Pārskats: Maybelline Dream Satin Liquid tonālais krēms

21.08.13

Iepriekš biju lietojusi vien tikai vienu Maybelline tonālo krēmu par kuru pastāstīšu nākamnedēļ, bet gribēju izmēģinat kaut ko citu, bet samērā līdzīgu, tāpēc par labu kritu šim Dream Satin tonālajam krēmam, kas paredzēts visiem ādas tipiem.
Dream Satin Liquid tonālais krēms ir vieglas/vidēja pakāpes seguma tonālais krēms, kas lieliski saplūst ar īsto ādu un noturās stundām.
Man ļoti patīk, ka viņām ir parocīgs dozators un stikla iepakojums, kas piešķir nedaudz augstākas kvalitātes izskatu.
Pēc konsistences tas ir vidēji šķidrs un tāds gaisīgs, tādēļ smērējot uz sejas tas neradīs nekādas problēmas. Pēc uzklāšanas seja viegli staro un izskatās svaiga.  Lai gan uz sejas ir tonālais krēms, savu ādu tam tik un tā var redzēt cauri, kas ir ļoti slavējami.
Lai pārbaudītu patieso noturību veicu testu visas dienas garumā, kas apliecināja, ka 10 stundu garumā sejas ir diezgan stipri sākusi spīdēt, bet tonālais krēms notecējis nav. Tomēr ja piepūderē var doties tālāk.
Pirms uzklāšanas -----> Pēc uzklāšanas
Ja man jāsaka, vai tas der visiem ādas tipiem, es drīzāk tam nepiekītu, jo kombinētai ādai kā man, vai ja ir vēl trākāk, tad tas īsti nederēs, bet ja āda ir sausa, normāla vai jūtīga šis būs ļoti labs. Man draudzene ar sausu ādu ļoti priecājas par šo, jo viņš neizceļ sausos pleķus, bet lieliski maskē visas nepilnības. Man it kā maskēja visu, ja nu vienīgi es papildus lietoju konsīleri tumšajiem lociņiem un korektoru izteiktajiem sarkanumiem un sīkajām pumpiņām.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Drogas, lielveikalos, U/V Stockmann
  • Cena - Ls 8.05
  • Rezumējot - Šis ir otrais tonālais krēms no Maybelline, ko esmu jebkad lietojusi un kurš man arī patīk. Ziemas periodā tas vispār būs tieši laikā konsistences un toņa ziņā (Ivory 010), jo ziemā man āda paliek jūtīga, sausa un, protams, arī gaiša.
 p.s. Kāda tipa tonālos krēmus jūs izvēlaties ikdienas gaitām - vieglus, sedzošus, matējošus, starojošas ādas efektam vai varbūt kādu citu?

bučas
&z

28 komentāri:

  1. Es gan ziemā, gan vasarā lietoju tikai BB krēmus vai fluīdus, tie man ļoti patīk ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man BB liekas, ka maigu ziemas periodam. Ja Rimmel vai Garnier, tad ideāli, bet citi būs pa maigu. :)

      Dzēst
  2. Tieši šis izcēla manus sausos pleķus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī!

      Dzēst
    2. Redz kā kuram! Tā meitene zinu pamatā lieto šim tonālajam to Garnier jauno Moisture Match rozā iepakojumā un viņai neko neizceļ uz ādas, pati esmu redzējusi. :)

      Dzēst
  3. vasarā cenšos neko nelietot, ja vien nav kāds pasākums, kad lietoju kaut ko vieglu savukārt ziemā vidēji matējošu un vairāk sedzošu.

    AtbildētDzēst
  4. vasarā- bb
    rudens/pavasaris- bonjour healthy mix

    pēdējā laikā iemīlots ir Maybelline 24 hour- lirtoju kā konsīleri sejas T zonā- dabiski matē+ noturīgs+ neaizsprosto poras:)

    AtbildētDzēst
  5. šis ir viens no maniem abiem lietojamākajiem tonālajiem. lai gan ar Maybelline kosmētiku attiecības neveidojas, bet šis ir patīkams izņēmums. āda man kombinēta, bet šis tonālais savu darbiņu veic labi, protams, ir jāpielabo ar korektoru sīkās nepilnības. bet ļoti patīk, kāds izskatās finišs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, finišs viņam ir labs, tas gan. Man viņš patika uz sejas, bet vienīgais pēc vairākām stundām mana seja izkstās pārāk taukaina no viņa. :)

      Dzēst
  6. kādas ēnas tev ir uz actiņām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, es slinka uz foto ievietošanaa ar to, kas man uz sejas, jo praktiskie tie ir vieni un tie paši produkti, tikai mainās acu ēnas un lūpu produkts, pluss, šoreiz arī raksta varonis.

      Uz actiņām man ir - http://www.catrice.eu/products/eyes/eyeshadow/detail/product/intensifeye-wet-dry-shadow-050.html

      Dzēst
  7. Es šo esmu lietojusi, izlietoju visu 30ml iepakojumu, bet man nepatika, jo tonis bija rozīgs, pēc pāris stundām seja palika pleķaina, jo no taukainākajām vietām tas bija pazudis ar visu pūderi, un beigās, kad tas ir palicis maz to ir ļoti grūti izdabūt ārā no stikla iepakojuma. Un, ja bija kāds sausāka vietiņa, tad šis to izcēla. Ticu, ka mazāk taukainai ādai šis varētu būt labs, bet es ar to nesadraudzējos....

    AtbildētDzēst
  8. Man nav īpaši laba sejas āda..... ikdienā lietoju BB krēmus (pašlaik AVON BB krēms). Izvēlos BB, jo tie ir viegli, lai gan prasītos manam ādas stāvoklim kaut ko daudz sedzošāku, es palieku pie BB. :)

    AtbildētDzēst
  9. Vai, man ir liels klāsts no kā izvēlēties, bet pašlaik par vislabāko esmu atszinusi Armani Maestro Fusion, gribu vēl tomēr beidzot iegādāties Catrice BB un Givenchy jauno sēriju arī gaidu iznākam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju Tev tas Catrice BB (it kā tonālais krēms) ļoti patiks tekstūras pēc jau vien. :)

      Dzēst
  10. Man favorītos ir zilais Maybelline BB un Madara moinflower fluīds. Gribu pamēģināt Bourjois un YSL.

    AtbildētDzēst
  11. laikam nebūs īpaši pareiza vieta šim komentāram, bet vai tu zini kādu līdzekli pret pumpām? uz sejas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es izmantoju cīņai pret pumpām uz sejas Garnier Charcoal skrubi 2x nedēļā un ikdienai salicilskābi. :) Kādai atsvišķai nejaucenei lieliski kalpo tējas koka eļļa. Piemēram, man pirms dažām dienām uzmetās tieši zem uzacs augonis, acs āda piepampusi kā uzasista izskatās, bet vienīgais , kas palīdz ir tikai tējas koka eļļa. :)

      Dzēst
  12. nu nezinu, man ir kombinēta āda, bet ar tieksmi uz sausiem pleķiem, man šis tīri labi der, viens no mīļākajiem tonālajiem krēmiem, kāds man jebkad bijis!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katram āda ir savādāka! Man nedere, diezgan spīd seja, citam sausos pleķus izceļ, citam atkal der. Tikai mēģinot, ne paļaujoties uz citu atsauksmēm var atrast ideālo variantu. :)

      Kas der vienam, neder citam!

      Dzēst
  13. Siltā laikā nelietoju neko, bet kad jāizskatās nedaudz frišākai, tad Garnier BB.
    Uz rudens pusi lietoju Maxfarctor Miracle touch, ļoti patīk, nerada smaguma sajūtu.
    Savukārt klientiņiem un uz fotosesijām izmantoju Loreal true match, jo šo tonālo var uzklāt gan plānā kārtiņā, gan pietiekoši biezā. :)

    AtbildētDzēst
  14. Man laikam galvenais kritērijs būtu dabiskums, jo man šaaaaausmīgi nepatīk tas efekts, kad redzams - cilvēks ir lietojis tonālo. Vasarā es visbiežāk lietoju Madaras saulespuķi, bet arī tikai, ja vajag labi izskatīties. Ja man seja ir iesauļota, tad bieži nelietoju neko.
    Ziemā gan patīk tāds labs "pārklājums" - noteikti ar pūderi vēl pa virsu. Pagājušajā gadā Bourjois lietoju un Lancome.

    AtbildētDzēst
  15. Es lietoju Missha bb krēmu ikdienā, bet ja ir kāds īpašs pasākums es lietoju Loreal True Match tonālo krēmu. Abus produktus tiešām dievinu! <33
    Missha bb krēms- tiešām tagad zinu kāda ir atšķirība starp Āzijas bb krēmemiem un mums pieejamiem. Missha krēms ir patīkamas konsistences, labi sedzošs un ilgi turās uz ādas. Labāk vienu dārgāku, bet labu, manā uztverē. :))
    True Match- man ir dzeltenais apakštonis ādai un tas pieskaņojas perfekti. Ļoti laba noturība, viegli klājās un izskatās dabiski!


    Linda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Misha BB krēmu tieši nesen lasīju labas atsauksmes. Protams, Āzijas BB krēmi stipri atšķiras ar Eiropas :)

      MAn viņš tālu neder sejas tonim, visu laiku vajag atjaukt ar gaišāku.

      Dzēst
  16. Vairākus gadus atpakaļ izmēģināju šo, neatceros kāpēc, bet šis tonālais man nepatika :(

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan