TAG: Skaistuma lietas, kas man nepadodas

06.08.13

Šo TAG esmu jau vairākas reizes skatījusies Youtube kanālos un pēdējā laikā tas ir palicis populārs arī blogeru vidū. Nolēmu, ka vēlos padalīties ar saviem trūkumiem (smieklīgi skan) skaistuma jomā.
Ir daudzas lietas, kas ir līdzīgas ar vairums meiteņu, bet ir tādas, ko iepriekš nebiju manījusi citur.
  1. Man nepadodās uzvilkt laineri ar pagarinājumu uz āru (winged eyeliner) - šī ir mana lielāka problēma, tāpēc es ja lietoju laineri tad tikai gar skropstu līniju. Citas meitenes uz savām acīm spēj izveidot lielisku cat eyes efektu, bet man vienkārši nesanāk. Jā, uz citiem cilvēkiem es to varu, bet uz savām acīm tas vienkārši neizdodas.
  2. Mākslīgo individuālo skropstu uzklāšana - šī ir traģēdija, jo ikreizi kā vēlos uzlikt individuālās mākslīgās skropstas, es beigās nonāku pie saķepušām līmes skropstām. Es nogaidu, lai līme paliek nedaudz ķepīga un tad lieku, bet līdz ko uzlieku tā sanāk šķībi un neglīti. 
  3. Uzacu apgriešana - man viena uzacs aug taisnā virzienā uz augšu, bet otra uz sāniem. Lai abas uzacis izskatītot puslīdz vienādas, viena uzacs man ir ik pa laikam jāapgriež ar mazajām manikīra šķērītem un praktiski vienmēr to darot, es nogriežu pa daudz un tad ir traģēdija, jo visu laiku man vajag nedaudz piezīmēt pa daudz apgriesto uzaci.
  4. Matu fēnošana ar apaļajām ķemmēm - man ļoti patīk kā frizētavā mati vienmēr tiek skaisti ieveidoti, bet mājas es to nevaru atkārtot, jo man sāk ļoti sāpēt rokas un es nevaru tik tālu izstiept rokas, lai varētu ieveidot matus līdz pat galiem. 
  5. Messy stila mati - ir meitenes, kas savus matus māk uztaisīt messy jeb spurainus, tā lai tie neizskatās ne kā putna ligzda, bet līdz ko es to mēģinu, tā mani mati izskatās pēc tipiskas putna ligzdas un es nevaru tā iziet no mājām laukā. Tas pats ar messy bizēm.. Nesanāk man viņas! Tāpēc ja bize, tad perfekta.
  6. Roku nagu lakošana - es esmu diezgan slikta roku nagu lakotāja, jo vienmēr es nosmērēju ne tikai nagus, bet arī rokas un tīrot parasti es notīru daudz vairāk nekā vajag. Toties ar kāju nagiem tā nav. Tikai retu reizi kāju nagus es nolakoju ļoti neprecīzi un visbiežāk tas ir mazā pirkstiņa dēļ, bet tā viss ir smuki.
  7. Nagu nelakošana - uz atpūtas periodu esmu noņēmusi Gelish nost un tagad staigāju ar super-dabīgiem nagiem, jo man ir arkārtīgs slinkums tos lakot. Man ir žēl lakot nagus uz vienu dienu un pēc tam tīrīt nost, tāpēc es tos nelakoju vispār. Gelish - es tevi gribu atpakaļ!
  8. Grima otu kopšana - es vienmēr nogaidu pašu pēdējo brīdi lai mazgātu otas. Kamēr man ir tīras otas, ko lietot, tikmēr es netīrās likšu malā un nemazgāšu, bet kad man vairs tīru otu nebūs, tikai tad es pa galvu, pa kaklu skriešu tās mazgāt. Es zinu, ka tas nav labi, bet šeit sliktā puse tam, ka ir daudz otu, ko lietot.
  9. Man ļoti, ļoti patīk krāsoties - tas jums var šķist dīvaini, bet es esmu no cilvēkiem, kas nevar iziet no mājām bez kosmētikas vispār. Ja man būs jāiet uz vietējo veikalu pēc cukura, es tāpat krāsošos. Man nepadodas iziet no mājām bez kosmētikas. Lai īpaši neaizrautos, es bieži veidoju ļoti vieglu grimu, bet ja man būtu daudz laika pirms gatavošanās iet laukā, es beigās nonāktu pie full face makeup ar visiem smokey eyes un modelētu seju.
 Vai jums kādai ir kas tāds, kas arī nepadodās no šīm 9 lietām? Es to vēlētos zināt!

bučas
&z

12 comments:

  1. + par 4. kat arī man mati ir īsāki, vienalga nespēju,.,:(

    AtbildētDzēst
  2. Es neteiktu, ka man ir bail iziet no mājas bez kosmētikas, bet jā, man arī ļoti patīk krāsoties! Tas pat ir tāds kā hobijs, kad man ir garlaicīgi, es vienkārši eksperimentēju un veidoju grimus:)

    AtbildētDzēst
  3. Mākslīgo individuālo skropstu uzklāšana +1 :(

    AtbildētDzēst
  4. 4 mani ir novedis tik tālu ka es ieeju ārā no mājās ar taisniem matiem. mani mati ir pārāk gari, lai veidotu ar fenu, bet dedzināt ar matu pannu es nevēlos.

    ar to uzacu griezsanu, varbūt pamēģini vispirms krāsot tādas uzacis ka tu gribi, un tad nogriež visu lieko

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es garumu redzu, bet trīcošās rokas dēļ man lielākoties iznāk šķībi! Man ie pavisam vienkārši - viena uzacs jāpielāgo otrai. :)

      Dzēst
  5. es varu mierīgi iziet no mājas bez kosmētikas,bet nevaru to izdarīt,kad man ir brilles. vienmēr ielieku lēcas,bet vasarā reti kad krāsojos :D

    AtbildētDzēst

  6. Man arī loti patīk krāsoties un pucēties :) Bieži vien, taisoties uz ārā iešanu konstatēju, ka esmu pārpucejusies, piemēram braucot uz vienkārsu filmu vakaru pie draudzenes! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tieši tas pats, bet that is life!! :D

      Dzēst
  7. Man ari problemas ar laineri, neskatoties uz to, ka loti labi maku uzvilkt taisnu liniju, to wingu man galigi nesanak uzkrasot.

    Skatoties uz kolazhu - man galigi nesanak uzlakot nagus ar pastelkrasam - tadam ka bilde. Vienmer sanak stripaini, divaini nagi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas atkarīgsno nagu lakas! Ir tādi bēšie toņi, kas neveido švīkas, bet tad tās nagu lakas ir nedaudz biezākas pēc tekstūras! :)

      Dzēst
  8. Man ir viss tieši tāpat- izņemot pēdējo punktu, jo varu arī nekrāsoties, jo man ir tumša āda un vasarā no saules paliek vēl tumšāka līdz ar to izskatās labi arī bez make-up :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan