Pārskats: Catrice LE Hollywood`s Fabulous 40ties produkti

09.08.13

Vairākās Drogās var atrast šo Catrice kolekciju, kura tiek izpārdoda par neticami lētām naudām. Kad beidzot tiku pati pie šī stenda paķēru pāris produktus par kuriem es tagad pastāstīšu.
Vispirms sākšu ar produktu, kas man likās kas patiesi interesants un mēģināšanas vērts.
Tas ir Eye Brow Lifter uzacu zīmulis, tonis - 01 Casablanca Highlight`s
Jau veikalā biju izmēģinājusi, tāpēc zināju, ka tas ir rozīgs, diezgan biezs un matēts, bet mēģināt tāpāt gribēju un paņēmu.
Šo zīmuli noteikti nevarēs izmantot kā izgaismotāju, jo tas ir matēts.
Es to ikdienā lietoju uz uzacs kaula. Jāsaka, ka pēc sapludināšanas tas nedaudz "paceļ" uzacis, bet tas dienas gaismā ir diezgan labi redzams, kas man nedaudz traucē, jo man patīk šie zīmuļi tad ja nav redzamas gaišās vietas zem acīm.
Iesaku to pludināt ar otu kurai ir sintētiskie sariņi vai ar pirkstu galiem, bet šeit jāatcerās, ka tas ir jādara saudzīgi. Ar šo zīmuli var izstrādāt nelielu triku - ja uzacu matiņi ir nedaudz atauguši, tad uzklājot gaišu zīmuli tie nedaudz maskējās un uzacis izskatās daudz labāk vienā mirklī. Nesen atklāju to, ka ja šo zīmuli klāj punktēti, tad sapludinot tas nav tik redzams kā vekot vienā līnijā un pludinot.
Cena - Ls 0.99

Velvet Lip Colour lūpu krāsa, tonis - C02 Holly Rose Wood
Jāsaka, ka ņēmu tīri toņa dēļ, jo šie ogu toņi uz lūpām ir mana mazā vājība. Iepriekš jau biju saskārusies ar matētām lūpu krāsām, bet ne no Catrice.
Lūpu krāsa nav mitrinoša, saprotams, bet matētās lūpu krāsas prasa uzcītīgu lūpu kopšanu pirms lūpu krāsas lietošanas, jo ja lūpas ir sausas un sasprēgājušas tad visas vietas tiks izceltas. Pirms lūpu krāsas lietošanas es uzklāju vazelīnu un pēcāk to notīru, tad lūpas paliek gludas un mitrinātas.
Pati lūpu krāsa ilgi turās uz lūpām, varētu pat teikt tā nedaudz ieēdās lūpās. Ja gribās noturīgu toni, tad jaizvēlās matētās lūpu krāsas.
Cena - Ls 1.59

Pirms dažām dienām izveidoju grimu, ko iedvesmojos no Kristenas Stjuartes izmantojot šos abus augstāk minētos produktus. Protams, priekš karstas vasaras dienas es izvairījos no smokey eyes, tāpēc pa visu plakstiņu klāju līdzīgu pamattoni kā Kristenai.
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Kolekcija nopērkama veikalos Drogas pie Catrice stendiem
  • Cenas sākot no Ls 0.99
  • Rezumējot - Jāsaka, ka man patīk pašas kolekcijas rudenīgie, bet piesātinātie toņi. Varbūt neesmu nedaudz laimīga ar to uzacu zīmuli, bet es jau lēnām sāku ar to iedraudzēties, toties lūpu krāsa gan ir kaut kas. To es dievinu! Noteikti mans nākamais rudens favorīts.
p.s. Jums kaut kas no šīs kolekcijas ir iekritis sirdī?

bučas
&z

14 comments:

  1. esi mēģinājusi zīmulim klāt pa virsu kādas izgaismojošas acu ēnas vai lieto tikai vienu pašu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja klāj pa virsu tad baigi izceļas spīdums, kas arī nav īsti labi, tāpēc ikdienā lietoju vienu pašu! :)

      Dzēst
  2. Hmm...redzēju šo kolekciju veikalos Drogas (kuri atrodas tirdzniecības centros), bet atlaides tai nebija :(
    Lūpu krāsa Tev lieliski piestāv ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, bet Origo, Galerijā Centrs ir ar atlaidi. Šai kolekcijai ir izpārdošana, tāpēc noteikti jābūt ar atlaidi. Laikam kaut kas tur savādāks tad.

      Paldies liels! :)

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Tas tonis, kas Tev ir arī smuks, bet man viņš ir pārāk rozā. Neizskatās tik smuki kā Tev!! :)

      Dzēst
    2. Jā, lūpukrāsas būtu ļoti vienkārši izvēlēties, ja uz katrām lūpām tās izskatītos vienādi! Diemžēl vai arī par laimi, tas tā nav! :)

      Dzēst
    3. Es teiktu par laimi,jo tad nebūtu interesanti skatīties kā konkrētais tonis izskatās uz citām lūpām.:-)

      Dzēst
  4. Es 5dien iegādājos arī lūpeni no šīs kolekcijas ar toni Marlene's Favourite un tā ļoti sausina lūpas. Tonis smuks un liekas, ka izskatās labi, bet tā mazā vilšanās....ak Tev nesausina?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau augstāk minēju, ka ļoti svarīgi ir labi sagatavot lūpiņas pirms lūpu krāsas lietošanas. Sausina,bet es neteikšu ,ka man tas traucē. Vismaz zinu,ka lūpu krāsa ilgi turēsies.;-)

      Dzēst
  5. Vai kaut kur vēl manītas atlaides šai kolekcijai? Spices Drogās vairs nav.
    Es gribēju teikt, ka man ļoti patīk izgaismojošais zīmulis. Lieki ļoti, ļoti minimāli un izpludinu. Īpaši labs palīgs ir pie uzacs formas veidošanas, jo man ir diezgan neizteiksmīgas uzacis, nākas pašai "piezīmēt". Bieži, īpaši kreisajai acij nesanāca, taču tagad, kad šis zīmulis apakšā, ir diezgan viegli to formu izveidot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, kā kuram!

      šī kolekcija uz atlaidi vēl bija atrodama Galerija Centrs Drogās. Citās Drogās jau izpirkts. :)

      Dzēst
  6. Es nedzīvoju Rīgā, un manā pilsēta nav arī catrice un essences produkcijas,
    Vai tagad drogās ir atlaides šai produkcijai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vēl kādu laiciņu laikam būs, jo viņa iet uz izpārdošanu. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan