Pārskats: Catrice Prime&Fine acu ēnu bāze

26.08.13

Tikko, pirms pāris mēnešiem, biju atradusi lielisku acu ēnu bāzi, bet es atradu vēl vienu, un pat škiet, ka daudzreiz labāku.
Ražotājs sola, ka Prime&Fine bāze fiksē un paspilgtina acu ēnas, nesaveļas, padaras ēnas ūdensnoturīgas.

Vispirms daži vārdi par pašu iepakojumu. Man ļoti patīk mazais stikla ķobītis, tas piešķir tādu nelielu luksu produktam. Korķītis viegli skrūvējas un labi turās ciet, bet raizes sāksies ar uzklāšanu, it īpaši tām dāmām, kurām ir gari nadziņi. Protams, bāzi var klāt ar otiņu, bet tad jāuzmanās, lai nepaņemās pa daudz produkta.

Pēc konsistences bāze ir bieza un pastveidīga, ar nelielu mirdzumu, kas uzklājot nav manāms vispār. Dažām varētu šķist, ka bāze ir diezgan smaga uz plakstiņiem, jo ir diezgan problemātiski ar izpludināšanu biezās konsistences dēļ. . Pēc uzklāšanas tā nofiksējas un plakstiņš paliek neticami matēts, kas man liekas vienreizēji. Es tāpat ieteiktu pirms acu ēnu klāšanas uzgaidīt kādu minūti, lai bāze ideāli nofiksējas.
Klājot acu ēnas uzreiz var manīt, ka tās izskatās daudz intensīvākas un vieglāk pludinās ja miksē vairākus toņus kopā.
Īstenībā, es domāju, ka no šīs bāzes neko daudz nevajag gaidīt, tomēr pēc pirmās lietošanas dienas, es savas domas ļoti ātri mainīju. Bāze tik tiešām bez nekādām dižām izmaiņām ēnas noturēja vairāk kā 10 stundas! Tas ir neticami!
Ja man ir jāsalīdzina sava iepriekšējā mīlule BeYu ar šo jaunatklājumu, tad noteikti uzvara tiks šai, jo tik ilgi ēnas BEZ IZMAIŅĀM nav noturējusi neviena bāze vēl.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Bāze nopērkama veikalos Drogas Catrice stendos
  • Cena - Ls 2.95
  • Rezumējot - Esmu absolūti iemīlejusi šo bāzi. Lai arī ir problēmas ar tās uzklāšana uz plakstiņiem un tai ir smagnēja tekstūra, es tāpat to dievinu! Ja kādai ir tieši tādas pašas problēmas ar acu ēnu slikto turēšanos uz plakstiņiem, tad es ar abām kājām un rokām es par šīs iegādi. Un, vēl tā cena - 2.95!!
bučas
&z

6 komentāri:

  1. Viss skaidrs, man vajag šo! :)

    AtbildētDzēst
  2. Nesen beidzās iemīļotā ArtDeco bāze, nu ko, būs vien jāiet pēc šīs! :)

    AtbildētDzēst
  3. Šī ir laba! Pārbaudīts! ;)

    AtbildētDzēst
  4. Izskatās kā laba alternatīva dārgajām acu ēnu bāzēs, arī būs jāpamēģina! :)
    Sofija

    AtbildētDzēst
  5. Uhhh es gan ar šo bāzi nesadraudzējos... Pārāk bieza. Maigi izpludināt vispār nav reāli, viss saveļas kunkuļos, līp un drīzāk gribas mazgāt nost, nevis likt vēl ēnas virsū :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt tad pa daudz liec bāzi, jo viņu ir grūti izsmērēt, bet tad daudz nevajag likt uz plakstiņiem. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan