Pārskats: Mua Undress Me Too acu ēnu palete

18.08.13

Ar Mua kosmētiku, kas ir Lielbritānijas brends iepazinos šī gada aprīlī, kad veicu pirmo pasūtījumu. Man allaž ir gribējies pamēģināt viņu paletes pēc tam, kad liela daļa tās dikti ir slavējuši. Undress Me Too tad bija tikko jaunums un par labu es izlēmu šai.
Atverot paleti paverās ļoti skaisti 12 toņi. No matēti bēšam līdz melni matētam, kur pa starpai ir metāliskie sudraba un zelta toņi. Katrs tonis individuāls un skaists.
Iepakojuma otrā pusē ir smuki salikti visi acu ēnu nosaukumi un pat pamācība kā iegūt vienu no grimiem ar šo paleti.
Ilgi turēju to neaiztiktu, lai nesabojāju pirms fotografēšanas visu skatu, bet vienu dienu es pārkāpu sev pāri un beidzot visu safotogrāfēju atrādīšanai.
Pirmā vilšanās sākās ar Naked (zemāk attēlā nav redzams). Uz rokas tas nebija uzliekams vispār. Ēnas cietas un uz rokas pagaist. Mēģināju ar bāzi, arī nekā.Tas pats ar Shy un Lavish. Cietas un knapi klājas uz rokas. Toties Devotion, Fiery, Dreemy super!! Tik sviestīgas un mīkstas ēnas, ka prieks. daudz nevajag, lai atrādītu skaistās krāsas.
(pirmā bilde dienas gaismā, otrā ar zibspuldzi)
Otrajā iedalījumā vilšanās sākās ar Reveal, tieši tas pats, kas ar Naked un Shy - cietas un slikti klājas. Pārējās toties kā pasaka. Vislielākais prieks man bija par Corrupt ēnām. Ideāli pigmentēts matēti melnais tonis! Īsts ogles tonis!
(pirmajā bildē ar zibspuldzi, otrajā dienas gaismā)
Visa skumju lielā vilšanās sākās ar klāšanu uz acīm. Zināju, ka tie 3 toņi, kas slikti uz rokas klājās uz acīm vispār nekam nederēs, tādēļ sāku ar super pigmentētajām.
Skaisti uzklājas, lieliski pludinās, bāzi lietoju to pašu, ko visām ēnām [BeYu], bet nepagāja ne 2 stundas kā ēnas jau bija iesēdušas plakstiņa rievās. Viss ēnu superīgums pagaisa vienā mirklī. Liku mazāk bāzi, ilgāk turēju, bet viss tas pats bez izmaiņām. Pāris reizes šādi iegāzos un sapratu, ka vairs nav jēga. Ēnas tikai skaisti uz rokas izskatās, bet uz acīm čuš! Vienīgais tonis, kas mani nepievīla pat pēc klāšanas uz acīm bija ogles melnais tonis. Tikpat pigmentēts un noturīgs kā uz rokas, tā uz acīm!

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama internetveikalā http://www.muastore.co.uk/index.php/
  • Cena - £4.00
  • Rezumējot - Nezinu, kāpēc ārzemju blogi šo paleti salīdzina ar Naked2 paleti. Pieļauju domu, ka toņu ziņā, jo izpildījums ir šausmas. Var jau būt, ka šī viena tāda palete, došu vēlvienu iespēju kaut kad vēlāk, bet pagaidām sirds sāp, jo toņi skaisti, a lietot nav kur.
p.s. Noteikti gribu uzklausīt jūsu domas par šo. Var jau būt, ka arī esat ar ko tādu saskārušās!

bučas
&z

14 comments:

  1. Skumji, ka tāda vilšanās..
    Es domāju, ka man vajadzētu Naked Basic paleti, bet šaubos, tāpat tumšos toņus nelietošu.

    AtbildētDzēst
  2. Toņi tiešām ir skaisti, tur ne pielikt un ne atņemt. Žēļ par to uzvedību uz acīm!

    AtbildētDzēst
  3. man atkal ēnas lieliski uzvedās uz acīm pat bez bāzes. turās un viss ok. maybe viņiem kaut kādas dažādas partijas vai nezinu, kas.

    AtbildētDzēst
  4. Ar MUA paletēm ir tā, ka sākumā dažas ēnas šķiet cietas, jo virsējais slānis ir mānīgs, man tā bija arī ar savu paleti, kuru nu jau esmu iemīļojusi, klājums fantastisks, noturība ar bāzi ļoti laba, par tādu cenu kvalitāte ir laba, patiesībā dažas ēnas līdzvērtīgas tai pašai NAKED 2. Ir plāns šo pasūtīt, tad arī padalīšos savās atsauksmēs, toņi ir dievīgi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja jāpasaka kaut kas slikts, tad es piktojos, ka jau otro nedēļu viņi nespēj papildināt online veikalu un nekad nav sagatavojušies seiliem, jau pirmajā dienā viss ir izpirkts, paletes aiziet stundas laikā. Viss, palika labāk! :D

      Dzēst
    2. Signe, Tu esi nepārspējama! ;D

      Tagad man ir cita jauna, pāris dienas atpakaļ nopirku, pamēģināšurīt ar to, var jau būt, ka bāze pie vainas. :)
      Piekrītu, toņi ir tiešām ļoti skaisti un katrs savādāks.

      Dzēst
  5. Čau Zanda! Nesenatklāju tavu blogu! ļooooti patīk..... Nesen arī veicu MUA pasūtījumu, navaru sagaidīt, kad atnāks. :) Iečeko manu blogu, jo lasot tavējo iedvesmojos neslinkot un atkal atsākt rastīt. :)
    http://beautyproductreviewsbyalina.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ceru, ka padalīsies ar savu pieredzi no MUA! ;)

      Dzēst
  6. Šīs paletes man nav, bet ir pirmā Undress Me. Divas tajā atrodamās matētās ēnas man nepatīk, bet visas pārējās gan ir brīnišķīgas. Ar noturību arī nav bijis problēmu, ar manu mīļāko bāzi iztur visu dienu.
    Žēl gan, ka Tev ar paleti nepaveicās!

    AtbildētDzēst
  7. cik dīvaini! man arī ir šī palete, lietoju lielākoties tieši matētos lavish un naked, jo nepatīk lietot ēnas ikdienā, tikai nedaudz ietonēt acs plakstiņu. un man ir gan pigmentācija, gan noturība. vienā no pēdējiem rakstiem pieliku savu aci dienas beigās, vairāk kā pēc 12 h un nekas nav rieviņās sakrājies.
    nezinu kā to izskaidrot, noteikti jau - kas neder vienam, der otram :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja es krāsoju acis, tad tā mazāk vai vairāk pamanāmi un vasarās man tieši topā ir šie bronzas toņi, tik viņu neturās. Lavish vēl varētu lietot, bet par Naked stipri šaubos. Laikam man brāķis ne palete trāpijās. :(

      Dzēst
  8. Hmzz.. interesanti, es šo paleti lietoju ļooti bieži. Ir divas, kuras manā paletē ir nelietojamas.. Naked un Corrupt(Lai gan krāsainajā paletē "Glamour nights" melnā ir baigi ok). Viss, par pārējām sūdzību nav.. Uz acīm turās ļooti labi :) Apakšējā strīpā pirmspēdējā diezgan birst, bet.. nu te tik tehnikas uzklāšanas jautājums.

    AtbildētDzēst
  9. Aizmirsu piebilst, ka shy man ir visejošākā plakstiņa kustīgajai daļai...hmzz... izklausās, ka tev brāķis :((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Corrupt tieši baigi patīk. ;)
      Pieļauju domu, ka tik tiešām esmu uz brāķi uztrāpījusi. :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan