Jaunums: Essence LE Beauty Beats limitētā kolekcija

05.11.13

Tūlīt, tūlīt jau veikalos parādīsies jaunā Essence limitētā kolekcija, kas šoreiz ir veidota Džastina Bībera tūres "Believe " ietvaros. Produkti piedāvā daudz un dažādas krāsas - pelēks, gaiši zils, tirkīzs, violets un koraļļu rozā. Šī ir tāda kā pirmā iepazīšanās ar šo kolekciju priekš jums ar visiem vizuālajiem atainojumiem. 
Nagu lakas 

Divi jauni un ļoti "modīgi" toņi, kam ir lieliska sedzamība, jo pietiek vien ar vienu biezu kārtu, lai viss būtu akurāti nokrāsots. Žūst tās vidēji ātri, un gaišā klājas nedaudz ar švīkām, bet žūstot tās nedaudz izlīdzinās.
Abām nagu lakām ir ļoti interesanti atspīdumi. Lai arī zemāk attēlā var redzēt atspīdumu tikai violetajai nagu lakai, dzīvē tāds tirkīza atspīdums ir arī gaišajai nagu lakai. Toņi -  01 baby, baby, ooh! (violetā) un  02 i’m backstage (gaišā)
 Vaigu sārtums

Ļoti interesanti noformēts pats vaigu sārtums, kam ir reljefains uzraksts "boyfriend". Iesākumā tas šķiet ļoti tumšs un pa sarkanu, bet uz sejas tas vairāk dod tādu rozīgu sārtumu, izskatās, tā ir kā visu rītu būtu skrējusi maratonu. Pats vaigu sārtums ir samtains un uz otas tas klājas ļoti viegli, tam ir neliels satīna spīdums, bet uz vaigiem nav izteikti manāms. Iesaku neklāt lielos daudzumos uz vaigiem, citādi izskatīsies diezgan krimināli. Iepriekš nebiju lietojusi šādu toni vaigu sārtumam, bet man ļoti patīk, tikai galvenais nepārcensties ar uzklāšanu.
Pieejams vienā tonī -  01 groupie at heart
 Uz vaigiem esmu uzklājusi pavisam nedaudz, tikai viegli akcentējot vaigus. Protams, var arī vairāk klāt, bet man ikdienas variantam patīk šādi. 
 Pūderis ar mirdzuma efektu

Principā šis ir pūderis, kuru var klāt pa visu seju ar lielu otu, kas radīs ideāli mirdzošu seju un to izgaismos. Tāpat kā vaigu sārtumam, šim arī ir reljefains dizains, bet ar uzrakstu "swag", kas man likās diezgan amizanti.
Šis viennozīmīgi ir ballīšu galvenais ierocis, jo šis pūderis sniedz neticami ideālu spīdumu. Pieejams viens tonis - 01 swaaag!
 Es biju ļoti pārsteigta cik labi tas izgaismo vaigu kaulus. Es ņēmu acu ēnu sapludināšanas otiņu un uzklāju šo uz vaigu kauliem un zem uzacs, lai visu izgaismo, un jāsaka līdz ko es iegāju attiecīgajā apgaismojumā, tā man seja ideāli mirdzēja. Es godīgi atzīšu, ka tik labu izgaismotāju es nebiju lietojusi līdz šim. Noteikti visas kolekcijas  pērle.
Protams, šo var lietot arī pa visu seju un ķermeni, bet tad vajadzēs lielāku otu, lai produkts neklājas tik koncentriski, bet vairāk gaisīgāk.
 Acu ēnas

Šim mono acu ēnām ir diezgan labs metāliskais spīdums un paši toņi ir tādi visai neierasti, it īpaši šis zilzaļais (02 i´m backstage), kas zibspuldzē izskatās loti gaišs un blāvs, bet patiesībā ir smuks, diezgan košs tonis. Diemžēl neuzliku uz actiņām šo toni, jo manā gaumē tas nav rudens tonis, es šādu toņus vairāk lietoju uz pavasarī. Tomēr mēģinot uz rokas, tās ir klājas viegli, liekas diezgan mīkstas un labu pludināmas. Par noturību grūti spriest pagaidām, tomēr ar labu bāzi, kāpēc lai gan neturētos?
Dienas gaismā:

Visi produkti, kas tika izmantoti, lai iegūtu augstāk redzamo grimu:
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Kolekcija būs pieejama veikalos Drogas jau no šīs nedēļas
  • Rezumējot - visu kolekciju es neesmu mēģinājusi, bet cik liekas tad daži produkti ir tādas lielas perles. Piemēram, izgaismojošais pūderis, kas sniedz neticami skaistu mirdzošu ādu. To var lietot kā ikdienā vieglam mirdzumam, tā vakarā zvaigznes cienīgam izskatam. Man ļoti patika arī vaigu sārtums, kura tonis sākumā šķiet sarkans un pārspīlēts, bet patiesībā uz sejas tas izskatās burvīgi. Tas dod sārtus, sārtus vaidziņus! Man ļoti patīk visu pūderu produktu reljefeainā tekstūra, tāds interesants papildinājums. 
Kādi pirmie iespaidi par šo kolekciju? Kaut kas iepatikās?


bučas
&z

20 comments:

  1. Hailaiteris izskatās daudzsološi :)

    AtbildētDzēst
  2. Mani arī uzrunāja izgaismotājs, bet laikam izlaidīšu šo kolekciju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu viņa ir tāda krāsaina, vairumam šajā kolekcijā nebūs ko pirkt, bet to izgaismotāju es noteikti ieteiktu pamēģināt. It īpaši ja patīk izgaismot seju. ;)

      Dzēst
  3. Vienīgais, kas uzrunā ir izgaismotājs :)

    Bet kopumā skaists meikaps :)

    Un vēlreiz apsveicu dzimšanas dienā! :*

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies par sveicieniem!

      Un paldies! ;)

      Dzēst
  4. Un kā patīk bāze? Apmierina visas prasības? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bāzi es vēl testēju. Man ir svarīgi, lai viņa tur to grimu uz vietas, pārējais tā.
      Uz sejas jūtas viegli, tā kā zīdaini klājas un pēc tam āda jūtas kā zīds. Nu tas tā pagaidām, bet vēlāk būs raksts. ;)

      Dzēst
  5. Arī man iepatikās izgaismotājs. Paldies par rakstu! :)

    AtbildētDzēst
  6. Bībers galīgi nav manā gaumē, bet izgaismotājs un tumšā nagu laka gan man patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī neesmu viņa fane noteikti, bet produkti nav slikti, tiešām. ;)

      Dzēst
  7. Man arī izgaismotājs iekrita acīs! :)

    AtbildētDzēst
  8. pievienojos izgaismotāja faniem :)

    AtbildētDzēst
  9. Dievinu GOSH bāzi :)
    Āda pēc tā uzklāšanas ir pasakaini samtaina un gluda <3

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. medīšu Drogās šo jauno kolekciju! :) gribu izgaismotāju :)

      Dzēst
    2. Jā, ļoti samtaina āda ir no šīs bāzes, tas tiesa! Nenožēloju, ka nopirku! ;)

      Tas izgaismotājs tik tiešām ir ļoti, ļoti labs!

      Dzēst
  10. Sasmējos par to "swag", nu, muļķīgi ! :D
    Man nav nekas pret cilvēku, bet nepatīk viņa mūzika .. gaumes lieta, tā teikt.

    AtbildētDzēst
  11. Tevis ietekmē nopirku izgaismotāju. :] Pagaidām šķiet, ka dodu priekšroku savam iepriekšējam - Manhattan krēmīgajam izgaismotājam, jo šis tāds spīdumains, bet varbūt tas piederas pie tās "swag" padarīšanas. ;D Slikts, protams, ka nav un noteikti nenožēloju, bet laikam vēl jasadraudzējas, ko man parasti nav problēmas izdarīt ar gandrīz jebkuru kosmētikas nieciņu. ^^ Bet tie nosaukumi gan ir smieklīgi. ;D Ideāla kolekcija viņa fanēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēdējais komentārs ideāls! :D

      Redz, man ir slikta pieredze ar krēmveida izgaismotājiem, man tie šķiet nekādi, bet šis uz sejas parādīja lieliskus sasniegumus, vismaz manā pieredzē ar izgaismotājiem.

      Dzēst
  12. Man radās jautājums par nagu lakām. Šīs kolekcijas nagu laka ir mana pirmā essence nagu laka (pirkta tieši šī bloga ieraksta iespaidā), esmu totālā sajūsmā - skriešu pirkt pārējās. Tad nu rodas jautājums, pārējās nagu lakas, ārpus šīs kolekcijas, ir tik pat labas, vai arī lakas krāsa un iepakojums nav vienīgā atšķirība? Sajūsmina sedzamība, žūšanas ātrums un uzklāšanas ērtums.

    Agnese

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, Agnese!

      Vispirms jau jāsaka, ka man ir milzu prieks par to, ka iedvesmoju tevi pirmo reizi izmēģināt Essence nagu lakas!!
      Ar šīm nagu lakām ir tā, ka viņa atšķiras ļoti ar klasiskajām Essence nagu lakām. Klasiskajām nagu lakām, kas ir ārpus šīs kolekcijas ir platā otiņa, klājas tās aptuveni vienādi, bet tā žūšana ne visām ir tik ātra. Ļoti līdzīgas nagu lakas šīm Beauty Beats kolekcijas nagu lakām ir līdzīgas Catrice. :0

      Ceru, ka kaut kādā veidā vismaz es sniedzu atbildi uz Tavu jautājumu! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan