Izlietotie produkti: oktobris

02.11.13

Kāds bija mans pārsteigums, kad vēru vaļā maisiņu un sāku skaitīt cik esmu iztērējusi mēneša laikā! Jūtos nedaudz lepna šobrīd!! hi hi
  • Di Palomo vīģes un vīnogu roku krēms - man ļoti patika šī krēma smarža, tomēr runājot par roku kopšanu tas nebija nekas īpašs.
  • Fa Sport antipersperants dezodorants  - no sākuma, kad sāku lietot baigi nožēloju, kad izvēlējos tieši šāda veida, bet tad sapratu, ka pūšamie man baigie tagad iet pie sirds. Zinu, ka šie kaitē dabai, bet ir man tie patīk. Nu vismaz šoruden noteikti. 
  • Garnier Ultra Doux šampūns matiem - ideāls šampūns, lietoju jau kuro iepakojumu un esmu sajūsmā. 
  • Avon Senses Citrus Burst mitrinošs ķermeņa atsvaidzinātājs - šis nav tas klasiskais ķermeņa atsvaidzinātājs no Avon, šis ir tāds kā izsmidzināmais ķermeņa losjons, kas pēc tam ādā ir jāiesmērē. Man patika vieglā mitrinošā sajūta, bet ļoti ātri izlietojās.
  • Palmolive dušas želeja - man patika krēmīgā konsistence un vieglais aromāts. Noteikti tagad esmu par krēmīgajām dušas želejām. 
  • Чистая линия šampūns ar upeņu ekstraktu -izlietoju otām. Kādreiz lietoju matiem un man patika līdz brīdim, kad galvas āda palika ļoti jūtīga.
  • Fa Schwarzkopf Taft ultra matu laka - jau kaut kad minēju, ka matu lakas lietoju reti, bet ja lietoju, tad vismīļākā laikam ir tieši Fa. Tās tik traki nenosēžas un nerada kairinājumu galvas ādai.
  • Oga Oga sejas krēms  - patika, bet beigās jau sāka nedaudz apnikt. Likās, ka tas tilpums nekad neizlietosies, bet redz, beigās tiku vaļā. Man sāka apnikt tā vidēji biezā konsistence, gribējās kaut ko vieglāku.
  • Fresh Juice sejas mazgāšanas želeja - ļoti patika aromāts un sajūtas kādas tas deva pēc kosmētikas nomazgāšanas. Tiesa, to ātri izlietoju, bet man patika.
  • Dove ķermeņa losjons - sākumā man tas ļoti patika, bet tad vienkārši apnika. Laikam lielais tilpums pie vainas.
  • Avon ķermeņa mirdzums - šis bija vienīgais, ko izmetu praktiski neizlietotu. Vienkārši beidzās termiņš, bet kā produkts tas nebija slikts. man to patika lietot vasarā, jo deva vieglu ādas mirdzumu.
  • Oriflame HairX leave-in krēms matiem - kad tikko sāku lietot tas man patika, bet ziemas periodam nākot tas matiem vairs nav tas. Mati paliek kā salmi un ļoti nepaklausīgi.
  • Домашний Доктор uzlējums matiem pret blaugznām - lietoju to gandrīz vai gadu, bet neteikšu, ka kaut kas mainījās. Tā kā noteikti nemēģināšu to vēlreiz.
  • Чистая линия losjons jūtīgai un sausai seja ādai - patika, ka tas ir viegli atsvaidzinošs un dod tieši ko man vajag no losjona. Tomēr tilpums ir pa mazu.
  • Salicilskābes spirta šķīdums - par šo es katru reizi saku laikam vienu un to pašu. Tas ir vienkārši mans glābējs.
  • Tējas koka eļļa - vēl viens līdzeklis bez kura es nevaru iedomāties savu sejas kopšanu. 
  • Essence PureSkin Pore Refining serums sejai - es neteikšu, ka tas baigi sedz visas poras, tomēr es to lietoju kā bāzi zem grima, un teikšu, ka nebija slikti. Sajūtas kā ar labu sejas mitrinātāju.
  • L`Oreal True Match tonālais krēms - kopš ilgiem laikiem pirmais tonālais krēms, ko esmu izlietojusi līdz galam. Man patika, ka tas labi maskēja visas nepilnības, tomēr man ļoti nepatika tas, ka viņš tā kā pilnīgi iesūcas sejas ādā.
  • Artdeco Skin Perfecting sejas bāze - ideāla bāze! jau lietoju kuru iepakojumu un turpināšu lietot kamēr vien to ražos :D
  • Artdeco Glossy Finish lūpu spīdums - tas bija bezkrāsains lūpu spīdums, bet jau esmu to nolietojusi tik tālu, ka tas vienkārši ir palicis netīrs.
  • Coastal Scents lūpu spīdums - viens no maniem top lūpu spīdumiem pēdējo divu mēnešu laikā. Lielisks tonis! Līdzīgu nekur neesmu tādu toni redzējusi. Ja neatradīšu, tad pirkšu šo pašu vien. 
  • Artdeco All in One skropstu tuša - pati labākā tuša, kas man ir bijusi. Tuša, kas nesmērē, nebirst un padara manas skropstas neticami smukiņas. 
  • Catrice uzacu gēls - tas vienkārši kļuva netīrs, bet kā fiksators uzacīm tas man ļoti patika. Kombinēju to kopā ar Artdeco uzacu ēnām, lai uzacis turas vietā visas dienas garumā. 
  • Noni Care sejas maska - neteikšu, ka tā man patika. Drīzāk jau, ka nē, jo baigi koda sejas ādu. Tā ir vienīgā lieta, ko es maskās nevaru ciest - dažas no tām rada diskomfortu sejai ar to pārlieko kņudināšanu. 
Nu tā, beigās esmu iztērējusi 24 pilnos produktus, un pats labākais ir tas, ka daudz kas ir izlietots tieši no dekoratīvās kosmētikas, jo vienmēr cik ir bijis lietots, nekas līdz galam tā arī neizlietojas. 

bučas
&z

21 komentārs:

  1. wow! labi esi pacentusies!
    Man arī Palmolive dušas želeja ļoti patīk.
    nobrīnījos, cik ātri Tev izgāja sejas mazgāšanas želeja. ;D varbūt arī būs jāiečeko, izklausās laba.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man viņa ātri izlietojās, jo dikti patika :D

      Es kaut kā esmu pārgājusi uz tām krēmīgajām dušas želejām tagad. :)

      Dzēst
  2. Oho, vareni! Es gan oktobrī visu ko biju diezgan skopi lietojusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ņēmu piemēru no Tevis, čakli lietoju visu :D

      Dzēst
  3. Daudz gan! Uz tās Essence bāzes kosmētika labāk turās?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu es neteikšu, ka stipri labāk turējās. Drusciņ labāk, bet ne tā, ka visu dienu. Man jau seja ļoti ātri taukojas, tāpēc man ne sevišķi likās, ka paildzina to noturību grimam. :)

      Dzēst
    2. Skaidrs, paldies :) Man arī āda taukojas pa dienu :)

      Dzēst
    3. Ja tīri grima noturībai, tad tas nebūs īstais, ja vēl plusā seja taukojas. Sausai ādai ideāli, bet ne man vai Tev. ;)

      Dzēst
  4. Oho, tiešām daudz :) Tā vien liekas, ka visu mēnesi esi pavadījusi to vien darot, kā zieķējoties :D Man tik daudz nekad nav bijsi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā es jau katru dienu zieķējos, tad tas ir normāli, ka gada laikā kaut ko arī izlietoju. :D Protams, True Match es ļoti iespringu izlietot, jo man tas jau bija apnicis, godīgi sakot.
      ;)
      Par to izlietošanu, tev vēl ir kur augt, tikai jāsāk lietot ;)

      Dzēst
  5. Kas ir Fa matu laka? :)) Tur jau Schwarzkopf Taft redzama.
    Bet vispār forši, malacis!

    Jūlija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jūlija, vai, liels paldies! Es nemaz nepamanīju, ko esmu uzrakstījusi. Paldies, visu izlaboju!;)

      Dzēst
  6. Iespaidīgs daudzums
    Noni care maska man arī dedzināja seju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai nu mums ir jūtīgas sejas vai tā maska nav nemaz tik laba. ;)

      Dzēst
    2. Man arī šī maska dedzināja! Pēc noņemšanas kādu laiku vēl biju stipri piesārtusi, bet pēc tam pārgāja. Būtībā zudusi uzticība šīm "maisiņu" maskām. Dedzināja arī ābolu svaigummaska no Rival de Loop ( tā gan bija kriminālāka- dabūju darbā ņemt brīvdienu, jo seja bija sarkana, uzpampusi, spīdīga).

      Jūlija.

      Dzēst
  7. Nu gan esi varen labi pastrādājusi un zinu to gandarījuma sajūtu, ka tik daudz kas ir izlietots līdz galam! Malace

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā sajūta ir neaprakstāma! Paldies! ;)

      Dzēst
  8. Artdeco make up bāzi var nopirkt Drogās?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja pareizi atceros tad, nē, bet var nopirkt Kolonnās, Douglasos un Stockmanā. ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan