Mēneša favorīti: jūlijs

01.08.13

Jūlija mēnesī man ir maz, bet ļoti interesanti favorīti. Kā pagājušajā mēnesī, arī šoreiz man ir ne-skaistuma lietu favorīti, bet par tiem raksta beigās.
  • Johnsons`s Baby Light Oil Spray izsmidzināmā eļļa ķermenim - likās, ka vasaras sezonā eļļas ir pa smagu, bet tieši otrādi - tās ātri iesūcas un dod ādai ilgi barotu sajūtu. Lietoju pēc katras mazgāšanās reizes un esmu sajūsmā. Eļļa ir pavisam viegla un nav jāstāv jāgaida kamēr sasūksies ādā, uzreiz var vilkt drēbes un doties tālāk.
  • Чистая линия skrubis ar avenēm un brūklenēm - man ļoti patīk skrubja konsistence un visa mēneša laikā šis skrubis man ļoti palīdzēja cīnīties ar pūtītēm uz zoda. Ļoti viegls un saudzīgs sejas skrubis.
  • Essence LE Ready For Boarding vaigu sārtums - krēmveida vaigu sārtumi man īpaši nepatīk, bet šim ir tāds superīgs un svaigs tonis, kā arī tas ir diezgan noturīgs. 
  • Pierre Arthes matētas acu ēnas - tā kā esmu atradusi savu ideālo acu ēnu bāzi, tad tagad šīs ēnas lietoju praktiski katru dienu, lai sapludinātu visas ēnas kopā.
  • Зеленая АптекA lūpu balzams ar šī sviestu un vaniļu - šo lietoju katru vakaru un esmu ar to ļoti apmierināta. Vismaz no rītiem nepamostos ar sasprēgājušām lūpām. 
  • BeYu Eye Base acu ēnu bāze - ideāla bāze ēnām! Tagad es varu droši doties laukā ar smokey eyes un ēnas neiesēdīsies rieviņās. Nav nozīmes cik laukā ir grādu, šī bāze izturēs jebkurā gadījumā.
  • Essence Color&Go nagu laka, tonī - Naughty and Pink! - šo toni visu mēnesi krāsoju uz kāju nadziņiem. Pateicoties ērtajai otiņai var ātri un precīzi uzklāt. Žūst diezgan ātri, nepieciešams klāt 2 kārtās un skaisti neona rozā nadziņi ir gatavi. Ja pagājušajā vasarā biju sajūsmā par koralli, tad šogad esmu kritusi uz koši rozā.
No ne-kosmētikas produktiem jūlijā man bija tikai divi favorīti:
  1. Seriāls "Viņas melo labāk" -  es vēl joprojām dievinu Dauntonas Abatju, bet šis seriāls man ļoti iepatikās, nepalaidu garām nevienu sēriju. Stāsts ir par 4 darba kolēģēm, draudzenēm un beigu beigās sievietēm. Viņām katrai ir savi dzīves uzskati, principi un prioritātes. Seriālā netrūkst humora devas un vietas kur aizdomāties par dzīves svarīgākajām vērtībam. Iesaku paskatīties!
  2. Dažādi veidi saldējuma "Mājās" - nevaru izdomāt kurš man garšoja vairāk, jo tie visi ir ārkārtīgi gardi. Tākā jūlijs ik pa laikam pārsteidza ar karstuma dienām, tad vienīgais kas palīdzēja tās pārciest bija tieši saldējums!


Kāds ir jūsu mīļākais saldējums vai saldējuma kokteilis? Gaidu receptes no jums!

bučas
&z

12 comments:

  1. būs jāpamēģina eļļa ķermenim, man vasarā riebjas gaidīt, kad iesīksies losjons vai ķermeņa krēms. :D
    mans mīļākais saldējums ir pistāciju ekselences saldējums, bet kokteilis: plombīrs + plūmju sula + svaigas upenes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atjal nepatīk tā treknā ādas sajūta no ķermeņa krēmiem. :)
      Tas arī ir mans ļoti iecienīts kokteilis! Īsta ņamma!

      Dzēst
  2. dievinu karameļu saldējumu :)
    essences nagu lakas tonis skaists :)

    AtbildētDzēst
  3. Sveika! Es tav varu ietekt vēl vienu seriālu, ko aizmirsu pateikt pagājušajā rakstā, seriāls saucas Awkward. Iesaku noskatīties vismaz pirmo sēriju, man ļoti patika, nevaru vien sagaidīt nākošo sezonu! :)
    P.S. Seriāls jāskatās internetā, jo šobrīd nav pieejams mūsu tv kanālos.
    x Sofija

    AtbildētDzēst
  4. Mājas gotiņa un ābolkūka ir vienkārši fantastiski saldējumi. :) Par kokteiļiem - man liekas, ka garšīgi ir visi, kur saliec sastāvdaļas, kas tev pašai patiešām garšo. Tā kā ogu sezona drīz beigsies, var likt arī ievārījumus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man visis garšo, bet par šiem abiem, ko Tu pieminēji, es nevaru izšķirties - kurš labāks?
      Vai, augļu kokteiļus neesmu taisījusi. Parasti topā ir saldējuma kokteiļi! :)

      Dzēst
  5. Lai gan man tas seriāls liekas mazliet smieklīgs, taču es katru vakaru viņu skatos Andra Buļa dēļ. Viņš ir viens sasodīti sexy čalis, tas tā, starp mums meitenēm runājot. <3

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ir viņš jā, tas seriāls tāds, bet es skatos, jo man patīk visu aktieru salikums un seriāla ideja kā tāda. :)
      Vismaz kaut kas jauns, ne tikai Ugunsgrēks, kas nav man mīļš seriāls!

      Dzēst
  6. ar tām johnsons baby eļļām mēs tik daudzas lietas darbā pulējam un attīram no netīrumiem, ka nespēju iedomāties, ko tādu klāt uz savas ādas un vēl jo vairāk - bērna... man draugi pat automašīnu pulē ar tām eļļām...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, kas tās par baumāma, bet Johnson`s baby eļļas vienmēr bijušas labas. Manai ādai nekas nav noticis. Var jau būt, ka mana āda kā mašīnas pārklājums, ko pulē. :)

      Dzēst
  7. Man arī šovasar topā tieši šie saldējumi!:) par kokteiļiem runājot, man vienmēr kā bāze ir saldējums, piens, banāni un tad jau- vai ogas, rieksti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vienmēr kā bāze ir saldējums un tad variē kādu gribās :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan