nedaudz Rimmel es iespējams iegūšu savu ideālo nude.

Sadalot pa vietām pirmā vietā es lieku Maybelline toņa un sajūtu dēļ, Rimmel otrajā vietā, toņa dēļ, bet klājums un sajūtas ir tiešām labas, savukārt, trešajā man ierindojas mans kādreizējais rudens favorīts Essence, jo tonis man šobrīd šķiet pa uzmacīgu un klājot man rada tādu kā mālainu skatienu lūpām.

Kāds ir jūsu mīļākais nude tonis?

bučas
&z

*fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šajā rakstā Maybelline lūpu krāsa ir sponsorēta rakstam, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manas pašas

8 komentāri:

  1. man patīk tie, kas vairāk iet uz persikiem vai pasteļrozā, šādi man par garlaicīgu. ;[
    bet Tev vidējais piestāv vislabāk, manuprāt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk persikotie toņi, tomēr tagad tie ir tādi, kas vairāk sliecas jau uz nesmuko persiku pusi un uz lūpām liekas pārāk sintētsiki :)
      Labu nude toni, vajag jebkurā kolekcijā, jo pie ļoti dramatiska un tumša smokey tie kas ir ar rozā vai oranžīgu apakštoni būs galīgi greizi :)
      Paldies! Tas vidējais varētu tev patikt, jo viņš ir ar tādu siltu apakštoni un nemaz tik blāvs nav :)

      Dzēst
    2. man grimā noteikumu nav, haha. :D
      bet nu labi, nestrādāju jau c-tirgū, kur vēl šad tad redzams tirkīzzilais ar rozā kopā. ;D

      varbū pačeko kko no NYX round lūpu krāsām! Honey, kas ir man, būs par brūnu, bet man šķiet, ka tur bija arī daži citi nude. :)

      Dzēst
    3. Njā, es skatījos no Nyx, bet tur arī vai iet uz oranžās limonādes pusi vai riktīgi ar rozā apakštoni :)

      Dzēst
  2. Pagaidām, mans labākais atrastais nude ir (ja nemaldos) no Rimmel tonī airy fairy, tāds uz rozīgo pusi vairāk, bet tomēr nude :) Bet neteiktu, ka esmu diži daudz meklējusi :) Kādi 2 nudes ir īpašumā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No Drogas sortimenta esmu izskatījos lielāku daļu nude, un visbiežāk tiem apakštonis ir rozīgs, tomēr gaišam ādas tipa tas nav slikti, tos pat iesaka lietot tieši gaišas ādas īpašnieces.
      Vienīgais, kas man vēl pēc skata liekas ok ir Artdeco 18 vai 19 tonis, oiemirsu, jo abi dikti līdzīgi :)

      To Rimmel apskatīšos ;)

      Dzēst
  3. Man škiet maybelline patīk vis labāk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir vislabākais toni no visiem, pilnīgi piekrītu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan