Pārskats: Jaunās Essences acu ēnas

07.03.13

Tā kā tepat vien blakus jau ir pavasaris, mums visām ir apnikuši šie drūmie un apnicīgie toņi, tādēļ Essence atsvaidzina savu kolekciju ar jauniem un moderniem acu ēnu toņiem. Būsim taču oriģinālas un netakārtojamas, dāmas!



Ja pie sirds iet vairāk tumši un padziļināti toņi, kas skatienu padara ļoti noslēpumainu un dziļu, tad lieliski noderēs Essence Night Club acu ēnu palete, tonī - 03 Dance Til Dawn
 Ar šiem 8 toņiem var izveidot neskaistāmus grimus, nesākšu pat skaitīt. Patiesībā paletē ir būtība tāda, ka pirmā rinda (augstākā) ir violetos toņos, pat arī tas pirmais tonis, kas atgādina bēšo. Savukārt, otrā rinda sastāv no sudraboti-melniem toņiem.
 Acu ēnas klājas ļoti viegli un pūderīgi, tomēr iesaku lietot vai mitrā acu tehnikā vai pamatā ar acu ēnu bāzi, tad intensitāte būs perfektāka.
 Biju iedevusi šo paleti paziņai, kas bieži kāpj uz skatuves, lai izmēģina. Viņa bija sajūsmā par toņu izvēli un efektu kādu sniedz šī palete. Nevarēju jau cilvēku neiepriecināt, atdevu viņai, lai lieto koncertējot. I es laimīga, i visi laimīgi!
 Ja iepriekš modē bija matētās, tagad arī vēl ir, tad tagad lielāku akcentu jau liek uz  mirdzošām un perlamutrīgām krāsām. Manuprāt, perfekti toņi pavasara/vasaras sezonām. Jaunās Essence 3D acu ēnas sastāv no vienām ļoti mirdzošām un otrām perlamutrīgām ēnām. Šīs acu ēnas sniedz acīm 3D efektu, neizsakāmu mirdzumu un ilgu noturību.
 02 Irresistible purr-ple
Vienalga kā mēģināju, acu ēnas kā uz zilo pusi fotografējas, tā fotografējas. Tas tonis, kas pa kreisi vairāk atgādina pelēki violetu toni (perlamutras), bet otrs, pa labi, ir izteikti violets tonis (mirdzošas).
 06 Irresistible Mermaid Kiss
Šīs ēnas pašlaik noteikti nelietošu, manai gaumei pa košu. Personīgi man gribētos, lai gaišais tonis klājas intensīvāk.
 09 Irresistible Chocolates
Vismīļākā kombinācija. Tonis, kurš pa labi, klājas ļoti tumši un izteiksmīgi, bet tonis pa labi der arī vienkārši kā ikdienā viens pats lietojams tonis. Pludinot ārējās malas, novēroju, ka tonis nedaudz mainās uz tādu siltāku, tieši pie pludināmās malas. Izskatās ļoti skaisti un ir sajūta, ka esi pie spoguļa veltījusi ļoti ilgu laiku.
 Visi toņi pielietojumā:
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - jau drīzumā visās tirdzniecības vietās, kur atrodas Essence stends
  • Rezumējot - Esmu priecīga, ka acu ēnu kvalitāte ir uzlabojusies. Kā arī, mani ļoti priecē tas, ka acu ēnas ir palikušas izteiksmīgākas. Tīri no gaumas skatiena, man tās zaļganās acu ēnas pavasarim būtu pa košu, bet pamēģināt, es noteikti pamēģināšu. Runājot par iepakojumu, man perosnīgi patīk tas, ka 3D acu ēnām nenāk tie aplikatori līdzi, man tie vienmēr traucē. Labas acu ēnas, par ļoti izdevīgi cenu.


bučas
&z

6 komentāri:

  1. Burvīgas acu ēnas, īpaši Irresistible purr-ple - tik košas. Paldies par jauko rakstu un viedokli par šīm acu ēnām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tās violetās jau noliktas tuvāk pie rokas, līdz ko nokusīs sniegs, tā uz acīm vien būs. :)

      Dzēst
  2. Tas brūnais duo visvairāk iekrita acīs :) Kopumā izskatās ļoti foršas ēnas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tās brūnās arī vairāk patīk, tādas interesants. Patiesībā efektu ir grūti aprakstīt, to var tikai redzēt. :)

      Dzēst
  3. izskatās diezgan daudzsološi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Salīdzinot ar iepriekšējām ir labāk, noteikti! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan