Pārskats: Maybelline Affinitone Mineral tonālais krēms

28.08.13

Skatoties uz šo iepakojumu varbūt šķiet svešs šis tonālais krēms , jo tikai pirms kāda laiciņa tam tika nomainīts iepakojums. Iepriekš tas izskatījās šādi. Ja lasat manu blogu no pašiem pirmsākumiem, tad zinat, ka šis tonālais krēms man ļoti patika.
Ražotājs: Tonālais krēms, kas nesatur smaržvielas, konservantus, talku vai citas papildvielas. 100% dabīgs sastāvs. Tonālais krēms, kas perfekti izlīdzina sejas ādas toni un piešķir tai samtainu izskatu. Īpaši paredzēts jūtīgai ādai.

Tonis tāds pats kādu ņēmu pirmo reizi - 020 Cameo
Pirmais, kas man ļoti iepriecināja, ka iepakojums ir daudz modernāks un visa infomācija nav sīkā drukā, bet labi saredzama. Jaatzīmē tas, ka šim tonālajam krēmām ir arī SPF 18 iekšā, kas ir ļoti svarīgi sejas ādai.
Tonālajam krēma ir diezgan bieza konsistence, tas lieliski maskē visas ādas problēmas. Zemāk attēlā var redzēt uz sejas tikai un vienīgi šo tonālo krēmu bez nekāda papildinājuma (nav ne pūderis, ne korektors). Tam nav izteikta aromāta, kas tik tiešām man citreiz ļoti traucē.
Man ļoti patīk, ka šim tonālajam krēmam, vienam no retajiem, iekšā nav talks, kas ļoti nosprosto poras neļaujot ādai elpot.
Ar noturību gan ir kā ir. Tā kā man ir kombinēta sejas āda, dienas laikā tas noteikti sāks uz sejas spīdēt, bet ja nedaudz piefiksē ar pūderi vai matējošos salveti, viss kārtībā. Ziemas periodā šis būs man lielais palīgs, jo tad man āda paliek nežēlīgi jūtīga un tad šis tonālais krēms varēs vēl pilnvērtīgāk kalpot.
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Tonālais krēms nopērkams veikalos Drogas, lielveikalos un U/V Stockmann
  • Cena - Ls 7.75
  • Rezumējot - Šis tonālais krēms manā kolekcijā ir tāds kā veterāns, jo es jau iepriekš par to fanoju. Man ļoti patīk tā klājums un segums kādu tas dod sejai. Esmu ļoti, ļoti priecīga, ka tonālajam krēmam sastāvā nav talks un smaržvielas. Domāju, ka jūtīgas ādas īpašniecēm šis ļoti patiktu.

bučas
&z

8 komentāri:

  1. tas tikai spīd vai arī sāk staigāt?

    AtbildētDzēst
  2. artdeco labāks, par ko rakstīji iepriekš?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja noturībās ziņā, tad tas ir labāks, ja cenas ziņā, tad šis. Tas ir atkarīgs no tā, ko Tu konkrēti vēlies sagaidīt no tonālā krēma.
      Atrdeco tonālais krēms ir nedaudz krēmīgāks, bet sedz tikpat labi. :)

      Dzēst
  3. O, šis man arī patīk! Labi maskē, bet neizskatās smags!

    AtbildētDzēst
  4. Man šis galīgi nepatika, varbūt tāpēc, ka man bija vecā versija. Likās tāds kā sauss, kad smērēju uz sejas..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vecā versija neliekas sausa, bet tas jau kā kuram. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan