Jaunums: L`Oreal Mega Volume Miss Manga skropstu tuša

07.01.14

Iepriekš par šo tušu es biju lasījusi tikai pāris atsauksmes, bet abas no tām bija ļoti labas un slavējošas. Nu gadījās tā, ka šo tušu es laimēju Lapsiņas giveaway. Esmu lietoju jau gana ilgi, lai tagad sniegtu savu pilnīgo atsauksmi par to.
Ražotājs
Jaunā skropstu tuša ar 360 grādu lokano birstīti. - birstītes konusveida galiņš piešķir apjomu augšējām skropstām un izceļ apakšējās skropstas.
Pateicoties jaunajai formulai, iespējams iegūt tik apjomīgas skropstas, cik vien vēlies.
Miss Manga nodrošina piesātināti melnu toni un noturību visas dienas garumā. Iespaidīgs rezultāts!
Šī patiesībā ir mana pirmā L`Oreal skropstu tuša, tāpēc sākumā es nemaz nezināju ko gaidīt no viņas. 
Tai ir ļoti interesanta birstīte - liela, ar diezgan platiem sariņiem un konusa formas. Pluss, ar kustīgu birstīti, kuras esamību laikam es līdz galam neizprotu, jo man tā neko nemaina lietojot. 
Skropstu tušas efektu es jau pamanīju pie pirmajiem klāšanas soļiem. Tā nokrāso ikvienu skropstiņu un piešķir momentālu pagarināju un apjomu. Es nekad nebūtu iedomājusies, ka šāda birstīte spēs kā kuplināt skropstas, tā arī efektīvi pagarināt. 
Pietiek ar divām skropstu tušas kārtām, lai redzēt cik efektīvi tā maina acu skatienu. Man ļoti patīk tas, ka ar šo skropstu tušu es varu neatliekt savas skropstas, tā pati lieliski atliec un notur atliekumu visas dienas garuma uz vietas. Diemžēl skropstu tuša nebūs noturīga, jo līdz saskaras ar ūdeni, tā smērē acis. Tā kā, puteņa vai stipra lietus gadījumā šī nederēs. Tomēr dienas laikā tā nav ne reizi birusi vai smērējusi acis. 
Koptēlā no citas dienas
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama tikai veikalos Drogas no 2. janvāra
  • Cena - € 9.90
  • Rezumējot - esmu tik tiešām patīkami pārsteigta par šo skropstu tušu. Lietoju tagad katru dienu, un katru dienu tā paliek aizvien mīļāka un labāka. Man patīk kā šī tuša sniedz visu, kas manām skropstām ir nepieciešams - apjomu, pagarinājumu un atliekumu bez skropstu atliecēja. Tuša nekairina acis, tad var lietot ari jūtīgu acu īpašnieces. Lokanās birstītes esamība mani nemulsināja, bet reāli uzskatu, ka tā nebija vajadzīga, jo lietojot es neredzu tās pielietošanas jēgu.  Ja salīdzina cenas atšķirību, tad šī tuša ir viena no L`Oreal lētākajām tušām, ja salīdzina, ka visas lielākoties maksā ap € 17, kas mani patiesībā pat nedaudz pārsteidza. Tiešām ļoti laba tuša. Man parasti nepatīk likt ballēs atzīmes, bet ja es liktu tad 9 vai pat 10. 
  • Raksti citos blogos - Bubelle, Winterfox (Lapsiņa)
bučas
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis nav produktu sponsorēts raksts

18 comments:

  1. patīk L'oreal tā Volume Million lashes, vai kā viņa tur saucās. Arī pamanīju, ka atliec, dod apjomu un notur atliektas visu dienu. Pagaidām ir labs iespaids par firmas tušām, šī tāda piesaistoša izskatās. Paldies par atsauksmi! ;]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kura konkrēti no visām Million Lashes. Ja nemaldos tur viņiem n-tie veidi. :)
      Prieks rakstīt,ja cilvēkiem noder.

      Dzēst
    2. Nu nez, tā, kas pilnā zelta iepakojumā. :D

      Dzēst
  2. Man kaut kā šķiet, ka ar to skropstu "pūkainumu" bišķīt pa traku. Bet paldies par atsauksmi un par bildēm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi, nē, man tieši patīk tādas nedaudz zirneklīgas skropstiņas.
      Redz, tas jau kā kuram. ;)

      Dzēst
  3. Man patīk tušas iepakojums, taču birstīte gan liekas briesmīga un pēc bildēm vairāk izskatās, ka tā saķepina skropstas. Taču, cik noprotu pēc reklāmas rullīša, tad tāds ir tušas mērķis. Starpcitu, Tev kopskatā izskatās tīri labi :)
    Ja runājam par L'oreal tušām, tad mani favorīti ir Volume Million Lashes un Telescopic (sudraba ietvarā).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī šķiet, ka ir nedaudz par slapju un ķēpīgu tā tuša, bet mēģinājusi neesmu un koptēlā izskatās smuki! :)

      Dzēst
    2. Nu birstīte tušai nav tā smukāka, tas tiesa, bet šī tuša dod tieši tādu efektu kādu es tagad vēlos no skropstām - efektīvas un nedaudz ar tādu saķepušu efektu,. Ja ikdienā neko citu acīm nelieto, tad gribas tās kaut kā izcelt :)

      Paldies jums meitenes! ;)

      Dzēst
  4. Ļoti patīk ādas tonis !

    AtbildētDzēst
  5. Man prieks, ka Tev arī patika! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šajā tušā iemīlējos līdz pirmo reiz pamēģināju! Paldies tev! :*

      Dzēst
  6. Zanda,zinu,ka nav pa tēmu,bet kādus produktus Tu lieto,lai iegūtu tik tīru ādu?Man ir problēmas ar melnajiem komedoniem,ņemot vērā Tavu lielo pieredzi domāju,ka Tu noteikti vari kaut ko ieteikt! :)

    Henrieta

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, Henrieta!

      Paldies komplimentu, protams, bet nemaz man jau tik tīra un gluda āda nav. Mana seja patiesībā ir diezgan daudz problēmām, vienkārši, viss k lietoju uz sejas tik labi visu maskē, ka izskatās citādāk .
      Lai vai kā, lai attīrītu komedonus es lietoju ļoti efektīvo Lush Dark Angels skrubi, kas labi attīra ādu un to nebojā . Pluss, es regulāri lietoju salicilskābi, kas palīdz savilkties porām, un tējas koka eļļu pumpām un dažādiem sīkajiem izsitumiem.
      Protams, pats galvenais kas ir jāievēro, ir tas, ka viss ir jādara regulāri, tad efekts būs tiešām redzams, ne tikai jūtams.

      Šīs ir tas dažas lietas, kas primāri man ļauj saglabāt tīru ādu ;)

      Dzēst
  7. Kā tu lieto salicilskābi? Nejau tīrā veidā,bet atšķaidot kkā? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aptiekās salicilskābi var nopirkt tikai un vienīgi jau atšķaidītā veidā ar spirtu, kas ir paredzēts ārīgai lietošanai.
      Es to lietoju tīri lai izsausinātu sīkās pumpiņas, kas parasti metas lielos daudzumos lielos laukumos. :) Vienkārši uzklāju uz vates plāksnītes un tad viegli notīru, tikai izvairos lietot ādai ap acīm.

      Dzēst
  8. Un ko tu liec uz sejas, lai nomaskētu problēmas? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lai nomaskētu problēmas, piemēram, augstāk redzamajā attēlā, es vispirms klāju uz problēmvietām konsīleri (Maybelline Better Skin) un pa virsu tam Artdeco minerālo birstošo pūderi (Mineral Powder Foundation). Un tas arī viss. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan