Pārskats: Mil Mil atjaunojošs balzāms-krēms ar karites sviestu sausiem- bojātiem matiem.

13.08.13

Mil Mil kosmētika priekš manis ir jauns atklājums. Uz pirkumu mani pamudināja viena paziņa, kas ar Mil Mil kosmētiku ir uz "tu" un zina, kas ir labs un kas ne tik labs. Kā labāko balzamu no visa piedāvājuma viņa ieteica šo, jo tas atšķirībā no citiem deva kādu efektu.
Iepazīstieties - Mil Mil balzams matiem.
Ražotājs: Bagātais sastāv piešķir matiem dzīvīgumu un mirdzumu. Atbrīvo matus no mezgliem un tie kļūst viegli ķemmējami un mīksti.
Lietošana: Iemasē tīros, mitros matos, pēc 3 minūtēm rūpīgi izskalo.

Vispirms jau mani pārsteidza lielais 500ml iepakojums, kas matu balzamam ir diezgan netipiski.

Atverot iepakojumu paverās saulaini dzeltena masa ar neticami saldu un interesantu aromātu. Sākumā man tas ne īpaši patika, bet tagad gaidu vien dienu, kad varēšu to smaržīgo krēmu likt matos. Pieļauju domu, ka tā arī varētu smaržot karites sviests. Ja man būtu iespēja jums iedod virtuāli pasmaržot šo krēmu es to noteikti izdarītu.
Pašā pirmajā lietošanas reizē es aizmirsu pirms matu mazgāšanas izķemmēt matus, kā es to daru parasti, bet atcerējos, ka balzams solīja tos atšķetināt. Vēl jo labāk!

Ievēroju, ka krēmu vajag diezgan daudz, jo pēc tekstūras tas nav biezs, drīzāk šķidrs, bet matos nosēžās labi. Paturēju kādas paris minūtes, nevis 3, bet efektu uzreiz pamanīju.
Mati palika momentāli mīksti, un visas pinkas bija atšķetinātas. Pluss, tas aromāts, kas matos vēl saglabājās visu nākošo dienu.

Kas man varbūt nedaudz nepatika, ir tas, ka maniem matiem ar viņu vienu pašu nepietiek. Ir sajūta, ka mati nav līdz galam pabaroti, tāpēc katru nedēļas nogali šā vai tā es lietoju matu masku. Principā šis ir kā lielizmēra kondicionieris.
Savukārt, runājot par patēriņu, teikšu, ka man likās, ka tas izlietosies daudz ātrāk, bet pat pēc 15 mazgāšanas reizēm, es vēl neesmu tikusi līdz pusei.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams Mil Mil veikalos. Veikalu saraksts
  • Cena - Ls 2.50
  • Rezumējot - Kopumā varu teikt, ka man šis balzams patīk, jo principā tas pilda visus nosacījumus, bet skumdina tas, ka maniem matiem ar vinu vienu pašu nepietiek. Nākotnē izmēģināšu vēl kādus citus kondicionierus, tikai pagaidām nezinu kuru no visa lielā sortimenta.
p.s. Varbūt varat vēl kaut ko ieteikt labu no Mil Mil. Kas vispār lietots un kādas atsauksmes?

bučas
&z

7 komentāri:

  1. Laba cena, vajag pamēģināt. Karites sviests smaržo ne ļoti patīkami, manuprāt, nav salds.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad viņam klāt ir kaut kas cits, jo viņam ir saldens aromāts. Man sākumā arī nepatika tā smarža, bet tagad man tīk un kā vēl. :)

      Dzēst
  2. Man ir bijuši ar zaļo un dzelteno korķi. Zaļais bija ok, tikai, par cik man ir smalki mati, tad neturēju viņu ilgi, citādi bija saķepuši. Dzeltenais tika atdots draudzenei, man galīgi nederēja. Par smagu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labi vien ir, ka man ieteica zinošs cilvēks, citādi būtut iegrābusies un beigās paliktu nelaimīga par savu pirkumu. :)

      Dzēst

    2. Piekritīšu, ka šie matos atstāj daudz nogulšņu, ja patur par ilgu, matus jāmazgā vēlreiz. Jau rakstīju, ka pat friziere, tikko izmazgājot matus, pamanīja, ka mats ar kaut ko ir pilns. Visu laiku nemazgātu matu sajūta, maniem matiem galīgi nederēja, kaut citu atsauksmes ir labas un cena arī! :)

      Dzēst
    3. Man šis tādas nogulsnes matos neatstāj, bet var jau būt, ka tas no zortes bija atkarīgs. Laikam šis normālākais no visiem. :)

      Dzēst
    4. tieši gribēju rakstīt,ka bubio gan šie likās slikti. :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan