Pārskats: BeYu Eye Base acu ēnu bāze

05.08.13

BeYu kā kosmētikas brends priekš manis nav tik ļoti pazīstams, jo esmu lietojusi vien uz pirkstiem saskaitāmas lietas - dažas acu ēnas, bronzeri un tagad šo acu ēnu bāzi, bez kuras nespēju iedomāties savu grimu.
Pirms kāda laika arī Velvet Mimosa uzrakstīja par šo bāzi (saite), un es nevaru viņai nepiekrist - bāze ir ļoti laba.

Ražotājs: Eye Base - tā ir bāze acu ēnām, kas uzlabos sauso ēnu noturību un samazināsacu ēnu sēšanos plakstiņu rievās. Vitamīns E  baro un aizsargā jutīgo ādu ap acīm. Bez parabēniem un smaržvielām.
Lietošana: Uzklāt bāzi ļoti plānā kārtiņā un viegli izlīdzināt pa visu plakstiņu. Ļaut bāzei nedaudz apžūt un tad klāj acu ēnas. Pēc lietošanas bāzes tūbiņa ir cieši jāaizver, tad tā kalpos daudz ilgāk.

Ieraugot mazo tūbiņu liekas, ka tur nekas no bāzes nemaz iekšā nav, bet tie 7 ml ies veselu mūžību tā iemesla dēļ, ka vienai lietošanas reizei pietiek pats sīkākais daudzums.

Brīdinu uzreiz, ka acu ēnu noturība būs atkarīga no tā cik daudz bāzes uzliksiet un cik ilgi ļausiet tai apžūt.

Pirmajā lietošanas reizē es uzklāju diezgan daudz bāzi neļāvu tai nožūt, tāpēc jau pēc 4 stundām ēnas bija iesēdušās plakstiņu rievās. Biju dusmīga, jo domāju, ka nauda atkal vējā, bet tad devu otru iespēju un visu izpildīju pēc instrukcijas - ēnas noturējās 10 stundas. Pēc 10 stundām tās nedaudz sāka krāties rievās, bet tikai nedaudz.
Jāsaka, ka šīm ēnām ir arī viens mīnusiņš jau pie lietošnas - pati bāze ir ar perlamutras finišu, kas nozīmē, ka matētās acu ēnas uz acīm neizskatīsies tik skaisti. Lai gan, kad es lietoju matētās ēnas locījumā vietā tās tīri labi izskatās.
Man ļoti patīk, ka ēnas klājot virs bāzes paliek košākas un izteiksmīgākas.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos "Disco"
  •  Cena - Ls 5.59
  • Rezumējot - Kopš ilgiem laikam esmu atradusi patiesi ļoti labu bāzi, kas ātri neizžūs iepakojuma dēļ, ilgi noturēs acu ēnas un atvieglos rūpes par to, ka ēnas nesies plastiņu rievās. Šeit gan grūti teikt vai visas ēnas vienlīdz ilgi turēs, jo man ir bijis tā, ka tādas mīkstas ēnas rievās saiet ātrāk nekā tādas cietākas.
bučas
&z

9 komentāri:

  1. man šodien tieši iedeva testeri - tā kā arī mēģināšu :)

    AtbildētDzēst
  2. to bāzi var likt zem lainera, piemēram, maybelline gēla?

    AtbildētDzēst
  3. Veikalā mēģināju, man nepatika, ka no testera izlija šķidrums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tāpēc, ka testeris stāv jau kādu laiku siltumā. MAn šī bāze vispār nav tecējusi, bet veikalā kad mēģināju tieši tas pats bija kā Tev :)

      Dzēst
  4. Šī man ļoti patīk! :)

    AtbildētDzēst
  5. Šis nebūs gan atbilstošs ieraksts, zem kura jautāt, bet tomēr varbūt zināsi ko ieteikt saistībā ar tušas noturību? Man gan ir 'paveicies' ar garām skropstām, kas uzkrāsotas pieskaras plakstiņam zem uzacs, tad nu vazājos apkārt kā panda ar otrādi apgrieztiem pleķiem! :D Patīk un kietoju Maybelline Collossal, bet negribās ķēpāties ar galējībām no ūdensnoturīgo plauktiņa... Vai tiešām ta tušas vaina? Birt nebirst, bet plakstiņu skropstas smērē... :(

    Kas attiecas uz aprakstīto bāzi - paldies, pie iespējas iegādāšos, pierunājāt! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas, ka smērējas plakstiņš ir atkarīgs no tušas. Es pati esmu saskārusies tikai vienu reizi ar tušu, ka smērē augšējo plakstiņus, lai arī man pat skropstas nepieskarās augšējam plakstiņam. Tā ir Maybelline Rocket.
      Man ļoti patīk Artdeco All in One, jo zinu, ka viņa nesmērē un pēc formulas ir ilgnoturīgs, tomēr grūti teikt kā viņa turēs Tavā situācijā. :)

      Ceru, ka kaut kādi palīdzēju Tev rast atbildi uz jautājumu! LAi veicas meklējumos!

      Dzēst
  6. Padomāju un parēķināju.. iespējams, šīs būtu izdevīgāks pirkums nekā ierastais e.l.f eyelid primer, kas, ja nemaldos, ir 5ml, bet maksā 2.90ls. ja jūs sakāt, ka nepieciešams patiešām mazs daudzums, tad varbūt jāaizstaigā līdz Disco un jāpaņem arī sev. :]

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan