Kas ir manā kosmētikas somiņā?

16.08.13

Šāda tipa raksti - kas ir manā rokas somiņā, kosmētikas somiņā, ceļojuma somiņā utt. ir man vieni no mīļākajiem. Nolēmu, ka es arī padalīšos ar to, kas ir manā kosmētikas somiņā un ir teorētiski mani ikdienas favorīti.
Antibakteriālā roku želeja - šī ir pirkta lielveikalā no kaut kādas random firmas. Teikšu, ka man patīk šī želeja, jo tai nav nekāds dīvains aromāts, ļoti neitrāls.

Sebuma absorbējošās salvetes - parastas, nekas īpašš, labi absorbe eļļas, kas dienas laikā uz sejas liek par sevi manīt. Nākotnē plānoju izmēģināt Catrice papīrīšus, jo viņiem ir tik jauks iepakojums un vēl pietam plastmasīgs, nevis kā šim bija papīra.

Manikīra komplekts - pirmā palīdzība skaistumam! Lieliski ir tas, ka papildus vīlītēm iekšā ir arī pincete. Ja nu kāds uzacs matinš pēkšņi izlien laukā.

Starpspraugu zobu tīrītājs - šo es izmantoju breketēm, jo tās ir tīrākiem filtri. Pēc katras ēdienreizes ir katastropa. Bez šī mana diena būtu dranķīga.

Kompaktais pūderis - ja absorbejošās salvetes nepalīdz, tad papildus dienas laikā izmantoju šo.

L`Oreal lūpu spīdums - šis ir viens no lūpu spīdumiem, kas praktiski dzīvo manā somā. Neesmu no tiem cilvēkiem, kam patīk staipīt vai 10 lūpu spīdumus līdzi, jo tad, kad man tos tiešām vajadzes tie vienkārši būs pagaisuši. ļoti skaists rozā, neticami mirdzošs tonis, kas piestāv gandrīz pie visiem dienas grimiem.

Avon lūpu balzams ar medus ekstraktu - šis man ļoti patīk. Tas ir biezs un labi aizsargā lūpas, bet vienīgais man traucē, ka tas rada diezgan nepatīkamu garšu mutē.

Vasks breketēm - lai paskaidrotu īsto pielietojumu šim paies laiks, bet īsumā - tas ir vasks, lai breketes nenoberž mutes iekšpusi, tāds kā aizsargs.

Matu saspraude un matu gumija - slikto matu dienās, lai var saņemt matus manā mīļākajā frizūrā - zirgastē.

Spogulītis - šo noteikti vajag!

Pūdera otiņa - tas pūderim, lai nav ar pirkstiem jāklāj. :D Laba, ļoti mīksta. Ja interesē firma - tā ir no Catrice.

Tādi lūk ir mani ikdienas skaistuma palīgi! No jums gribētu uzzināt - cik lūpu produktus jūs nēsajat ikdienas gaitās sev līdzi?

bučas
&z

14 comments:

  1. Dažreiz vienu, šodien bija divi, citreiz četri. :D
    Jāiemet somā arī kāds kopjošais.

    AtbildētDzēst
  2. Lūpu balzāms man ir līdzi gandrīz vienmēr, ja nav, tad tā ir katastrofa!;D
    bet no dekoratīvajiem, parasti kādi 2-3, vienreiz noķēru, ka bija 6, no kuriem 2 uzskatīju par pazudušiem..;D

    AtbildētDzēst
  3. Ne par teemu, bet luudzu uztaisi rakstu par breketeem. Es tuvojos 30 gadu slieksnim un izskataas, ka man draud breketes :( buutu jauki, ja Tu padaliitod ar savu pieredzi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nesen uztaisīju rakstu par breketēm. Vari uzmest aci manam!
      http://beautylv.blogspot.com/

      Dzēst
    2. Protams, es tādu izveidošu, bet ne pašlaik. Tikmēr, ļoti labs raksts ir Kristai par breketēm. Protams, ir detaļas kas atšķiras, jo viņai stāsta tikai par sevi un ne visiem ir vienādas problēmas.
      pati Krista ir ielikusi zemāk atsauci! :)

      Dzēst
  4. Kad man bija breketes, ārste arī iedeva to vasku, taču nekad tā arī netiku viņu pa īstam lietojusi - 1x pamēģināju un likās tik neērti. Tu esi pieradusi pie viņa?

    Ha, sasmējos, kad ieraudzīju šo rakstu, jo man arī tāds stāv melnrakstos. Jāatrod iedvesma visu aprakstīt tikai, sabildēts jau ir.

    Par lūpukrāsām - man liekas, ka somiņa man kā glabātuve tieši lūpukrāsām... parasti līdzi ir vairāk kā piecas, pat nezinu kāpēc, bet it kā jau daudz vietas neaizņem, tad kāpēc ne. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav neērti. Kad man breketes līdz jēlumam skrāpēja ādu vasks bija tieši tas, kas man nenormāli palīdzēja. Tagad man viņu nemaz nevajag lietot jau sen, bet līdzi staipu, ja nu sāk atkal berzt ādu. :)

      Man arī stāvēja melnrakstos, bet beidzot nolēmu publicēt.

      Es tik nevarētu nēsāt līdzi. Vairāk pazustu nekā atrastu. :D

      Dzēst
  5. Parasti man līdzi ir spīdums, kā arī balzāms lūpām, tātad sanāk, ka nesāju līdzi divus produktus, tomēr ir reidzes, kad somā ieklīst vēl kaut kas.

    AtbildētDzēst
  6. man līdzi parasti ir tikai lūpu balzams un kāds spīdums, reizēm iemetu krāsu ;)
    Par to Avon balzamu piekritīšu- jauks, bet tā garša- veeeee..

    AtbildētDzēst
  7. Man vienmēr ir lūpu balzams un divas lūpu krāsas, man ir līdzīgi ar Nivea Sun Protect lūpu balzamu - ļoti barojošs un patīkams, bet ir tāda rūgta piegarša mutē, tāpēc jau lūkoju pēc jauna balzama :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz ziemu pirkšu tieši no Nivea. Man viena draudzene vienkārši ir sajūsmā par Nivea lūpu balzamiem. Viņa lieto tikai tos un apgalvo, ka tie ir paši labākie lūpu balzami. :)

      Tā rūgtā piegarša gan neparko labu neliecina. :(

      Dzēst
  8. catrice papīrīši ir vienīgie, kādi man līdz šim bijuši, bet liekas tīri ok, un iepakojums ir ļoti labs un ērts.
    vienreiz saskaitīju septiņus, no kuriem 2 bija lūpu balzāmi, 3 lūpu spīdumi un 2 lūpu krāsas. kopš tā laika cenšos, atnākot mājās, izņemt dienas lūpu krāsu no somas, citādāk tur sakrātos visa kolekcija. šobrīd tur pārsteidzošā kārtā atrodas tikai divi - essence lūpu krēms un lūpu balzāms.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man lūpu krāsas laikam skustu somā, ja es nesātu tās līdzi. Labāk lai stāv smuki stikla trauciņā. :)

      Dzēst
  9. Pašai ir breketes un vasks lieti noder ! :)

    Seko, ja interesē! :) http://attractivethoughts07.blogspot.com/

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan