Pārskats: Gliss Kur Ultimate Oil Elixir šampūns, kondicionieris un izsmidzināmais balzams

31.03.13

 Man jau liekas, ka visintensīvāk ir jācīnās tām sievietēm, kurām ir izteikti sausi un novājināti mati. Gliss Kur jau vairākus gadus piedāvā daudzas intensīvi kopjošās matu kopšanas sērijas, kuras ir izteikti paredzētas sausiem un bojātiem matiem, bet šajā pavasarī klajā ir nākusi jauna Ultimate Oil Elixir sērija, kuras sastāvā ir kopjošo eļļu eliksīrs, zelta daļiņas un keratīna komplekss.
Ražotājs sola, ka Ultimate Oil Elixir sērija ir speciāli radīta ļoti trausliem un nobojātiem matiem, kuriem ir nepieciešama steidzama palīdzība. Sastāvā esošais kopjošo eļļu eliksīrs nodrošina atjaunošanu, matu šķidrie komponenti jeb keratīns nodrošina matu elastību un maigumu, bet zelta daļiņas nodrošina satriecošu mirdzumu.
 Gliss Kur Ultimate Oil Elixir šampūns, 250ml

Vairākus gadus atpakaļ, kad biju Gliss Kur matu kopšanas līdzekļu fane, manu prieku pārtrauca šampūna lietošana, bet tomēr es šim devu iespēju, jo Gliss Kur atceros kā labas kvalitātes firmu.
Sākumā mani nedaudz nobiedēja mirdzošā konsistence, jo man nepatīk spīdumi matos, bet es sapratu, ka tie ir tik mikroskopiski, ka nebūs kur pieķerties.
 Brīdinu jūtīgas galvas ādas īpašnieces, ka šampūns ir koncentrēts, tādēļ labāk uzlieciet mazāk šampūna, bet vairāk ūdens, citādi būs blaugznas. To zinu no pieredzes.
Mazgājot tas lieliski smaržo, labi mazgā, bet ne tik labi attīra kā gribētos. Tomēr, tas nav šampūna uzdevums.
Sastāvs:
Gliss Kur Ultimate Oil Elixir balzams (kondicionieris), 200 ml

Tāpat kā šampūnā arī kondicionierī ir mirdzošās daļiņas, bet tās mani vairs nebiedē. Mani ļoti patīk kondicioniera konsistence, tieši tāda, kādu es mīlu kondicionieros - bieza, bet ne trekna, un maiga.
Paturēju kādu minūti un izskaloju.
Skalojās tas labi, neskatoties uz biezo konsistenci, labi skalojās arī zem auksta ūdens.
Pēc šampūna un kondicioniera lietošanas mati smaržoja gluži kā pēc keratīna maskas lietošanas.
Sastāvs:
Gliss Kur Ultimate Oil Elixir exspress-atjaunošs balzams , 200 ml

Šāda veida līdzekli es biju lietojusi, tikai no citas sērijas, un atzīšos, ka man tas patika, bet kaut kas nebija tas kas man bija īsti nepieciešams.
Principā šis līdzeklis vairāk vai mazāk atvieglo matu ķemmēšanu, bet es nekad īsti neesmu sūdzējusies par īpaši piņkerīgiem matiem, tādēļ šo līdzekli izmantoju ikdienas loku veidošanai. Tā kā man no dabas ir vilņaini mati, tad šāda veida līdzekļi lieliski palīdz lokām izveidoties daudz izteiksmīgākām un akurātākām bez karstajām ierīcēm.
Iepūšot šo līdzekli matos, tie tiešām vieglāk ķemmējās, bet pēc matu žāvēšanas tieši šis līdzeklis padarīja manus matus ļoti nesavaldāmus.
Lielisks pluss šim līdzeklim ir tas, ka var lietot gan sausos, gan mitros matos.
Lūk, kādi izskatās mani mati pēc šo trīs produktu lietošanas. Papildus nelietoju neko, tikai termo aizsargu, lai nebojājas mati.
Var redzēt, ka mani spuraini mati ir palikuši vēl kuplāki un nevaldāmāki, bet pozitīvi ir tas, ka mati lieliski smaržo, ir mīksti, spīdīgi un matu gali ir daudz gludāki.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkami -lielajos tirdzniecības centros, lielveikalos utt.
  • Cena - šampūns un kondicionieris: Ls 2.19, izsmidzināmais balzams: Ls 3.29
  • Rezumējot - īsumā varu teikt, lai arī man nav tik briesmīgi sausi mati, bet tiem vairāk trūkst mirdzuma un elastības, konkrēti šie 3 produkti man lieliski palīdz atgūt mirdzumu un elastību. Visvairāk man patika tieši kondicionieris tīri tekstūras un pēcsajūtas ziņā, bet šampūns arī nebija slikts. Vismazāk man patika izsmidzinošais balzams, jo maniem matiem tas pagaidām īsti neder.
bučas
&z

9 komentāri:

  1. mani pamatīgi apmulsināja tavs "[...]bet ne tik labi attīra kā gribētos. Tomēr, tas nav šampūna uzdevums."
    Kāds tad ir šampūna uzdevums?!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es par to arī ļoti nobrīnījos..

      Dzēst
    2. Šampūns palīdz atgūt matiem elastību, nogludina tos un palīdz tiem kļūt daudz mīkstakiem un vieglāk ķemmējamiem. :)

      Varbūt nepareizi izteicos, bet šis šampūns nav attīrošais. Ir tādi speciāli šampūni, kas ir paredzēti galvas ādas attīrīšanai, bet šim šampūnam vairāk uzdevums ir uzlabot matu kutikulas un tos atjaunot. :)

      Dzēst
    3. Šampūna pamatprincips ir matus attīrīt un atvērt to zvīņas un pārējo jau dara kondicionieris un maskas, serumi :)

      Dzēst
    4. Šampūna pamatfunkcija ir attīrīt matus un neko citu jau īsti tas nedara, - barot, nogludināt, atjaunot, padarīt vieglāk ķemmējamus - tas jau ir balzāma/masku uzdevums!

      Dzēst
    5. Paldies, meitenes!! Tiešām noderīga informācija! :)

      Dzēst
  2. Agrāk biju liela Gliss Kur produkcijas fane. Produktus pārstāju lietot, jo tie pastiprināja matu taukošanos, jo tie ir tik barojoši, mitrinoši, utt., maniem matiem tas ir drusku par daudz. Bet zinu, ka produkti tiešām ir lieliski, vienīgais produkts, ko lietoju ir Gliss Kur izsmidzināmais balzāms, tas melnais, jo tas nepadara matus taukainus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gliss Kur tiešām ir laba firma un man vienmēr asociēsies ar labu produkciju.
      Man viņu šampūni bija pa stipru galvas ādai, radās daudz blaugznas, bet tad es atkodu, ka tie ir ļoti koncentrēti. Es domāju, Tev mati arī sāka taukoties, jo tie ir diezgan spēcīgi, un kā tu saki, jo tie ir tik barojošo utt.
      Pilnīgi piekrītu! :)

      Dzēst
  3. Agrākos laikos (padomju, vai kaut kad tad) šamūnus frizētavās/salonos, pirms lietošanas, atšķaidīja bļodiņā, jo tie tiešām ir koncentrāti. Mūsdienās neviens par to nedomā - tikai bliež matos un tad parādās blaugznas u.c. problēmas. Es gan ieteiktu paskatīties un paanalizēt sastāvu un arī pēc tā izvēlēties matu kopšanas produktus. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan