Nedēļas nogales pirkumi

10.11.13

Visas nedēļas nogales garumā veicu šādus, tādus pirkumus. Lielākoties lietas, ka bija vajadzīgas. Tagad neliels atskats uz visu, kas iegādāts.
Esmu no cilvēkiem, kam patīk mēģināt vairākus produktus no vienas firmas, lai varētu vērtēt kopējo kvalitāti, tāpēc man bija āķis lūpā ar Gosh produkciju un es gribēju vēl izmēģināt kādas viņu lietas. Tāpēc nepaslinkoju un aizgāju līdz Stockmann, kur nopirku viņu laineri, jo man tieši bija jau beidzies iepriekšējais, un es beidzot iemācījos uz savām actiņām vilkt bultiņas! Tāds prieks pilnīgi!
Gosh Long Lasting Eye Liner Pen tonī 008 Carbon Black ir ļoti labs un noturīgs laineris, kuram man iepatikās ļoti otiņa. Tāda ar kurur ir viegli vilkt bultiņas uz visām acīm. Ja interesē, viņam ir bija laba atlaide. Tagad maksā vien Ls 5.90
Kā dāvanu no konsultantes es saņēmu Gosh Amazing Length`n Build skropstu tušu zaļā krāsā. Tā ir krāsa ko sen esmu gribēju no tušām pamēģināt.
Pirms kādām divām nedēļām Milda tirdziņā ir atvēries jauns veikals, kas saucas "MikroShop" un tur var nopirkt visādas lietas, kas nāk no Anglijas. Sākot ar dekoratīvo kosmētiku un beidzot ar sadzīves līdzekļiem.
Sestdienā es iegāju pirmo reizi, teiksim, apostīt gaisu un tad es paķēru dažas lietas, kas man iepatikās. 

Vaseline lūpu balzamu (kuru vairs nekur citur nevar nopirkt) ar ar rozi un mandeļu eļļu. Šim balzamam ir viegls tonis klāt, lai lūpas izskatās sārtas. Nevarēju līdz mājām nociesties, tāpēc jau ar pa ceļam braucot mājās izmēģināju. Ļoti patīk! 
Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa, tonī - 720 Notting Hill Nude
Ļoti skaists nude tonis un pa tādu cenu( Ls 1.50) es nevarēju neņemt.
Paildus lūpu krāsai nopirku arī lūpu spīdumu Volume Booster no Rimmel, kas ir tāds puscaurspīdīgs, bet ar smuku neitrālu toni.
Lupu krāsa ar lūpu spīdumu kopā uz lūpām:
Tādi bija vakardienas pirkumi, bet šodien es vēlreiz braucu uz Rīgu un domāju, ka nedaudz jāiepērkas. Drogās nopirku:
Garnier Fructis šampūns - bija dzirdētas labas atsauksmes un man patīk, ka viņš ir krēmīgs pēc konsistences. 
Artdeco Soft Eye Liner watterproof  zīmulis, tonis 84 - šis tonis ir no rudens kolekcijas, tāds plūmju violets ar sīku spīdumu. Ļoti skaists tonis, uz to acis jau metu kādu laiku. 

Un domāju, ka es atkal ieiešu jau iepriekš minētajā "MikroShop" un paskatīšos, kas vēl tur labs izņemot dekoratīvu kosmētiku. 
Un uzminiet, ko es atradu?! Tik daudz slavēto Batiste sauso šampūnu! Beidzot to var nopirkt brīvi pie mums veikalos tikai par Ls 3. Vai tas nav lieliski?! 
Tiesa gan veidi ir tikai 4 - original, fresh, tropical un blush. Tā kā nezinu kurš, labāks tad ņēmu klasisko. 
Un pie reizes paņēmu kaut kādas random matu putas, vēl vienu Vaseline balzamu ar kakao sviestu un Sally Hansen roku krēmu.
Tādi lūk mani pirkumi un atklājumi šīs nedēļas nogalē!

Par ko velētos lasīt atsauksmes?
bučas
&z

24 komentāri:

  1. Rīt jāaizčāpo apskatīties, ko tur īsti pārdod. :) Soap&Glory nemanīji? :))

    AtbildētDzēst
  2. Es nezinu, kas ir Milda tirdziņš... kur tas atrodas? Es arī gribu aizšaut, uzmest aci lietiņām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pa elizabetes ielu ejot taisni uz origo pusi. Mildas tirdziņš ir tas, kurš pretī origo pie autobusu pieturas.

      Dzēst
  3. Mildas tirdziņš ir tas, kas ir pie mikriņu galapunkta centrā? Vai es domāju kaut ko citu?

    AtbildētDzēst
  4. Mildas tirdziņš atrodas aiz dzelteno autubusu pieturas, tur pašā galā. Sanāk ejot taisni gar tiem dzeltenajiem mikriņiem līdz pašam galam un tad var redzēt uzrakstu Mildas tirdziņš, bet tas veikala ieeja ir uz to pusi kur pietura Elizabetes iela. ;)

    AtbildētDzēst
  5. Kā Tev patīk tuša? Es tādu nopirku Trakajās dienās un neesmu necik apmierināta, Nāk ārā kā tāda ķēpa, klājas grūti, tonis nav `tāds kārtīgi zaļš pamanāms.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tušai nemaz vēl neesmu pieskarusies, jo bijusi iespēja kaut kur tādas skropstas uzkrāsot.
      jā,.es biju lasījusi, ka šīs tušas ir tādas kā. sažuvušas un ķēpīgas.
      Domāju, kad izmēģināšu kārtīgi, tad uzrakstīšu atsauksmi!.;)

      Dzēst
    2. Man ir zaļā tuša, iegādājos Trakajās dienās pirms pāris gadiem, krāsoju joprojām, protams, ne katru dienu. Nezinu, bet man gan smuki zaļš sanāk un, ja vēl zaļo zīmulīt klāt pievelk... Esmu pat komplimentus par šo tušu saņēmusi :)

      Dzēst
    3. Protams, zaļai krāsai uz skropstām ir liela nozīmē it īpaši ja tā ir komplementāra Tavai acu krāsai. ;).
      Tiešām ir grūti vēl kaut ko teikt, ja ne reizi to neesmu pamēģinājusi. :)

      Dzēst
  6. Es arī gribu to moisture renew, bet visu laiku aimirstu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izmēģināju, man iepatikās, ka viņa nav sausa un ļoti dabīgi izskatās uz lūpām.
      noteikti paķeršu vel kādu toni. ;)

      Dzēst
  7. Kārtīga šopinga nedēļas nogale tev atkal ;) Ko darīsi ar tik daudziem lūpu balzāmiem? Man šitie ar pirkstu smērējamie lēni tērējas, jo lietoju tikai mājās. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drusku aizrāvos. ceru ka nākamais gads ar banu nesāksies :D
      nu es domāju, ka vienu balzamu likšu mēteļa kabatā un otru uz naktsskapīsa. :)

      Dzēst
  8. Nekad neesmu varējusi saprast sajūsmu par vazelīnu un tamlīdzīgiem sintētiskiem produktiem - kā var priecāties par jēlnaftu uz sejas? Vai tad dabisku lūpu balzamu trūkst?
    Nemāniet sevi ar iedomām, ka vazelīns mitrina un ārstē, tas vienkārši rada neelpojošu plēvi, zem kuras āda sevi drusku "savāc". Ilgtermiņā tas nav ne mitrinošs, ne veselībai derīgs līdzeklis, pat potenciāli kancerogēns. Cerams, ka šo iemeslu dēļ tas drīz tiks aizliegts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vazelīns/minerāleļļa NAV kancerogēns, un nav arī tā, ka tas neļautu ādai elpot or something. Āda nemaz neelpo.
      Tā patiesībā ir ĻOTI laba vieliņa, angliski *occlusive*, kas izveido plēvi, jā, taču tā plēve palēlina mitruma zudumu ādā! Pamēģini, piemēram, kādreiz vakarā uz mitras sejas iemasēt baby oil (vēlams tādu bez smaržvielām (Drogās var nopirkt Superdrug versiju)) - no rīta būs neiedomājami gluda āda. Vai arī ja ir sausi pleķi uz sejas, tad vajag mitrinošo krēmu un vazelīnu pa virsu.

      Dzēst
    2. Taa neiedomajami gludaa aada patiesiibaa arii ir taa pati pleeve, nevis aada.

      Dzēst
    3. un kas, tavuprāt, ir mitrinošais krēms? to arī vari nomazgāt un āda bus kā iepriekš...

      lieta tāda, ka vazelīns/minerāleļļa palīdz mitrumam neizzust, neiztvakot. tā gludā āda rodas no tā, ka pa nakti seja neizžūst. tā ir tāda aizsargājoša, taču nekaitīga plēvīte, kura aizsargā no transepidermālā mitruma zuduma.

      tl;dr plēve, jā, bet nekaitīga, vēzi neizraisa, alerģijas neizraisa, pasargā seju/matus no lieka sausuma un laika apstākļiem (ieteicams, piemēram, lielā vējā vai salā uzklāt plānu vazelīna kārtiņu uz sejas. tad tik ļoti nekaitēs ne vējš ne sals)

      Dzēst
  9. woooou, Batiste un tikai pa 3ls? Yay! ;D labs, laikam jāaizčāpo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Daargi, jo tas mazais iepakojums. Anglijaa leilais makzaa 1,99 maarcinjas.

      Dzēst
    2. nopietni? man likās, ka ASV 8 dolāri par lielo, bet nezināju sākumā, ka šis mazais. iegāju, padomāju un sapratu, ka man nevajag to sauso šampūnu nemaz ;D, kaut gan ļoti gribējās izmēģināt.


      Zanda - gaidīšu atsauksmi! :]

      Dzēst
    3. Īstenībā jau tas nav dārgi ja rēķina, ka iepriekš. Batiste varēja dabūt caur internetu, kur ar visiem pasta izdevumien sanāktu smuka summa.

      Nu es jau izmēģināju, bet gala raksts būs vēlāk, pavisam noteikti. ;)

      Dzēst
  10. Es no interneta pasūtiju to sauso šampūnu,bet to,kas ir izpūšas tumšā krāsā (tumšmatēm domāts),smarža pasakaina un darbiņu izdara vislabāk no visiem mēģinātajiem sausajiem šampūniem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smarža šiem ir tik tiešam superīga. Izmēģināju uz paziņas matiem, viņa bija sajūsma par efektu , ko devu. Reāli teica, ka tas ir labākais sausais šampūns, kādu viņa ir mēģinājusi! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan