Jaunums: Maybelline Colorama nagu lakas Polka Dots

19.08.13

Pirms pāris dienām veikalos parādijās jaunās Polka Dots nagu lakas no Maybelline. 5 jauni toņi sākot no klasiskā melnbaltā līdz piesātināti zilam.
tonis 197 - klasiskais melnbaltais polka dots rakstiņš. Lai uz nagiem izskatītos daudz maz sedzoši pamatā vajadzēs lietot kādu bēšu toni. Attēlā var redzēt nagu laku vienu pašu 2 kārtās.

tonis 198 - viens no maniem miļākajiem toņiem. Piesātināti zils ar baltiem un melniem spīgulīšiem. Šo nagu laku var klāt arī vienu pašu.

tonis 200 - mans pats, pats mīļākais tonis. Nezinu kāpēc, bet kad uz nagiem bija šī nagu laka, raksts man ļoti atgadināja dinozaura olu rakstu tā kā no animācijas filmām. Smieklīgi, bet ļoti smuki!

tonis 201 - debesszils tonis, kas uz nagiem ir nedaudz piņķerīgs. Pat divās kārtās tas dod tādu ne īsti zilu toni, kaut kur uz pelēko sliecas, tāpēc pamatā vajadzēs kādu līdzīgu zilu toni un ta pa virsu šo.

tonis 202 - Skaists rozā pasteļtonis, tāds sievišķīgs un maigs, bet ar modernu akcentu. Vidēji labi sedzoša nagu laka.

Visām nagu lakām sastāvā ir vienādas formas spīgulīši. Noturība ir atkarīga no tā vai liek virskārtu vai nē. Ar virskārtu nagi izskatās daudz pilnīgāki un tonis liekas spilgtāks.
Biju pārsteigta par to, ka biezās tekstūras dēļ nagu laka žūst ļoti ātri un ja arī kādās kāda ķēpa uz nagiem to nevarēs īsti redzēt 3D raksta dēļ.

Noņemšana gan atšķirās no parastajām nagu lakām. Izveidoju nelielu slaidiņu ar bildēm kā mājas apstākļos var noņemt šada tipa nagu lakas.
Domāju, ka daudzas jau zina šo tehniku, bet varbūt priekš kādas tas ir atklājums. Pirmajā reizē mēģināju ņemt klasiskajā veidā tikai ar vatīti, bet beigās biju dikti nelaimīga, jo tad sanāk plēst un raut, un tas dikti sāp nagiem, bet šis ir nedaudz ilgāks process, toties ar tūlītēju efektu!
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas veikalos Drogas, lielveikalos un U/V Stockmann
  • Cena - Ls 1.92 /gab.
  • Rezumējot - pagaidām šīs ir pirmās šāda veida nagu lakas un teikšu, ka šī ir ejoša lieta, jo tas ir kas jauns un arī ļoti skaists. Protams, gaumes lieta vai gribās pa visiem nagiem likt šīs nagu lakas vai tikai uz viena interesantam akcentam. 
bučas
&z

8 komentāri:

  1. ahh, tumši zilā! ♥

    AtbildētDzēst
  2. ļoti foršs video, noderīgi. :)

    AtbildētDzēst
  3. mīlu šīs nagu lakas.....pašai arī ir melnbaltais un gaiši zilais tonis.... esmu sajūsmā par melnbalto, ja to uzklāj pāri bēšīgajai, vai miesas krāsas nagu lakai tad izskatās pēc marmora, manuprāt. Darbā visas meitenes brīnījās :) Pirku savējās PRISMĀ, kur tās man izmaksāja ~1Ls (precīzi neatceros), tāpēc kamēr PRISMĀ ir akcija SKRIENIET un NOPĒRCIET visas!!!!! :)
    Man arī ir neliels rakstiņš par šīm nagu lakām:

    http://beautyproductreviewsbyalina.blogspot.com/2013/08/maybelline-colorama-polka-dots-nagu.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drogās arī tām ir atlaide, maksā Ls 0.96
      Noteikti, ir tā vērts!

      Paldies, iečekoju Tavu rakstu. Ļoti interesanti!

      Dzēst
  4. Pie manis Kanada sis nagu lakas jau ir kadu laicinju, bet es kaut ka skeptiski uz vinam skatijos!

    Paldies par rakstu - skrienu pirkt zilo un zalo, loti iepatikas. Tik mums gan cenas ap $7.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. WOW, tik dārgi?! ;O
      Man no zilā un zaļā sirds vai kūst! :)

      Dzēst
  5. nu kā jau vienmēr manās drogās nekā nav. pat catrice nav manās drogās :@

    AtbildētDzēst
  6. Zaļo gribēšu. Bet vēl neesmu uzskrējusi virsū. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan