Izilietotie produkti - augusts

08.09.13

Augusta mēnesī  esmu ļoti pacentusies izlietot produktus tieši matiem. Protams, dažas dekoratīvās kosmētikas lietas arī, bet kā jau parasti uzvara ir kopjošajai kosmētikai.
  • 1.       Essence PureSkin želeja sejas mazgāšanai – salīdzinoši laba želeja, kosmētiku arī labi nomazgāja, tikai nežēlīgi koda acīs ja trāpijās.
  • 2.       Avon Senses Lagoon ķermeņa skrubis – šis jau stāvēju labu laiciņu nelietots, tāpēc vajadzēja izlietot. Kā ikdienas skrubis tas nav slikts, tomēr manai ādai tas šķita pārāk maigs.
  • 3.       Ziaja dušas želeja – ar Ziaju nebiju iepriekš saskārusies, bet šo man ieteica kā labu dušas želeju. Grūti teikt, vai man viņa patik vai nē, drīzāk, ka nē.
  • 4.       Lumene Basic Blue toniks sejai – ideāls toniks. Ja neko līdzvērtīgu neatradīšu, tad atgriezīšos pie šī.
  • 5.       Rexona antipersperants – nopirku pārmaiņas pēc pūšamo veidu, bet sapratu, ka šie man nepatīk. Kaut kā izlietoju, bet labāk palikšu pie sava iecienītā sausā zīmuļveida antipersperantiem.
  • 6.       Kredo Natur šampūns – ar šo šampūnu mazgāju savas grima otas. Labi attīrija, bet gribējās, lai tas vairāk puto, līdz ar to ekonomiskāks.
  • 7.       Garnier Moisture Match krēms sejai – gaisīgā sorbeta tekstūra mani beigās nedaudz sāka mulsināt, tomēr ja runā par mitrināšanu, tad šis ir īstais. Veicu atkārtotu sejas diagnostiku un man pateica, ka mitrums sejai tagad ir pietiekams. Pieļauju domu, ka tas ir no šī krēma, jo kad to to diagnostiku, es tieši tad lietoju šo krēmu ikdienā.
  • 8.       Oriflame Sweden Spa antipersperants padusēm – punktā 5 minēju, ka vairāk lietoju sausos antipersperantus, bet lai arī kaut ko mainītu neilgi pēc tam iegādājos rullīša veida. Šis man likās jauks, bet gribējās lai aizsardzība pret svīšanu ir labāka. Tagad lietoju Fa rullīti, kas man patīk aizsardzībā, bet nepatk izpildījumā. Tāpēc sausie ir labākie.
  • 9.       Garnier Ultra Doux šampūns ar lavandu un Grāsas rozi – šie šampūni ir mana nesenā apsēstība. Tie ir tik labi un izdevīgi!
  • 10.   Oriflame Natural Secrets dušas krēms ar mango  - nebiju sajūsmā par šo lietu, jo man patīk dušas lietas, kas labi puto, bet tā kā šis ir krēms, tad tas praktiski neputoja vispār. Sausai ādai lieliski, bet man garām.
  • 11.   Garnier Ultra Doux šampūns ar 5 augu ekstraktu spēku – šos Ultra Doux lietoju visu laiku un esmu sapratusi, ka šis laikam maniem matiem patīk vislabāk, neskatoties uz to, ka viņi visi ir labi!
  • 12.   Garnier Fructis Goodbye Damage ātras iedarbības matu maska – it kā jau matu maska, bet es to lietoju kā kondicionieri, kas matus kopj nedaudz intensīvāk. Smalkiem matiem šis patiktu pavisam noteikti, bet maniem tas bija nu tā, ne īpaši.
  • 13.   Dzintars Atsvaidzinošais minerālūdens ar Aloe Vera – diezgan ātri izlietoju, kad sākās augusta kartās dienas. Tiešām labs palīgs ne tikai sejai, bet arī ķermenim karstā laikā.
  • 14.   Maybelline Fit Me konsīleris – labi sedzošs korektors, bet man tas visu laiku sāka sēsties rieviņās un tad izskatījās, ka man ir dziļas grumbas ap acīm. Domas par šo dalās.
  • 15.   Maybelline Volum` Express Smoky skropstu tuša – šī tik tiešām ir viena no labākajām Maybelline tušām, ko esmu lietojusi. Tā dod superīgu efektu skropstām, nesmērē un nebirst! Ja man nebūtut vēl citu tušu, ko izlietot, tad es noteikti nopirktu jaunu iepakojumu un turpinātu pieturēties pie šīs.

Augusta mēnesī esmu izlietojusi vien tikai 15 produktus, tomēr ja paskatās, ka tie visi ir pilnizmēra un lielākā daļa ilgi ejoši, tad tas nav slikti priekš manis!

bučas
&z

4 komentāri:

  1. Ceru, ka Smoky tušu neizņems no aprites.
    Mūsu favorīti dažām lietām sakrīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tuvākajā laikā pieļauju, ka nē. :)
      Prieks par to!

      Dzēst
  2. Kas tā par sejas ādas diagnostiku? Pastāsti sīkāk? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir sejas ādas diagnostika ko veic Dzintars pārstāvji ar speciālu ierīci. Viņi pieliek tādu sensoru pie sejas un pēc brīža datorā parādās virkne informācijas par sejas ādu atbilstoši vecuma grupai utt.
      Viņi izstāsta kas sejai trūkst, kas ir pa daudz, no kā vajadzētu izvairīties un ko tieši vajadzētu lietot.
      Vispār ļoti noderīga lieta. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan