Nenoturējos no atlaidēm

24.01.14

Kā jau daudzas no jums ir pamanījušas Stenders gandrīz visu janvāri piedāvā lielas atlaides savam sortimentam.
Nevarēju  nekādi paiet garām un neielūkoties, kas tad labs uz atlaidēm tur viņiem ir. Tā kā sejai un ķermenim neko jaunu nedrīkstu pirkt, tad skatījos tikai uz tām lietām, kas tiešām gribētas un vajadzīgas.
  • Stenders šī sviests  - šis jau ir otrais iepakojums. Vakar iegāju nopirkt un kad mājās pamēģināju sapratu, ka vajag vēl vienu. Tas ir tiešām ļoti barojošs un kopjošs. Tam ir viegls aromāts, un pats labākais, ka var lietot ne tikai uz lūpām, bet jebkurā vietā, kur ir sausa āda. Uz atlaidēm maksāja € 4.16
  • Stenders Repair Your Hair matu maska intensīvai atjaunošanai - šī ir pat jaunākā Stenders matu kopšanas sērija, un kopš tās parādīšanās visu laiku gribēju izmēģināt tieši matu masku. Tā kā mana tagadējā iet uz beigām, tad ir tieši laikā kā tāds glābiņš. Šai atlaide šobrīd nav, pilnā cena € 11.95
  • Stenders Gentle Sun saules aizsargbalzams SPF 16 - domājot jau laicīgi par vasaru iegādājos pretiedeguma krēmu, kam ir ļoti patīkams aromāts. Manam degunam tas ļoti patīk. Klājot uz ādas tas nav lipīgs, iesūcas ātri. Ar atlaidi € 4.32
  • Šampūna un kondicioniera paraudziņi
Ziniet, ko es jums teikšu, man ļoti patīk Stenders veikalos individuālā pieiešana pie katra klienta. Pārdevējas vienmēr ir gatavas palīdzēt un ieteikt to pašu labāko. Ja citos veikalos man tas bieži kaitina, tad Stenders veikalos to pieprot tik akurāti un neuzmācīgi, ka klientam tā vien gribas komunicēt ar pārdevēju un uzklausīt, ko viņa stāsta. Tas ir ļoti liels plusiņš!

bučas
&z

4 komentāri:

  1. Man šī sviests likās ļoti dārgs, pasūtīšu lētāk no iherb.

    Un Stendera apkalpošana man arī ļoti patīk, pie kases var purunāt ar pārdevējām un visu kārtīgi izstāsta un iesaka produktus:)

    AtbildētDzēst
  2. Uj, es pavisam aizmirsu par atlaidēm.. Vajadzēs iečekot.
    Apsveicu ar pirkumiem!

    AtbildētDzēst
  3. Man tāds šķībais smaidiņš par Stender atlaidēm manā pusē -Liepājā. Jā, izreklamētas atlaides, BET dušas zefīram un citiem produktiem, ko regulāri lietoju un ko man vajadzēja, atlaižu nebija.
    Atlaides bija produkcijai, kuras derīguma termiņš ir līdz janvāra beigām ( pie tam tā bija domāta sejas kopšanai) , kā arī pāris centi kaut kādai ikdienā jau tā dārgai līnijai, ko nepērku. Apgriezos un aizgāju.

    Jūlija.

    AtbildētDzēst
  4. Jūlija, pavisam traki Tev tur ar tām atlaidēm . Es Tavā vietā par šo interesanto situāciju pajautātu pašam Stenderam. Viņi jau vislabāk atbildēs kāpēc visos veikalos lielākoties ir tādas atlaides, bet Liepājā ir pavisam kam citam atlaides. :)

    Lai veicas! Cerams, ka nākamreiz nevajadzēs tā vilties. ;)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan