Jaunums: Garnier Ultimate Beauty Oil ķermeņa eļļa

07.11.13

Šajā gada laikā viena no galvenajām lietām, kas jāatceras ir pietiekama ķermeņa kopšana. Un, ļaujiet man jūs iepazīstināt ar lielisku ķermeņa eļļu, kas noteikti apgāzīs visas jūsu šaubas saistībā ar eļļām un to klāšanu uz ķermeņa.
Ražotājs sola, ka šī eļļas  baro un kopj sausu ādu, nepadarot to taukainu. Īpaši vieglais sastāvs, kas ātri absorbējas, atjaunos ādas dabisko skaistumu. Šī eļļa padarīs ādu neatvairāmi starojošu un samtaini maigu, ļaujot tai būt perfektai katru dienu.
Vispirms jau jāsaka, ka man ļoti patīk izsmidzināmo eļļu formāts. To dozators ir tik smalks, ka eļļu ļoti vienmērīgi klājas un to var viegli izsmērēt bez taukainuma sajūtas. Viens no lielākajiem eļļas plusiem ir tāds, ka tā ādā absorbējas kādas pusminūtes laikā. Jo sausāka āda, jo vēl ātrāk. 
Otrs pluss ir aromāts, bet tas vairāk ir subjektīvais skatījums. Jā, man patīk aromāts, tomēr ja es viņu lietotu katru dienu, tad tas aromāts man ātri apniktu. 

Eļļas manā ikdienā vairs nav svešas. Iepriekš biju lietojusi klasisko bērnu eļļiņu, bet atceros, ka domas dalījās par to vai ir vērts lietot eļļas uz ķermeņa vai tas ko aizsprosto utt. 
Jau kādu laiciņu lietojot šo eļļu, es varu apgalvot, ka efekts tik tiešā ir un pat ļoti pamānāms, jo āda, kur iepriekš bija sausa vairs nav. Piemēram, kājas no biežās skūšanas paliek ļoti sausas, bet atlika man pāris reizes nedaudz uz mitras ādas šo eļļu uzziest, kā sausuma un kairinājuma vairs nav. 
Es nesaku, ka šis ir vienīgais brīnums, bet šī eļļa ir universāla. Tā lieliski pabaro visu ķermeni neatstājot taukainu sajūtu, bet gan samtainu ādu, dod lielisku aromātu un neatstāj pleķus uz drēbēm.

Ja jautāsiet man vai ir vērts, tad es teikšu, ka ir. Atlika tikai pamēģināt līdz es savas domas mainīju pa 180 grādiem. Tieši tāpat kādreiz bija ar eļļām matiem, ka es domāju, eļļas atstāj taukainus matus un tādus kā nemazgātus, bet nu vairāk kā gadu es nespēju iedomāties savus matus bez tām eļļām, ko lietoju. Tieši tāpat ir ar eļļām priekš ķermeņa! 

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos Drogas un lielveikalos Rimi un Maxima
  • Cena - Ls 4.89/ € 6.96
  • Tilpums - 150 ml
  • Rezumējot - aukstajam laikam, kad āda tik ātri tiek sapūsta no aukstuma, es nevaru ieteikt ko labāku pagaidām. Jā, ir lietoti krēmi , bet tie nedod ādai to samtaino sajūtu un bagātīgi baroto efektu. Reāli, man pēc vannas nav jāstāv 10 minūtes un jāplivinās, lai tik ātri sasūcas krēms vai eļļa, tagad es sasmērējos un varu doties uz priekšu. Ja rēķina pēc laika, tad man vajag kādas 3-4 minūtes, lai perfekti visu ķermeni noklātu ar eļļu un varētu doties tālāk. Tātad skrienošām sievietēm un studentēm, kā man, šis ir brīnums!!
Vai varat ieteikt vēl kādu labu eļļu ķermenim?

bučas
&z

10 comments:

  1. Paldies par tādu atsauksmi! Noteikti nopirkšu sev)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par to man liels prieks! ;) Vienmēr laipni!

      Dzēst
  2. L'oreala jauno eļļu neesi mēģinājusi? :) Metu acis uz to, bet pirms vēl parādijās, biju jau iherbā pasūtījusi lielo bunduli ar kokosriekstu eļļu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, to neesmu mēģinājusi, bet gribas. Tikai ne tagad, jo vēlos izlietot arī šo, lai nav tā, ka beigās eļļu kalni stāv neizlietoti :D

      Dzēst
  3. Man ļoti patika Caudalie dievišķā eļļa :) Pēdējā laikā eļļas paliek dikti populāras :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas laikam tāpēc, ka sievietes arvien vairāk vēlas visas "karaliskās lietas" arī mājās. Un viena no tām ir eļļas, kas kādreiz tika izmantotas tikai īpašo gadījumos vai veicot masāžas, tagad tā ir ikdiena. ;)
      Bet tas ir normāli! ;)

      Tai eļļai, ko minēji interesants nosaukums!

      Dzēst
  4. Eļļa ir laba, man arī patīk, bet tik un tā tai ir jādod laiks iesūkties, palieku pie sava, ka tas nav produkts skriešanai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Velvet, tas laikam vairāk atkarīgs no ādas tipa. Varbūt mana āda uz ķermeņa ir sausāka un tāpēc sasūcas ļoti ātri, bet nav tik traki sausa, tāpēc jādod laiciņš! ;)
      Tā viss viņai tik tiešām ir labi, tikai tā uzsūktspēja katrai cita būs.

      Dzēst
  5. kā ar dozatora izpūšanu - mana pieredze līdz šim ar uzpūšamām eļļām - eļļa nosēžas arī apkārt uzpūšamajai zonai - uz grīdas, mēbelēm un tas ir traucējoši. kā ir ar šo eļļu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Īstenībā neesmu nemaz ievērojusi, jo lietoju vannas istabā, kur mēbeles ir salīdzinoši tumšas. It īpaši grīdas un sienas. Ir tā, ka pūš drusku arī platākā leņķī, bet nav tik traki, ka viss blakus paliek eļļains vai nokrāsojas. ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan