Pārskats: Manhattan Clearface Perfect Mat tonālais krēms

24.03.13

Kā viens no pēdējiem Manhattan jaunās sērijas produktiem ir palicis tonālais krēms. 
Nedaudz jau var stādīties priekšā kāda veida šis tonālais krēms būs, ja reiz paredzēts problemātiskai sejas ādai. Tieši tā - sedzošs un diezgan biezs.

Ražotājs sola, ka tonālais krēms izlīdzina ādas nepilnības, tas ir augsta pārklājuma pakāpes, kā arī tas likvidē sejas nevēlamo spīdēšanu.
Man ir tonis 75 Beige
Mēģinot pirmo reizi man likās, ka tonis man derēs, bet līdz ierados mājās un mēģināju, sapratu, ka esmu kļūdījusies, tonis dikti tumšs, bet nu tā jau ir mana vaina, ne kāda cita.
Tonālais krēms pludinās un līdzinās salīdzinoši labi, bet ziemas periodam tas būs pa tumšu. Tonālajam krēmam tik tiešām ir augstas pakāpes segums, respektīvi, nolīdzinās visu, kas uz sejas nepatīk. Klājot var izteikti just, ka tas ir biezs un ar matētu efektu, tātad, uztraukties par sejas spīdēšanu nevajadzēs.
Sastāvs, kas man liekas pat ļoti bagāts ar dažādām sastāvdaļām. 
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Cena/tilpums - 4,95 EUR par 25 ml
  • Rezumējot - ļoti biezs un labi sedzošs tonālais krēms, kurš tik tiešām sejas ādu vizuāli padarīs perfektu. Šo tonālo krēmu nekur tālu neatlieku, jo pavisam drīz, kad saulīte sāks sildīt vaigus, šo es lietošu, noteikti!
bučas
&z

 

6 komentāri:

  1. Ir pieejami arī gaišāki toņi? :)


    http://beautylv.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bija arī gaišāki, bet neatceros cik gaišāki. :)

      Dzēst
  2. Latvijā šāds tonālais krēms ir manīts? Labprāt iegādātos :)
    http://mansbeautyblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nemaz nemācēšu teikt, jo ar to Manhattan kosmētiku notiek baigās reformas, kaut kur tā ir, kaut kur tā bija, bet par šo ir grūti teikt. Var jau būt, ka kādai palaimējas un var trāpīties nopirkt. :)

      Dzēst
  3. Kur var iegādāties Manhattan produkciju?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau augstāk minēju, ka man uz šo jautājumu ir grūti atbildēt, bet LV tas ir problemātiskāk nekā internetā jebkurā gadījumā. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan