Pārskats: Organic Therapy No Stress sejas maska

16.11.13

Pirms pāris nedēļām staigājot pa lielveikalu es nejauši uzskrēju virsū Organic Therapy stendam  un ieraudzīju šo sejas masku. Man kā studentei, kam vairs nepaliek laika nu gluži nekam, šis nosaukums likās kā gaisma tuneļa galā, jo sejas āda no maz gulētām stundām un nojauktas dienas rutīnas, ir kļuvusi vienkārši briesmīga.
Iepriekš ar Organic Therapy kopjošajiem līdzekļiem nebija nācies sakarties, tāpēc es īsti nezināju, ko lai gaida, bet ražotājs apgalvo , ka:
"Maska ar organisko babassu eļļu ir nomierinoša sejas maska. Babassu eļļa nomierina ādu, tai piemīt pretiekaisuma un aizsargājošas īpašības, pateicoties lielam vitamīnu, minerālvielai un aminoskābju daudzumam, tā atjauno ādas struktūru un ūdens balansu. "
Pēc tekstūras maska ir tāda krēmīga un vidēji bieza. Aromāts asociējas ar kādu eļļu, pieļauju domu, ka tā smaržo arī šī minētā babassu eļļa.

Klājot uz sejas kā jebkuru citu sejas masku, mani sagaidīja nepatīkams pārsteigums - sejas maska kož seju. Tā nav kņudēšana vai kas cits, bet reāli kož, ka jūtīga āda reāli to nevarētu panest. Pameklēju internetā citas atsauksmes, un citām blogerēm tā arī likās ļoti kodīga.
Jā, maska ir mitrinoša nedaudz, bet es nesaprotu to No Stress nosaukumu, jo nekādas nomierinošās pazīmes es nemanīju. Mana seja reāli palika ļoti sarkana pēc lietošanas, brīnos kā vaigu rajonā man neuzmetās alerģija.

Divas atsauksmes no mūsu pašu blogerēm:

Bubelle
Velvet Mimosa

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama lielveikalos Maxima, Rimi un veikalos Siberika
  • Cena - Ls 1.25/ € 1.78
  • Rezumējot - kopš ilgiem laikiem mans lielākā vilšanās sejas maskā. Es nebūtu domājusi, ka šī "No Stress" sejas maska būs tik kodīga un nesaudzīga manai sejai. Kā jau minēju, maska mitrina ādu, bet tā diezgan stiprā kņudēšana neļauj man šo masku pilnvērtīgi lietot. Es reāli baidos samocīt savu ādu ar šādām lietām. 
bučas
&z

11 comments:

  1. Pamēģini kādu no Lush svaigajām maskām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es domāju, ka laiks ir beidzot ar tām iepazīties arī tuvāk, ne tikai lasīt par viņām. :)

      Paldies par ieteikumu!

      Dzēst
  2. Nu jā, tā iegrābies, bet iepakojums gan šiem produktiem dikti smuks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smuks tāds tas iepakojums, ja rēķina, ka maska tik lēta.. ;))

      Dzēst
  3. Tieši šāda maska nav bijusi,bet bija attīrošā-nekoda,bet nekādu efektu arī nedeva.Piekrītu par iepakojumiem,tādi pievilcīgi,bet paši produkti nav diez ko labi. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. par to iedarbību es cik lasu, tad ir ļoti zemi vērtējumi. Reāli, smērē uz sejas un nekas nemainās :D

      Dzēst
  4. "no stress" efekts ieslēdzas tad, kad šī ķēpa beidzot ir nodabūta nost no sejas :))) pēc maskas man nekādu nepatīkamu reakciju gan nebija, bet tas process... nu tā. reāli nav derējis neviens produkts no šīs sērijas. labi, ka lētais gals, vismaz nav pārāk liela sāpe par nejēdzīgu materiālo ieguldījumu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Starp citu, loģisks izskaidrojums!! :D
      Pareizi, noņemot nost būs tas No Stress!! Jā, labi vien ir, ka maksāja praktiski neko, lieliski pretendents uz atkritumu tvertni. ;)

      Dzēst
  5. Es ieteiktu nopirkt aptiekā kumelīšu tēju, uzvārīt to, atdzesēt un tad kā kompresi paturēt uz sejas (var arī vienkārši vismaz piecas minūtes paskalot ar to seju). Manuprāt, tas ir vislabākais līdzeklis sejai- nomierina, noņem apsārtumus un iekaisumus, samazina poras, padara ādu daudz veselāku, der visiem. Un nebūs jābaidās, ka kodīs:)

    A.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. A,

      Esmu mēginājusi sho metodi un man tā patika, bet man gribās kādu masku kas dod tādu bagātinātu efektu!! Un pluss, vēl nomierina. :-)

      Dzēst
  6. iespēja iegūt jaukas dāvaniņas manā blogā! Ieskaties!

    http://beautyproductreviewsbyalina.blogspot.com/2013/11/giveaway-ir-klaaaaaat.html

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan